Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    25. Veljača 2020. 12:16

LeLa2807

dinaa91

15 kineza 🤣

Ali koliko kužim jedini od 10mlu je graving. iz ljekarne? Jer first response/sign, cb, mullerov oni su svi od 25?

Dinaa, ovo sto cu napisat ne ide meni u prilog haha s obzirom da sam 12DPO, ali npr justagirl i puno cura su krenule tako rano testirat i imale sjenice. Ja ti od srca zelim da ti se odmah pokaze sjenica ako odlucis radit, a ako je ne bude da ne ocajavas jer si tek 8dpo.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

25. Veljača 2020. 12:16

E hvala vam zenice al vam ja tak nevjerujem u to da ima nes jer 6DPO je nekak preeeeerano a buni me test od proslog ciklusa i ovog jer su radeni isti dan. Pa se radi toga ponadam. A velim ma ko ga sljivi. Ali mi je ostala u glavi jedna recenica jedne forumasice ovdje al ne znam koja je to bila (ak se prepozna saljem joj🤗💋) rekla je nesto ovako :" ma bas me briga ja sam trudna svaki ciklus od Ovulacije do menstruacije. Tak se i ponasam i ponasat cu se uvijek" 😂🤭

dinaa91
    25. Veljača 2020. 12:17

LeLa2807

dinaa91

15 kineza 🤣

Ali koliko kužim jedini od 10mlu je graving. iz ljekarne? Jer first response/sign, cb, mullerov oni su svi od 25?

Pa jest.. al na svakoj treba da pise koliko je mlu ako kupujem negdje u drogeriji  .. ja sam ove preko amazon narucila...al vidim da su mnogima davali lazne rezultate meni do sad nisu ni s od sjene dali..🙄

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

dinaa91
    25. Veljača 2020. 12:19

LeLa2807

LeLa2807

dinaa91

15 kineza 🤣

Dinaa, ovo sto cu napisat ne ide meni u prilog haha s obzirom da sam 12DPO, ali npr justagirl i puno cura su krenule tako rano testirat i imale sjenice. Ja ti od srca zelim da ti se odmah pokaze sjenica ako odlucis radit, a ako je ne bude da ne ocajavas jer si tek 8dpo.

Hvala Lela i ja tebi zelim da sto prije ugledas svoj plusic..☺

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

Ginny
    25. Veljača 2020. 12:20

anitram i ja vidim sjenu weeeeee drzim ti fige
    lela kakvo je to zadrzavanje mokrace uru vrimena hahaha, to je premalo, napravi test ujutro <3 da, ti svi ostali su 25mlu testici....

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Malamala
    25. Veljača 2020. 12:24

Tonia

Cure možda nekome pomogne iskustvo, a možda ne… Muž i ja smo pokušavali preko 2,5 godine, napravili spermiogram, hormone, sve briseve, papu, štitnjaču ma sve sve…svi nalazi uredni a bebe dvije godine nema… U međuvremenu sam saznala da imam 3 mioma (razlog su bile M koje su trajale po 11 dana), imam genetsku predispoziciju ali mislim da je meni stres bio okidač svega i tu su ciklusi otišli k vragu…Ovulacije nisam osjećala uopće, prije sam točno znala koji jajnik i taj jedan dan me bol ubijala čak nekad da bi i tablete pila… Bila kod različitih ginekologa, ma svašta…zadnje je bio dr Strelec u Petrovoj koji me stavio na terapiju za poticanje ovulacije kroz 6mj, svaki drugi dan ciklusa…to mi je ustabililo cikluse, sa 36 dana su su počeli padat na 34-33, taman pred zadnju terapiju sam uspjela ostati trudna… točno se sjećam tog trena…bio je 8.mj, muž i ja na moru, bili na plaži. Pik sam uspjela prvi put uloviti tu nedjelju 04.8., a ponedjeljak 8 dana kasnije sam osjetila blago grčenje ko za mengu ali puno blaže i taj dan mi se par puta zavrtilo - kaže meni muž, ti si sigurno trudna. Ja njemu nadobudno pa vidiš da nisam trudna kad me već počeo trbuh bolit i cice. Ti grčevi su bili samo taj dan - to je bila implantacija… na žalost trudnoća se završila spontanim u 17tt… to je bilo 24.11… sad sam prije 10-ak dana saznala da sam trudna… Molim Boga da sve bude u redu… Ono što bi opet naglasila je to da sam opet osjetila implantaciju i to baš 8. i 9. dan poslije pik-a… tako da ako osjetite to bockanje dole nekih tjedan dana prije M, lako moguće da se nešto gnijezdi :))))))

Meni je danas 8dpo.. I jucer i danas me pecka jajnik, blago peckanje.. Nesto kao blagi blagi bolovi prije menge. Ne znam objasnit. I pomirlila sam se da ovaj mjesec nista. Onda se možda još i iznenadim 😁

Mala

working_mom
    25. Veljača 2020. 12:29

Pepika

Moj muz vec lagano odustaje 😢 na 3 ciklusu pokusavanja smo tek al ajd prosili su plodni dani i dali si oduska i malo uzivalali vise u alkoholu i bas mi se otvorio i povjerio da ga muci sta ako je on problem i da ak je zensko problem da je kao lakse "sanirati" nego kod muskih… Bas mi knedla u grlu zastala, odmah me ispitivao dal mogu sljedeci mj na kontroli od gin trazit da se njega posalje na pretrage i sl al ono… Nisam ocekivala da ce tak lako opast mu samopouzdanje 🙁

Nije valjda sve tako crno?
    Moj muz je imao losiji spermiogram prije 15ak godina, tek smo se upoznali. Morao je na neku operaciju, pa su mu rekli da bi mogao imati problema da postane tata. Kad smo se vjencali nismo odmah htjeli djecu i kad smo se odlucili, trebalo nam je 2 neuspjesna ciklusa i u trecem smo uspjeli ( ili smo ful iznenadjeni). Trudnoca za pozeljeti, porod carski, najvise od svega me mucilo dojenje. Tko da je zbilja dovoljan jedan, kako cure kazu i nema odustajanja!   
    Sada pokusavamo od ljeta, ali imamo i vise godina, i planiramo pretrage ako se ne primi.

Kristina, zao mi je :(

Tonia♥️
    25. Veljača 2020. 12:30

Cure, moja iskustva...bilo je očito malo kasnije implantacija...ovak :
    10.dan od pika: https://ibb.co/5W5KPzs (popodnevni urin)
    14. dan od pika: https://ibb.co/rdnvqqK (drugi jutarnji urin)
    15. dan od pika: https://ibb.co/DVw0WzY (jutarnji urin)

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    25. Veljača 2020. 12:31

Malamala

Tonia

Cure možda nekome pomogne iskustvo, a možda ne… Muž i ja smo pokušavali preko 2,5 godine, napravili spermiogram, hormone, sve briseve, papu, štitnjaču ma sve sve…svi nalazi uredni a bebe dvije godine nema… U međuvremenu sam saznala da imam 3 mioma (razlog su bile M koje su trajale po 11 dana), imam genetsku predispoziciju ali mislim da je meni stres bio okidač svega i tu su ciklusi otišli k vragu…Ovulacije nisam osjećala uopće, prije sam točno znala koji jajnik i taj jedan dan me bol ubijala čak nekad da bi i tablete pila… Bila kod različitih ginekologa, ma svašta…zadnje je bio dr Strelec u Petrovoj koji me stavio na terapiju za poticanje ovulacije kroz 6mj, svaki drugi dan ciklusa…to mi je ustabililo cikluse, sa 36 dana su su počeli padat na 34-33, taman pred zadnju terapiju sam uspjela ostati trudna… točno se sjećam tog trena…bio je 8.mj, muž i ja na moru, bili na plaži. Pik sam uspjela prvi put uloviti tu nedjelju 04.8., a ponedjeljak 8 dana kasnije sam osjetila blago grčenje ko za mengu ali puno blaže i taj dan mi se par puta zavrtilo - kaže meni muž, ti si sigurno trudna. Ja njemu nadobudno pa vidiš da nisam trudna kad me već počeo trbuh bolit i cice. Ti grčevi su bili samo taj dan - to je bila implantacija… na žalost trudnoća se završila spontanim u 17tt… to je bilo 24.11… sad sam prije 10-ak dana saznala da sam trudna… Molim Boga da sve bude u redu… Ono što bi opet naglasila je to da sam opet osjetila implantaciju i to baš 8. i 9. dan poslije pik-a… tako da ako osjetite to bockanje dole nekih tjedan dana prije M, lako moguće da se nešto gnijezdi :))))))

Meni je danas 8dpo.. I jucer i danas me pecka jajnik, blago peckanje.. Nesto kao blagi blagi bolovi prije menge. Ne znam objasnit. I pomirlila sam se da ovaj mjesec nista. Onda se možda još i iznenadim 😁

nikad ne znaš, možda je baš to to :))))))

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Raštika
    25. Veljača 2020. 12:32

LeLa2807

Raštika

Bome anitram…. I ja ovako corava inace ko da vidim neku sjenu. 🤔🤞🤞🤞🤞
    Lela, drzim 🤞 da ne dodje!
    E sad cete jos i mene pogurat da odem kupit testove 😂😂😂😂

Hvala draga Raštika, želim ti isto od srcaznaš da smo mi većinski uvijek za testove haha. Uviejk me tuđi + II podignutako da, bring it on

Tak i mene ponese pa me poslije jos vise zbedira jer si ponavljam onda 'a sta si ti mislila da ce biti ko i drugima, nije to za tebe...' I onda se ubijem u pojam do kraja. 😂😂😂😂
    Najgore od svega je sto sam izmislila neke potrepstine da mi bas jako trebaju pa moram svratit do dm-a po njih. 😂😂😂😂 Mogao bi i neki test uskocit u kosaru 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani