Nesto plusici lijepo ovaj mjesec idu, nadam se da ce jos par 🤭
Jel odnosi poticu menstruaciju? Mi danas ujutro 2x imali odnos, nadam se da ce potaknut, bole jajnici, a ni se ne desava😶
meni potakne uvijek!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam cula od dosta cura da im je femisan pomogao…
Sto se tice iscjedka rastezljivi bas bas imala sa 20ak god i to se sjecam koliko sam ga imala svaki mjesec i pitala se sta je to jesam li bolesna, razvlacio se ko zvakaca guma 😂😂😂😂 tad jos nisam bila toliko upucena u to sve 😂😂😂😂 a od tad samo vlaznost velika ali rastezljivosti nema do unatrag mjesec dana od kad sam femisan pocela piti.
Hvala femisanu sto postoji i mislim da necu radit pauzu sto se njega tice. Ovaj mjesec prelazim na inofolic i femisan a folnu stavljam u pauzu, probat cemo tu kombinaciju 😉😊
Ja ću isto kad dobijem femisan krenut, a navodno imaju i za muške pa ću uzet mm. ako nemaju onda neš drugo postoji pa sam pomiješala.
Bas vidi malo. Moj pije samo cink a neznam sto bi jos mogli malo ubacit pa da ga malo trujem kako on to fino kaze 😂😂
Obavezno jos selen i vit e 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam cula od dosta cura da im je femisan pomogao…
Sto se tice iscjedka rastezljivi bas bas imala sa 20ak god i to se sjecam koliko sam ga imala svaki mjesec i pitala se sta je to jesam li bolesna, razvlacio se ko zvakaca guma 😂😂😂😂 tad jos nisam bila toliko upucena u to sve 😂😂😂😂 a od tad samo vlaznost velika ali rastezljivosti nema do unatrag mjesec dana od kad sam femisan pocela piti.
Hvala femisanu sto postoji i mislim da necu radit pauzu sto se njega tice. Ovaj mjesec prelazim na inofolic i femisan a folnu stavljam u pauzu, probat cemo tu kombinaciju 😉😊
Ja ću isto kad dobijem femisan krenut, a navodno imaju i za muške pa ću uzet mm. ako nemaju onda neš drugo postoji pa sam pomiješala.
Bas vidi malo. Moj pije samo cink a neznam sto bi jos mogli malo ubacit pa da ga malo trujem kako on to fino kaze 😂😂
ja sam svom dala cink+selen i folnu. pije svake prijestupne navečer prije spavanja pa ga sad podsjecam svaku vecer. on ce sve popit sta dam ali zaboravi.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mogu i oni piti folnu? Pije za sada cink+selen, ja folnu i vrkutu, ali ako smije i on ...Bude pil.
Bok cure! Ja sam primjetila već 2 ciklusa da pred kraj M mi bide prozirnog iscjetka, a to nisam nikada imala... ako dođe M i ovaj ciklus onda ću odmah napraviti lh trakicu da vidim ako nešto znači 🤷♀️
Inače ovaj vikend lovimo O. Odlučila sam ne raditi trakice ovaj mjesec i pokrivamo svaki 2 dan (i cijeli vikend ☺️)... pa šta bude. I ako se ništa ne primi, kupujem femisan kapi 👌🤗

Tu sam ja 😁 svi love pozitivne testove za T a ja lovam O 😅
Pa brate mili svaki mjesec se izmorim dok ulovim vrijeme ovulacije jaooo popizdit ću 😅
Martina izgleda da će se moj datum neočekivane pomjeriti jer kao i svaki puta moja O mora sve poremetiti 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lela ja sam tu ali morala sam i ja ići zaraditi malo novaca kao marinalin 😅😅 nisam još trudna pa još moram raditi, na žalost 🤣
A i kad završim s poslom treba mi uvijek bar sat vremena da sve pročitam šta sam propustila kod vas 😅🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
E hvala vam zenice al vam ja tak nevjerujem u to da ima nes jer 6DPO je nekak preeeeerano a buni me test od proslog ciklusa i ovog jer su radeni isti dan. Pa se radi toga ponadam. A velim ma ko ga sljivi. Ali mi je ostala u glavi jedna recenica jedne forumasice ovdje al ne znam koja je to bila (ak se prepozna saljem joj🤗💋) rekla je nesto ovako :" ma bas me briga ja sam trudna svaki ciklus od Ovulacije do menstruacije. Tak se i ponasam i ponasat cu se uvijek" 😂🤭
Hahhahahah
🙃 🤭 😂 😂 Mislim da sam ja!
👯♀️ 🤣 🤣 🤣 Draga moja lijepo da si zapamtila.. Jer dan kad dokazi vjestica je dovoljno tuzan i stresan pa zasto kvariti i sve dane prije…. Ja sam trudna evo i sada…. A kako vidim ti ces biti i poslje
🙃
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 Drzim fige i molim Boga da ste uspjeli. Crtica se vidi postoji i bas je velika nada
💞💞❤️🌈🎉
Hhhh aj super onda kad si to ti bila 👍🤣. Vidit cemo sutra kakvo je stanje. Hvala ti ❤
Koliko sam novaca dala na Clearblue da ulovom O do sad sam mogla citavu sobu za bebu spremit 🤣🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
MM je ko djete, njega nekam poslat...
Nosio je epruvetu danas i napise mi da su ga neznam.kam.poslali nek dodem do bolnice.... reko ma odalamim te ak dodem, pa pitaj brate mili nekog ak ti nije jasno 😂😂
Ugl ja nisam ni znala ni vidla njegove uputnice, 2 su, tak da mora 2 uzorka predat.... sad mu uzeli spermiokulturu,nalazi u petak... a spermiogram cr nosit dr tjedan jer ovih dana nema šparanja, O se blizi... 😂😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji