Ja vas moram razocarati. 😌Posustala sam. 😊Zapravo ja nisam🤨 kriva, krivi su glupi testovi koji su me iz prikrajka kupaone duboko skriveni u plasticnoj posudi zvali….dozivali…🙈i ja to nisam vise mogla slusat i morala sam ih utisati…pa sam i napravila. 🥴Eto prekrsila sam pravila koje sam sama dala😊. Cure krecemo od iduceg ciklusa sa tim pravilom pa udrite po testovima.👍 E sad stavljam vam dve slike. Testovi su radeni na isti dan 6DPO ili 7 dan od stoperice. Stvar je u tome sto u proslom ciklusu nisam imala sjenu na taj dan a ovaj ciklus jesam. Isto je jutarnji urin. Dakle prerano mi je da se veselim 🧐naravno al buduci sam imala zadnja dva dana neka probadanja 😬koja su se desila samo jednom tokom dana malo sam se zamislila iako realno gledajuci "Halllo" 🤨zeno (kazem ja sebi) no dobro. Zivot je jedan. Razocarala sam se 8000000 puta i budem jos vjerojatno toliko ali bum se ipak nadala pa kud puklo puklo.
Reci ti kaj oćeš, ali vidim sjenu na drugoj fotki

👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja vas moram razocarati. 😌Posustala sam. 😊Zapravo ja nisam🤨 kriva, krivi su glupi testovi koji su me iz prikrajka kupaone duboko skriveni u plasticnoj posudi zvali….dozivali…🙈i ja to nisam vise mogla slusat i morala sam ih utisati…pa sam i napravila. 🥴Eto prekrsila sam pravila koje sam sama dala😊. Cure krecemo od iduceg ciklusa sa tim pravilom pa udrite po testovima.👍 E sad stavljam vam dve slike. Testovi su radeni na isti dan 6DPO ili 7 dan od stoperice. Stvar je u tome sto u proslom ciklusu nisam imala sjenu na taj dan a ovaj ciklus jesam. Isto je jutarnji urin. Dakle prerano mi je da se veselim 🧐naravno al buduci sam imala zadnja dva dana neka probadanja 😬koja su se desila samo jednom tokom dana malo sam se zamislila iako realno gledajuci "Halllo" 🤨zeno (kazem ja sebi) no dobro. Zivot je jedan. Razocarala sam se 8000000 puta i budem jos vjerojatno toliko ali bum se ipak nadala pa kud puklo puklo.
Reci ti kaj oćeš, ali vidim sjenu na drugoj fotki
Aha gledam donju. I ja vidim sjenu.

Anitram sjena je tu i to na 6dpo pa to je vec nesto 😊🤗 drzim fige da tamni 👏

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Anitram, vidim crtu na 7DPO hcg!!! Ženo nek ti bude dobitan ciklus, silno bi ti to htjela, svakoj od dans, ali vama koje ste prošle tako trnovit put od srca želim nek prve dobijete.
Tonia, hvala ti na podijeljenom iskustvom, od srca želim nek ova trudnoća bude uredna, školska, dosadna i sa najljepšim konačnim ishodom.
Dinaaa, ja padam u iskušenje da odem kupit u Muller dva testa - jedan za sutra ujutro jedan za četvrtak (the day:D).
Cure, vi koje ste ispratile moj jučerašnji post, radila sam test navečer na 11DPO za zadržavanjem mokraće sat vremena. Test je bio bijeli snijeg Danas, više nemam bolne grudi uopće - tj. neznatno na dodir. Jučer su me rasturale. Zadnja dva dana mi je stao iscjedak, tj bio je vodenast. Danas opet gust. Naravno sve navodi ka tome da M dolazi, ali onaj optimist ili budala u meni čuči i viče da tračak nade postoji (sad ti budi pametan). Grčevi u maternici opet stali, na momente me lijevi jajnik zaboli - koji je ovulirao. Pa eto, mislim da ću napravit sa jutarnjim urinom sutra test i nadat se najboljem iako je sve protiv mene ovaj ciklus haha.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bome anitram.... I ja ovako corava inace ko da vidim neku sjenu. 🤔🤞🤞🤞🤞
Lela, drzim 🤞 da ne dodje!
E sad cete jos i mene pogurat da odem kupit testove 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Bome anitram…. I ja ovako corava inace ko da vidim neku sjenu. 🤔🤞🤞🤞🤞
Lela, drzim 🤞 da ne dodje!
E sad cete jos i mene pogurat da odem kupit testove 😂😂😂😂
Hvala draga Raštika, želim ti isto od srca znaš da smo mi većinski uvijek za testove haha. Uviejk me tuđi + II podignu
tako da, bring it on

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Anitram, vidim crtu na 7DPO hcg!!! Ženo nek ti bude dobitan ciklus, silno bi ti to htjela, svakoj od dans, ali vama koje ste prošle tako trnovit put od srca želim nek prve dobijete.
Tonia, hvala ti na podijeljenom iskustvom, od srca želim nek ova trudnoća bude uredna, školska, dosadna i sa najljepšim konačnim ishodom.Dinaaa, ja padam u iskušenje da odem kupit u Muller dva testa - jedan za sutra ujutro jedan za četvrtak (the day:D).
Cure, vi koje ste ispratile moj jučerašnji post, radila sam test navečer na 11DPO za zadržavanjem mokraće sat vremena. Test je bio bijeli snijegDanas, više nemam bolne grudi uopće - tj. neznatno na dodir. Jučer su me rasturale. Zadnja dva dana mi je stao iscjedak, tj bio je vodenast. Danas opet gust. Naravno sve navodi ka tome da M dolazi, ali onaj optimist ili budala u meni čuči i viče da tračak nade postoji (sad ti budi pametan). Grčevi u maternici opet stali, na momente me lijevi jajnik zaboli - koji je ovulirao. Pa eto, mislim da ću napravit sa jutarnjim urinom sutra test i nadat se najboljem iako je sve protiv mene ovaj ciklus haha.
Lela ja imam jedno an kineza od 10 mlu al me strah napravit mozda je jos rano tek 8 dpo a i nemam nikakve simptome osim eto to sto je jucer bilo ...pa nezz ...sve dok ne dodze vjestica nista nije izgubljeno 😃 tebi danas 12 dpo mogla bi uradit neki osjetljiviji test..nikad se ne zna ☺

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Anitram ja ju isto vidim i to ne sjenu nego crticu i drzim 🤞 da se pojacava iz dana u dan. Bit ce dobitno ovaj mjesec

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
15 kineza 🤣
Ali koliko kužim jedini od 10mlu je graving. iz ljekarne? Jer first response/sign, cb, mullerov oni su svi od 25?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji