Mogu i oni piti folnu? Pije za sada cink+selen, ja folnu i vrkutu, ali ako smije i on …Bude pil.
da, pa folnu ne piju samo trudnice odlična je za dizanje imuniteta to je b vitamin topiv u vodi, meni moji doma piju. mama zdravstveni radnik.... super je protiv nesanice, bolova u ledjima i za kognitivne funkcije.:)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mogu i oni piti folnu? Pije za sada cink+selen, ja folnu i vrkutu, ali ako smije i on …Bude pil.
da, pa folnu ne piju samo trudnice odlična je za dizanje imuniteta to je b vitamin topiv u vodi, meni moji doma piju. mama zdravstveni radnik…. super je protiv nesanice, bolova u ledjima i za kognitivne funkcije.:)
Hvala!!!
da, pa folnu ne piju samo trudnice odlična je za dizanje imuniteta to je b vitamin topiv u vodi, meni moji doma piju. mama zdravstveni radnik…. super je protiv nesanice, bolova u ledjima i za kognitivne funkcije.:)
Hvala!!!
moj brat ima npr povećane hormone i dr mu je rekao da uzima i folnu uz terapiju jer je stalno umoran. a folna svima fali u organizmu. tako da neloše je popit s vremena na vrijeme ono jedna kura pa stanka :) a cure na potpomognutoj su pisale da poboljšava i plodnost tj spermiće pa reko - kud svi tud i ja. uvalila mm.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Moja menga je evo dosla ranije znaci definitivno se ne moram nadat…
Lilo, žao mi je mogu čak reći da suosjećam - još samo čekam potvrdu da dobijem i ja, ali počni odmah piti antibiotik da se do O riješiš upale grla i budeš k`o nova.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela i vi koje pusite koliko zapalite dnevno ?
Ja 5 otprilike
Morat cu nekako kao anitram skroz prestat😱😱😱
Koliko su dugi normalni ciklusi? Do koliko dana se tolerira (nezz kak da se bolje izrazim) 🙄?
Ja znam da moji nisu u granicama normale, samo me zanima koliko odskacu 😕

Ja 5 otprilike
ja zapalim do kutije, nemoj da ti ja budem mjerilo, grozna sam. pušim slabe, ali svejedno. nekako mi je želja od sutra probat sa do pet. meni je na poslu uvijek stres i ekipno idemo pusit van kad razglabamo o poslu i povuce me. prije posla nisam ni pusila. nikad.
Lilo, znam i ja se osjećam tako. vjeruj mi. Probat cu sa femisan. u mojoj glavi su vec prohodnost jajovoda, mpo, hiv svasta. ja sam hipohondar ne gledajte mene. a pregledavam se ko nitko - redovno. kod zubara idem 3 put godisnje da me covjek gleda da sam manita.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja 5 otprilike
Nemam nista protiv pusaca i ja sam pusila i M mi je pusac. Mama mi je kao cura pocela pusiti i rodila nas je cetvero. Ali te podrzavam za prestanak pusenja👍
Uuu lela ti dosta pusis😂😂😂
Ja glupaca neznam zasto i ovih 5 dnevno zapalim😂
Sad kad mi je mama bila iz hrv nisam u tjedan dana zapalila niti 5(jer pred njom ne pusim)
Anitram tvoja mama je pusila sigurno doata i opet ke zatrudnila??
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji