Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    25. Veljača 2020. 18:17

Ja pusim isto dnevno par komada 5-6 ne puno. Uopce nisam pusac. Da ne pusim mjesec dana nebi mi bio problem uopce ali eto... Ujutro zapalim na poslu 3 kom i 2 kroz dan sa muzem. On pusi kutiju dnevno i nema sanse da prestane rekao je da ne prestaje samo moze manje malo 🙄

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

25. Veljača 2020. 18:24

Marinalin

Anitram tvoja mama je pusila sigurno doata i opet ke zatrudnila??

Da minimalno kutiju dnevno. Nije prestala niti u jednoj trudnoci. Svi smo rodeni u terminu i zdravi. Kako bi rekli Apgar 10/10 kod svakog.  Strastveni pusac je bila. Do smrti je pusila. 

25. Veljača 2020. 18:28

Cak sam im se ja zalomila. 🤭 Mislila je da je usla u neku ranu menopauzu. Nije imala 3 mjeseca i ona se ponadala da je nece vise ni imat. 🤣🤣🤣. A bila je malo jaca i krupnija pa se nije primjetilo nista. Ali na godisnjem sistematskom na poslu su imali ginekoloski pregled i naravno opa eto mene. A prije toga je rodila moja dva brata i sestru. Da dam primjer razlika izmedu mog najstarije brata i mene je 20 godina. Dakle imala je trudnoce '62 , '69, '74 i '82 . Prve tri su planirane. 🤭

25. Veljača 2020. 18:31

Vau svaka cast 👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧
    Tvoja mama je zaista bila posebna zena trudnica i nisu joj cigare ometale zatrudnjivanje ni rodenje zdrave djece👍👍👍
    Al ipak bilo bi nama bolje da prestanemo😱
    I super je da si se rijesila ipak te ovisnosti🔝👌👌👌

25. Veljača 2020. 18:41

Marinalin

Vau svaka cast 👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧
    Tvoja mama je zaista bila posebna zena trudnica i nisu joj cigare ometale zatrudnjivanje ni rodenje zdrave djece👍👍👍
    Al ipak bilo bi nama bolje da prestanemo😱
    I super je da si se rijesila ipak te ovisnosti🔝👌👌👌

Da. Ma gle. Ja kazem ak nemres prestat nije problem. Samo malo smanjiti u trudnoci. Ja sam pusila prije T i u Trudnoci su mi se zgadile. Negdje na pocetku. Mozda sam pusila mjesec dana da sam znala da sam trudna. Ali sam imala mucnine i jednostavno kad bi zapalila povukla bi dva dima i fuj. Tako sam prestala. I kasnije sam si rekla vec ako nisam do sada onds necu ni kasnije. I nisam. Evo 2 godina ce biti u 4 mj. Ali kazem da je vise stetno da zena naglo prestane pusiti kad sazna da je trudna nego da nastavi dalje pa polako prestane. A i danas ima zena koje puse non stop i radaju zdravu djecu. 

• Leptirica 90🦋
    25. Veljača 2020. 18:43

Ćao žene koje od vas vadio betu i kada i kakvi su vam bili rezulti😊

Azospermia

• justagirl2201
    25. Veljača 2020. 18:56

Ana ja sam vadila 14dpo nakon pozitivnog testa, bila je 186.7...sutra vadim opet i nadam se da ce se duplat i ne bih ja bila JA da nisam napravila mali eksperiment...dns sam opet popiskila test i saljem usporedbu - gornja slika 13dpo, donja slika dns znaci 15dpo:
    https://ibb.co/bWmTpxP
    Strah me padanja bete pa me zanima sta mislite jel bi ovo bio dobar znak u smislu da hcg raste obzirom da test tamni?🤔

Aneee
    25. Veljača 2020. 18:58

Jao i ja pusim isto tako više na poslu nego doma...znači jučer mi bio prvi radni dan ovaj mj (bila na godišnjem pa na bolovanju) i jucer sam odmah na poslu 4 -5 ispusila (danas takoder), a cijeli mjesec nisam niti 10 ispusila doma 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

25. Veljača 2020. 18:59

justagirl2201

Ana ja sam vadila 14dpo nakon pozitivnog testa, bila je 186.7…sutra vadim opet i nadam se da ce se duplat i ne bih ja bila JA da nisam napravila mali eksperiment…dns sam opet popiskila test i saljem usporedbu - gornja slika 13dpo, donja slika dns znaci 15dpo:
    Strah me padanja bete pa me zanima sta mislite jel bi ovo bio dobar znak u smislu da hcg raste obzirom da test tamni?🤔

Daaa vidi se razlika. Ne brini nista. To je to sada. Sve je u redu i bit ce u redu. Vidi se da je test tamniji. Sretno sutra za betu. Javi nam. 🤗

Aneee
    25. Veljača 2020. 19:01

justagirl2201

Ana ja sam vadila 14dpo nakon pozitivnog testa, bila je 186.7…sutra vadim opet i nadam se da ce se duplat i ne bih ja bila JA da nisam napravila mali eksperiment…dns sam opet popiskila test i saljem usporedbu - gornja slika 13dpo, donja slika dns znaci 15dpo:

Da skroz je potamnila naravno da raste 😊 uzivaj u trudnoći nemoj si previše paniku u glavi stvarati samo ti može naskoditi ta panika....bit će to sve super 😊😊 i sad ne moraš više niti raditi testove jer tamnija ne može 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani