Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    25. Veljača 2020. 15:21

Bosco

Nesto plusici lijepo ovaj mjesec idu, nadam se da ce jos par 🤭
    Jel odnosi poticu menstruaciju? Mi danas ujutro 2x imali odnos, nadam se da ce potaknut, bole jajnici, a ni se ne desava😶

meni potakne uvijek!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    25. Veljača 2020. 15:22

Kiky 🥰

LeLa2807

Kiky 🥰

Ja sam cula od dosta cura da im je femisan pomogao…
    Sto se tice iscjedka rastezljivi bas bas imala sa 20ak god i to se sjecam koliko sam ga imala svaki mjesec i pitala se sta je to jesam li bolesna, razvlacio se ko zvakaca guma 😂😂😂😂 tad jos nisam bila toliko upucena u to sve 😂😂😂😂 a od tad samo vlaznost velika ali rastezljivosti nema do unatrag mjesec dana od kad sam femisan pocela piti.
    Hvala femisanu sto postoji i mislim da necu radit pauzu sto se njega tice. Ovaj mjesec prelazim na inofolic i femisan a folnu stavljam u pauzu, probat cemo tu kombinaciju 😉😊

Ja ću isto kad dobijem femisan krenut, a navodno imaju i za muške pa ću uzet mm. ako nemaju onda neš drugo postoji pa sam pomiješala.

Bas vidi malo. Moj pije samo cink a neznam sto bi jos mogli malo ubacit pa da ga malo trujem kako on to fino kaze 😂😂

Obavezno jos selen i vit e 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    25. Veljača 2020. 15:22

Kiky 🥰

LeLa2807

Kiky 🥰

Ja sam cula od dosta cura da im je femisan pomogao…
    Sto se tice iscjedka rastezljivi bas bas imala sa 20ak god i to se sjecam koliko sam ga imala svaki mjesec i pitala se sta je to jesam li bolesna, razvlacio se ko zvakaca guma 😂😂😂😂 tad jos nisam bila toliko upucena u to sve 😂😂😂😂 a od tad samo vlaznost velika ali rastezljivosti nema do unatrag mjesec dana od kad sam femisan pocela piti.
    Hvala femisanu sto postoji i mislim da necu radit pauzu sto se njega tice. Ovaj mjesec prelazim na inofolic i femisan a folnu stavljam u pauzu, probat cemo tu kombinaciju 😉😊

Ja ću isto kad dobijem femisan krenut, a navodno imaju i za muške pa ću uzet mm. ako nemaju onda neš drugo postoji pa sam pomiješala.

Bas vidi malo. Moj pije samo cink a neznam sto bi jos mogli malo ubacit pa da ga malo trujem kako on to fino kaze 😂😂

ja sam svom dala cink+selen i folnu. pije svake prijestupne navečer prije spavanja pa ga sad podsjecam svaku vecer. on ce sve popit sta dam ali zaboravi.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

working_mom
    25. Veljača 2020. 15:33

Mogu i oni piti folnu? Pije za sada cink+selen, ja folnu i vrkutu, ali ako smije i on ...Bude pil.

Nova19
    25. Veljača 2020. 15:51

Bok cure! Ja sam primjetila već 2 ciklusa da pred kraj M mi bide prozirnog iscjetka, a to nisam nikada imala... ako dođe M i ovaj ciklus onda ću odmah napraviti lh trakicu da vidim ako nešto znači 🤷‍♀️
    Inače ovaj vikend lovimo O. Odlučila sam ne raditi trakice ovaj mjesec i pokrivamo svaki 2 dan (i cijeli vikend ☺️)... pa šta bude. I ako se ništa ne primi, kupujem femisan kapi 👌🤗

Aneee
    25. Veljača 2020. 15:58

Tu sam ja 😁 svi love pozitivne testove za T a ja lovam O 😅
    Pa brate mili svaki mjesec se izmorim dok ulovim vrijeme ovulacije jaooo popizdit ću 😅 
    Martina izgleda da će se moj datum neočekivane pomjeriti jer kao i svaki puta moja O mora sve poremetiti 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    25. Veljača 2020. 16:00

Lela ja sam tu ali morala sam i ja ići zaraditi malo novaca kao marinalin 😅😅 nisam još trudna pa još moram raditi, na žalost 🤣
    A i kad završim s poslom treba mi uvijek bar sat vremena da sve pročitam šta sam propustila kod vas 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

25. Veljača 2020. 16:20

Rita36

Anitram1982

E hvala vam zenice al vam ja tak nevjerujem u to da ima nes jer 6DPO je nekak preeeeerano a buni me test od proslog ciklusa i ovog jer su radeni isti dan. Pa se radi toga ponadam. A velim ma ko ga sljivi. Ali mi je ostala u glavi jedna recenica jedne forumasice ovdje al ne znam koja je to bila (ak se prepozna saljem joj🤗💋) rekla je nesto ovako :" ma bas me briga ja sam trudna svaki ciklus od Ovulacije do menstruacije. Tak se i ponasam i ponasat cu se uvijek" 😂🤭

Hahhahahah
    🙃 🤭 😂 😂 Mislim da sam ja!
    👯‍♀️ 🤣 🤣 🤣 Draga moja lijepo da si zapamtila.. Jer dan kad dokazi vjestica je dovoljno tuzan i stresan pa zasto kvariti i sve dane prije…. Ja sam trudna evo i sada…. A kako vidim ti ces biti i poslje
    🙃
    🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 Drzim fige i molim Boga da ste uspjeli. Crtica se vidi postoji i bas je velika nada
    💞💞❤️🌈🎉

Hhhh aj super onda kad si to ti bila 👍🤣. Vidit cemo sutra kakvo je stanje. Hvala ti ❤

Aneee
    25. Veljača 2020. 16:28

Koliko sam novaca dala na Clearblue da ulovom O do sad sam mogla citavu sobu za bebu spremit 🤣🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• anaid
    25. Veljača 2020. 16:30

MM je ko djete, njega nekam poslat...
    Nosio je epruvetu danas i napise mi da su ga neznam.kam.poslali nek dodem do bolnice.... reko ma odalamim te ak dodem, pa pitaj brate mili nekog ak ti nije jasno 😂😂
    Ugl ja nisam ni znala ni vidla njegove uputnice, 2 su, tak da mora 2 uzorka predat.... sad mu uzeli spermiokulturu,nalazi u petak... a spermiogram cr nosit dr tjedan jer ovih dana nema šparanja, O se blizi... 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani