Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    21. Veljača 2020. 08:45

Drzim ogromne palceve svim curama koje cekaju vjesticu, koje cekaju da plusevi tamne i koje cekaju implantaciju! Ajmo - zimske bebe 2020 nece se same otvoriti 

• Miakamo
    21. Veljača 2020. 08:45

crnerupe

justagirl2201

Jutro curkice ❤ pišnula sam…i dalje je kao i jučer…slabi plusić…mozda je za nijansu tamniji…danas je 10 dpo tj.11.dan od PIKA….evo slike:
    https://ibb.co/7XK8BMw

Pa ajde za par dana da to bude prava pluscina! Mozes ti tooo 💪🏻💪🏻💪🏻 Ne zelim ti jos cestitati,ne bih ni ja htjela da mi se sad dogodi T nakon biokemijske,ali iskreno se nadam da budem za koji dan jer zelim toooo 🤞🏻🥳🥳

Justagirl2201 cestitam. Nek bude skolska 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Pipin
    21. Veljača 2020. 08:46

Lalla

Hej cure, na žalost opet imam lose vijesti. Izgubila sam i ovu trudnocu. Moram obaviti jos jedan pregled i vidjeti da li trebam na kiretažu. Nemam volje pisati detalje, ali eto da znate…

Lalla - rastuzilo me ovo :( strasno mi je zao Lalla. Znam da nema rijeci utjehe, samo se drzi i odboluj to <3

Ginny
    21. Veljača 2020. 08:50

Lalla zao mi je 😘😘😘😘😘

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

21. Veljača 2020. 08:51

Lalla

Hej cure, na žalost opet imam lose vijesti. Izgubila sam i ovu trudnocu. Moram obaviti jos jedan pregled i vidjeti da li trebam na kiretažu. Nemam volje pisati detalje, ali eto da znate…

Joj Lalla.😟 Zao mi je jako. Znam da sto god da se kaze nema utjehe i sve vec znas i sama. Ali znaj da ce sve to proci i opet ces se dignuti i ici dalje. Saljem ti mnogo virtualnih zagrljaja. Kad budes i ako budes htjela pisati tu smo. 💋

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 08:52

Lalla žao mi je :( tu smo za tebe 😚😚

Rita88
    21. Veljača 2020. 08:54

Lalla jako mi je zao, ne postoje rijeci kojima te mozemo utjesiti.Isplaci se i brz oporavak.❣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Mallla
    21. Veljača 2020. 09:04

Lalla jako mi ke žao, nemam riječi kojom bi te mogla utješiti. Želim ti brz oporavak i hrabre korake naprijed. Grlim te! 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    21. Veljača 2020. 09:06

Lalla baš mi je žao 😔😔 to je nešto najgore što se jednoj ženi može desiti kad se toliko trudi 😔 želim ti brz oporavak ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    21. Veljača 2020. 09:07

Miakamo

Mallla

Mikamo ja ti na žalost moram popljuvat gravidnost ultra, kad god sam ga radila bila je na njemu sjena/slaba crtica, koja je u nekom trenutku bila jasno glasno vidljiva…. Uglavnom nije neki mjerodavan za sjene i sjenice. Nisam bila trudna…. Ali držat ćemo palčeve da kod tebe bude drugačije!

Ma ne znam, ali nekako sam se ohladila od pomisli da sam mozda trudna. Mozda je cak i evap bila. Testiracu se jos sutra pa sta bude. Sutra bi mi trebao biti 11 dan od pika. Imas li mozda prijedlog koji test da kupim da pokazuje malo ranije, jer m treba (ne) doci oko 28.2.

Ako je trudnoća pokazat će svaki, tako mislim iako ne odolim probavanju raznih i lovljenja sjena. Može biti dankod tebe je T ali je bilo rano za bolju crtu. Od svih cura tu i testova ni jedan se nije pokazao nepogrešivim. Savjetovala bi ti da sačekaš još jedan dan i kupiš isti test jer po istome možeš pratiti jeli crta tamni ili je ostala samo sjena. Znači kupi opet gravidnost ultra i napravi njega, pa možeš usporedit s onim od prije. Uglavnom želim ti da jebT u pitanju. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.