Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hip_Hopsica
    25. Veljača 2020. 13:49

Heehe Anitram, drago mi je da ti se sviđa moj termin... .-) i opa ima nas 4-ero koje ne trebamo dobiti 06.03... kaj će to biti testiranja u petak... hehhehee i to se nadam testiranja sa pozitivnim ishodom.
    Meni, ako i ovaj ciklus bude neuspješan, morati ću po uputnicu i kod MPO. Nema druge... Nakon godinu i 2 mjeseca pokušavanja, vrijeme je da taj postupak uzme u ruke neka stručna osoba.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

LeLa2807
    25. Veljača 2020. 13:51

Crookshanks

ni ja nikad nisam studirala iscjedak hjahahahah
    lela ja mislim da je samo u pakiranju fora odn dobijes dvi trakice nasuprot plasticnoj kazeti, kazeta je vise fensi valjda, osjetljivost ti je ista.

Nisam ga studirala, ali počela sam sve živo pratit brate mili koliko puta idem na wc i dalje da ne navodim. Ustvari mi smo sve jedni veliki optimisti, jer unatoč negativnim testovima, to se testira od 3DPO do petog dana za vrijeme M hahahahhahahahha najjače smo  
    I lako za koronu i maske, da smo sve na istom mjestu bila bi nestašica testova i to ne samo na T sad smo i lh trakice krenule testirat. A BTW sa MM sam se dogovorila da ću testirat kad mi bude izostala 5 dana HAHAHAHAH, nit mu spominjem da ih radim nit planiram. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    25. Veljača 2020. 13:53

Hip_Hopsica

Heehe Anitram, drago mi je da ti se sviđa moj termin… .-) i opa ima nas 4-ero koje ne trebamo dobiti 06.03… kaj će to biti testiranja u petak… hehhehee i to se nadam testiranja sa pozitivnim ishodom.
    Meni, ako i ovaj ciklus bude neuspješan, morati ću po uputnicu i kod MPO. Nema druge… Nakon godinu i 2 mjeseca pokušavanja, vrijeme je da taj postupak uzme u ruke neka stručna osoba.

Ma ja ovaj mjesec ne radim dok ne zakasni koji dan. Pustit cu vama 6.3. a ja se nadati jos koji dan dulje haha :D

25. Veljača 2020. 13:57

Kamion pelena😂😂😂😂
    Ja vam cure drzim fige da ugledate svi plusic😍
    I manje se zamarajte iscjedkom😂svakome je drukcije😂

Hip_Hopsica
    25. Veljača 2020. 13:57

Anaid baš mi je drago za tebe da ti je femisan pomogao. A koliko dugo si ga pila prije nego si vidjela rezultate? 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

MalaD
    25. Veljača 2020. 14:08

Prijavljujem danas kao 6dpo probadanje i zatezanje.. A po ovoj aplikaciji neznam sta bi si mislila.. Kao pik bio 18, a danas opet pozitivna trakica i to tamno..

LeLa2807
    25. Veljača 2020. 14:10

MalaD

Prijavljujem danas kao 6dpo probadanje i zatezanje.. A po ovoj aplikaciji neznam sta bi si mislila.. Kao pik bio 18, a danas opet pozitivna trakica i to tamno..

Bit će tebi T lako moguće :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    25. Veljača 2020. 14:12

Hip_Hopsica

Anaid baš mi je drago za tebe da ti je femisan pomogao. A koliko dugo si ga pila prije nego si vidjela rezultate?

Evo ovo mi je prvi ciklus, nisam ga nikad pila...
    Ali ga justagirl koja nam sad trudna nahvalila na sva zvona da je bas imala puno sluzi i da misli da zbog njega...
    Pocela sam piti prosle nedjelje, i sad sam 11 DC i vec ima sluzi, onako sklisko kad se obrisem i rasteze se... i nema druge nego da je od njega 👏👏👏👏
    Znam da se nebi trebalo zamarat al opet znam koja je vaznost i koji je zadatak sluzi, i kad vidim da je nema koma sam, otpisem ciklus prije O

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

MarinaStam
    25. Veljača 2020. 14:29

Trebala danas dobit, niti sam dobila niti imam ikakve simptome i testovi svi negativni 🤷‍♀️
    Cim dodje menga pocinjem i sa Femisan A kapima 

Pozdrav svima i cestitke svim curama sa plusevima 😘

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

25. Veljača 2020. 14:45

Probajte femisan ,kako kazu svi se lovimo za slamku kao i ja pa sve pokupujem😂
    Meni femisan nije pomogao za trudnocu nazalost,sad cu probat kapsule vrkute😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani