Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    25. Veljača 2020. 14:52

A sve smo razlicite, nebre bas sve isto utjecati na svaku, ali naravno vrijedi probati...
    Evo recimo meni nocurak, 0 bodova...
    Ja sam femisam prvenstveno pocela za sluz i tu se iskazao.... 
    Tak da mu ostajem vjerna do +.... znaci posto cu sar zatrudnit vise ga nebum trebala 😋😋

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kiky 🥰
    25. Veljača 2020. 15:01

Ja sam cula od dosta cura da im je femisan pomogao...
    Sto se tice iscjedka rastezljivi bas bas imala sa 20ak god i to se sjecam koliko sam ga imala svaki mjesec i pitala se sta je to jesam li bolesna, razvlacio se ko zvakaca guma 😂😂😂😂 tad jos nisam bila toliko upucena u to sve 😂😂😂😂 a od tad samo vlaznost velika ali rastezljivosti nema do unatrag mjesec dana od kad sam femisan pocela piti. 
    Hvala femisanu sto postoji i mislim da necu radit pauzu sto se njega tice. Ovaj mjesec prelazim na inofolic i femisan a folnu stavljam u pauzu, probat cemo tu kombinaciju 😉😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    25. Veljača 2020. 15:04

Promjenila sam nadimak to sam ja KristinaK  isla upisat mislila da ce dole pisat negdje a ono promjenilo korisnicko ime da nemislite tko je to hahahh😂😂😂 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Bosco
    25. Veljača 2020. 15:11

Nesto plusici lijepo ovaj mjesec idu, nadam se da ce jos par 🤭
    Jel odnosi poticu menstruaciju? Mi danas ujutro 2x imali odnos, nadam se da ce potaknut, bole jajnici, a ni se ne desava😶

• anaid
    25. Veljača 2020. 15:12

Kiky 🥰

Ja sam cula od dosta cura da im je femisan pomogao…
    Sto se tice iscjedka rastezljivi bas bas imala sa 20ak god i to se sjecam koliko sam ga imala svaki mjesec i pitala se sta je to jesam li bolesna, razvlacio se ko zvakaca guma 😂😂😂😂 tad jos nisam bila toliko upucena u to sve 😂😂😂😂 a od tad samo vlaznost velika ali rastezljivosti nema do unatrag mjesec dana od kad sam femisan pocela piti.
    Hvala femisanu sto postoji i mislim da necu radit pauzu sto se njega tice. Ovaj mjesec prelazim na inofolic i femisan a folnu stavljam u pauzu, probat cemo tu kombinaciju 😉😊

Jel ti pijes femisan samo do O ili cijeli ciklus ?
    Za sto je inofolic ? Kak ces to pit ?
    Gle mene ludu, vec spitavam da ubacim, ma necu jer mi nece trebat 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Rita37🤰
    25. Veljača 2020. 15:15

Anitram1982

E hvala vam zenice al vam ja tak nevjerujem u to da ima nes jer 6DPO je nekak preeeeerano a buni me test od proslog ciklusa i ovog jer su radeni isti dan. Pa se radi toga ponadam. A velim ma ko ga sljivi. Ali mi je ostala u glavi jedna recenica jedne forumasice ovdje al ne znam koja je to bila (ak se prepozna saljem joj🤗💋) rekla je nesto ovako :" ma bas me briga ja sam trudna svaki ciklus od Ovulacije do menstruacije. Tak se i ponasam i ponasat cu se uvijek" 😂🤭

Hahhahahah
    🙃 🤭 😂 😂 Mislim da sam ja! 
    👯‍♀️ 🤣 🤣 🤣 Draga moja lijepo da si zapamtila.. Jer dan kad dokazi vjestica je dovoljno tuzan i stresan pa zasto kvariti i sve dane prije.... Ja sam trudna evo i sada.... A kako vidim ti ces biti i poslje 
    🙃 
    🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 Drzim fige i molim Boga da ste uspjeli.   Crtica se vidi postoji i bas je velika nada
    💞💞❤️🌈🎉

Raštika
    25. Veljača 2020. 15:15

LeLa2807

Dina i Raštika, ajmo testove na sunce da se zabavljamo skupa haha.
    Raštika, ja sam jučer išla kao po četkicu za zube dođem do testa i odustanem. Doma sam imala jedan first sign i napravila. Neslavno. hahahahhahaa. Da te više nisam čula sa tim "neće tebi" hoće ženo. Sve ćemo biti majke do kraja 2020, I promise
    Uglavnom, iza posla ću ići u Muller sve mi se čini.
    Cure, koja je razlika između first sign sa dvije trakice i onog plastičnog jer je ista cijena, a u jednom dobiješ dva u drugom samo taj plastični (u Bipi sam ih uzimala) jer ako je u osjetljivosti ok - ali mislim da nije. Jesu li vam se trakice pokazale bolje ili plastični testovi.
    Netko je pitao za egg white, ja nikad nisam do sad toliko pratila iscjedak oko O pa ne znam.Bitno da sam bazalnu počela mjerit dva dana na 7 i 8 DPO hahahaha.
    Mislim da su mi se i cicke ispuhale laganini - možda je to znak (samo pitanje kakav ahahaha).
    Marinalin, koliko paketa pelena, ako je jučer bilo za prohodnost?Lilo, Ana b. gdje ste

Navratila sam u bipu prije posla i uzela bocu s filterom za vodi umjesto testa. 😂😂😂😂😂 Budem pricekala jos malo. Ako uspijem😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    25. Veljača 2020. 15:17

Kiky 🥰

Ja ću isto kad dobijem femisan krenut, a navodno imaju i za muške pa ću uzet mm. ako nemaju onda neš drugo postoji pa sam pomiješala.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    25. Veljača 2020. 15:19

anaid

Kiky 🥰

Jel ti pijes femisan samo do O ili cijeli ciklus ?
    Za sto je inofolic ? Kak ces to pit ?
    Gle mene ludu, vec spitavam da ubacim, ma necu jer mi nece trebat 😂😂

Pila sam od pocetka m do ovulacije prosli mj a sad ga pijem cijeli ciklus.  Evo kopiram za inofolic:
    INOFOLIC je dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom pogodan za davanje potrebnih količina obje tvari u slučajevima smanjenog unosa prehranom ili povećanih potreba organizma.
    Pise da je dobar za plodnost pa sam ga odlucila piti. Narucila preko interneta jos prosli mj cekam da mi m zavrsi pa cu krenut s njim.

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    25. Veljača 2020. 15:21

LeLa2807

Kiky 🥰

Ja ću isto kad dobijem femisan krenut, a navodno imaju i za muške pa ću uzet mm. ako nemaju onda neš drugo postoji pa sam pomiješala.

Bas vidi malo. Moj pije samo cink a neznam sto bi jos mogli malo ubacit pa da ga malo trujem kako on to fino kaze 😂😂

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani