Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    25. Veljača 2020. 09:08

LeLa2807

Jutro cure, meni isto s vremena na vrijeme neki grčići. Čekam četvrtak da dođe. Ovaj ciklus ću probat smanjit cigare, ako ih se već ne riješim. Mislim da ću kupit matičnu mliječ i moram vidjet sastav femisan kapi jer ja ne smijem nočurak, a brijem da je i to u sastavu -.- inače, radim pauzu od folne.

Mislim da femisan ne sadrzi nocurak.a pazi sa maticnom mlijeci ako uzimas i vitamine jer vitamini smanjuju djelovanje maticne. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    25. Veljača 2020. 09:18

Raštika

LeLa2807

Jutro cure, meni isto s vremena na vrijeme neki grčići. Čekam četvrtak da dođe. Ovaj ciklus ću probat smanjit cigare, ako ih se već ne riješim. Mislim da ću kupit matičnu mliječ i moram vidjet sastav femisan kapi jer ja ne smijem nočurak, a brijem da je i to u sastavu -.- inače, radim pauzu od folne.

Mislim da femisan ne sadrzi nocurak.a pazi sa maticnom mlijeci ako uzimas i vitamine jer vitamini smanjuju djelovanje maticne. 😉

hvala ti raštika. ne uzimam ništa osim folne u kapsulama koje istresem.inače ja sam ona vrsta koja ne može gutat tablete, pa ih mrvim i to je razlog zasto nikakve vitamine ne uzimam jer mi se neda sa tim zajeb...hahaahhahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• sunce123
    25. Veljača 2020. 09:21

Raštika

Jutro svima ☀️
    Opa eto mene na 10 dana do potvrdivanja trudnoce. 💪😂 Sad ce to proleliti. Iskreno ne znam kako cu podnijeti ovaj put ak menga dodje. Lagano mi je dosta vise jos mi je nadu dala i prohodnost jajovoda koju sam sad radila…. Bit ce zajebano. Ovaj ciklus je onaj nerealni dio mene veci. Nije dobro nikako.
    Sorry zaboravila sam ime cure koja je pricala s momkom… Vjeruj mi da 3 mj pokusavanja nije ni vrijedno sikiranja. To je fakat malo. Kazem ti ja s dvije godine pokusavanja. I u te dvije godine nije se dogodilo ama bas nista, ni biokemijska. Zvuci grozno al meni to tako cesto prodje kroz glavu. I razgovaraj s njim, samo mu reci da ga razumijes da mu je to sve malo nezgodno al jbg mora. A i mi zene njih stitimo ko licke medvjede. 😂😂😂 S mojim je bila drama oko odlaska na spermiogram. Sve dok me na poslu nisu bas naguzili toliko da sam tjedan dana plakala po cijele dane, budila se navecer i plakala. I govori on meni pa daj otkaz i ja mu kazem: najradje bi sad zatrudnila i otisla na porodiljni pa nek mi placaju a ja da ne radim. Iduca njegova por je bila: u pon sam dogovorio pregled. 😂😂😂😂 I kad je obavio bas sam ga nahvalila. Da kak sam ponosna na njega, da to nije lako, bla bla… Ko da je dete kreten. 😂😂😂Al sta ces s njima muskima kad su i onako slabiji spol 😂😂😂😂😂

Tako je i meni, u 3 godine bi biokemijska mi se nije dogodila, kad god mi je znala kasnit ja radim test i negativno, i onda depra..zatim sam sama sa sobom rijesila da kad bude bit ce. I ja sam se nakon prohodnosti ponadala da ce biti T, ali nista..mozda bi trebala ponovno otic, jos razmisljam o tome 

LeLa2807
    25. Veljača 2020. 09:40

Cure, koje danas ili sutra trebate ne dobiti kakva je situacija da nas malo razveselite ovom na sjene i prave crtice 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    25. Veljača 2020. 09:50

LeLa2807

Cure, koje danas ili sutra trebate ne dobiti kakva je situacija da nas malo razveselite ovom na sjene i prave crtice

Daaaa - javite nam se!

Ginny
    25. Veljača 2020. 09:53

rastika hahahah a bas... 
    kad me uhvati kriza oko tog plusica sitim se samo koliko ima parova koji su godinama pokusavali/pokusavaju pa se skuliram, imamo ih vec dvoje a i to trece ce doc aBd, kad bude vrime... inace sam nestrpljiva po prirodi i jos mala non stop spominje bebu pa zelim i radi njih da bude sta prije al eto nije nam srica naklonjena... 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Pepika
    25. Veljača 2020. 09:54

Ma on je osoba koja si nest zamisli tak mora i biti🤦🏻‍♀️ on si je splaniral ove god bebu i sad ga muci da mu je zadnji ciklus za ovu god 😂 Njemu sad najveci problem sto mu u drustvu vecina ima vec djete i svi se redom zalomilo i sad ga muci zakaj njemu s namjerom nejde 😃 ma budem mu rekla nek ide kod doktora trazit uputnicu, mozda se malo smiri kad skuzi da ju sam mora trazit😁

• Malela
    25. Veljača 2020. 09:59

Ja postajem prilično nestrpljiva, bas sam nekako uzbuđena kako dani prolaze. Na samu pomisao na plusić zasuze mi oči od sreće. Moram se skulirati, jer ako ne bude kako si želim oooo bit će tuga prevelika.
    Kakav je vas stav s odnosima nakon O? Mi bi sad tako htjeli a opet nas strah da nebi nesto pošeremetili. Idemo za tim da smi 6 zadnjoj T trebali pričekati 3mj s odnosima pa si mislimo ako smo tada trebali apstinirati da se to možda odnosi i na vrijeme dok čekamo plusić. Nisam pametna. 

Pipin
    25. Veljača 2020. 10:01

Malela

Ja postajem prilično nestrpljiva, bas sam nekako uzbuđena kako dani prolaze. Na samu pomisao na plusić zasuze mi oči od sreće. Moram se skulirati, jer ako ne bude kako si želim oooo bit će tuga prevelika.
    Kakav je vas stav s odnosima nakon O? Mi bi sad tako htjeli a opet nas strah da nebi nesto pošeremetili. Idemo za tim da smi 6 zadnjoj T trebali pričekati 3mj s odnosima pa si mislimo ako smo tada trebali apstinirati da se to možda odnosi i na vrijeme dok čekamo plusić. Nisam pametna.

Mislim da mozete slobodno, bar ono - lagano, nemojte divljati  do plusa je to sve jos tako rano. Ako vam se ljubuje, ljubujte!

Tommyfame
    25. Veljača 2020. 10:06

E cure,
    Sta vi koristite za podmazivanje tokom snosaja?

Nakon seksa sinoc meni muz veli..ea sta mislis jel nam mozda ulje smeta u zacecu?
    Inace koristimo baby ulje..izbacili smo lubrikante..

Hmm jel posti mozda nesto za recimo brze plivace? Jbg na suho ne moze hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani