Kristinak idemo dalje naravno pozitiva👌
Lela ja kad smo se prosle godine ozenili nisam tjela jos par mjeseci trudnocu jer kontala sam da ce mi se odma primit😱eto mi sad 😒
Tocno to.. prvo svadba (da nemisle ljudi da se zenimo zbog djeteta), onda isli na medeni pa kao pricekamo, pa onda kredit stan kao aj pricekamo. Onda opet putovanje i kad se vratimo krecemo. I onda najbolja frendica ostala trudna, reko aj sad par mjeeeci cisto da se be porodim na njenoj svadbi a kuma sam 😂😂😂😂 velim tocno to, primit ce se iz prve... i bome je, al nisam racunala da cemo morat ponavljat... nis, ajde stvara de iscjedak nakon dugo vremena pa cu se nadam ovaj put 😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro curke!
Jucer imala jako probadanje u jajnici, mislila sigurbo ce doc, kad ono nista 😥 Ne nadam se ovaj mjesec bas zbog tog probadanja, jer mi je to vec normalno, da me probada i po 7 dana prije.

Chiano
Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷♀️
A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM…zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale…doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece…oni dođu kod njega…on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna…eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić…😀😀
Ugl htjedoh reci, ako si u blizini, da se vrijedi s njim konzultirati…
Čovjek je enciklopedija…jako temeljit…specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća…
Svi ga hvale…sve žene u čekaonici samo pozitivna iskustva pričaju o njemu…
Mene je sada poslao na te pretrage, pa čekam 5.3. Kontrolu da vidimo što dalje…
Draga na kojeg ginekologa mislis ,posto sam i ja iz Slavonskog Broda :)
Taj ginekolog je moj bratic 🥰🥰 Jandric..
Bome i on je sa svojom zenom prosao sito i reseto tako da je specijalizirao teska zaceca,no eto uspijeli su 😊

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro zene, zao mi je zbog vjestica koje su dosle. Novi mjesec, nova nada. S budenjem proljeca mozda se i nase bebice odluce pojaviti

Jutro cure, meni isto s vremena na vrijeme neki grčići. Čekam četvrtak da dođe. Ovaj ciklus ću probat smanjit cigare, ako ih se već ne riješim. Mislim da ću kupit matičnu mliječ i moram vidjet sastav femisan kapi jer ja ne smijem nočurak, a brijem da je i to u sastavu -.- inače, radim pauzu od folne.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kristinak idemo dalje naravno pozitiva👌
Lela ja kad smo se prosle godine ozenili nisam tjela jos par mjeseci trudnocu jer kontala sam da ce mi se odma primit😱eto mi sad 😒
Mi znamo komentirat da nam je dijete moglo ic u skolu vec. 11 godina smo zajedno, od toga 3 i pol u braku. Al eto, kad ne znas da nece ic bas lako 😏
Jutro cure, meni isto s vremena na vrijeme neki grčići. Čekam četvrtak da dođe. Ovaj ciklus ću probat smanjit cigare, ako ih se već ne riješim. Mislim da ću kupit matičnu mliječ i moram vidjet sastav femisan kapi jer ja ne smijem nočurak, a brijem da je i to u sastavu -.- inače, radim pauzu od folne.
Ja sam rekla da u korizmi prestajem pusit, a to je od sutra 😅, vidjet cemo koliko cu uspijet
Jutro svima ☀️
Opa eto mene na 10 dana do potvrdivanja trudnoce. 💪😂 Sad ce to proleliti. Iskreno ne znam kako cu podnijeti ovaj put ak menga dodje. Lagano mi je dosta vise jos mi je nadu dala i prohodnost jajovoda koju sam sad radila.... Bit ce zajebano. Ovaj ciklus je onaj nerealni dio mene veci. Nije dobro nikako.
Sorry zaboravila sam ime cure koja je pricala s momkom... Vjeruj mi da 3 mj pokusavanja nije ni vrijedno sikiranja. To je fakat malo. Kazem ti ja s dvije godine pokusavanja. I u te dvije godine nije se dogodilo ama bas nista, ni biokemijska. Zvuci grozno al meni to tako cesto prodje kroz glavu. I razgovaraj s njim, samo mu reci da ga razumijes da mu je to sve malo nezgodno al jbg mora. A i mi zene njih stitimo ko licke medvjede. 😂😂😂 S mojim je bila drama oko odlaska na spermiogram. Sve dok me na poslu nisu bas naguzili toliko da sam tjedan dana plakala po cijele dane, budila se navecer i plakala. I govori on meni pa daj otkaz i ja mu kazem: najradje bi sad zatrudnila i otisla na porodiljni pa nek mi placaju a ja da ne radim. Iduca njegova por je bila: u pon sam dogovorio pregled. 😂😂😂😂 I kad je obavio bas sam ga nahvalila. Da kak sam ponosna na njega, da to nije lako, bla bla... Ko da je dete kreten. 😂😂😂Al sta ces s njima muskima kad su i onako slabiji spol 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam rekla da u korizmi prestajem pusit, a to je od sutra 😅, vidjet cemo koliko cu uspijet
Pa ja kao na to ciljam, ili bar da maksimalno smanjim. Joj da bar!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji