Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2020. 07:29

Ljubicica dobrodosla nazad💕
    Ja isto imam 36god,i obavila sve pretrage jos samo prohodnost jajovoda ,neznam dal si to obavila?
    Jel se zdravo hranis,sta sve uzimas od vitamina?kolko pokusavate?

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 07:39

Pipin jos jednom pisni...samo sto nije 🤞🤞🤞

Pipin
    21. Veljača 2020. 07:41

Justagirl - imam jos jednu trakicu. Pisnit cu oko 4 pa sto bude bude 😂 nema dalje 😂

Hip_Hopsica
    21. Veljača 2020. 07:45

justagirl2201

Jutro curkice ❤ pišnula sam…i dalje je kao i jučer…slabi plusić…mozda je za nijansu tamniji…danas je 10 dpo tj.11.dan od PIKA….evo slike:
    https://ibb.co/7XK8BMw

Prekrasna slikica za dobro jutro!!! Za 10ti dan nakon ovulacije ovo je plus i pol... Čestitam novopečenoj trudnici 🤗🤗🤗 koji si to test radila?

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 07:45

Pipin

Lela - nista ne otpisujes dok gospoda M ne dode!! Nemoj pasti pod negativu sad. Ima nade i to kakve!!

Evo mojih trakica. Je li pik bio nocas ili nije jos bio 😂https://ibb.co/94rkSf6

Ali ako mi je trmp niska nije oko 37 sve ada u vodu :(

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

21. Veljača 2020. 07:49

Justgirl ceatitam💕
    Lela kolka je tempica danas??
    Meni 9dpo 36,72
    Nista posebno .
    Simptoma nema .

21. Veljača 2020. 07:50

LeLa2807

Pipin

Lela - nista ne otpisujes dok gospoda M ne dode!! Nemoj pasti pod negativu sad. Ima nade i to kakve!!

Evo mojih trakica. Je li pik bio nocas ili nije jos bio 😂https://ibb.co/94rkSf6

Ali ako mi je trmp niska nije oko 37 sve ada u vodu :(

Nije tako..temperaturu ne gledas po tome..mnogi kazu ako je iznad 37 jer se racuna da je normalna temperatura vecini oko 36,-36,6 pa je to odstupanje za nekih 0,5 da bi se sumnjalo na T..ali ako si tip koji ima inace nizu tjelesnu temperaturu recimo 36,3 max kao ja,onda bi ti vec 36,7-36,8 moglo upucivati na nesto..kod svake zene je razlicito s temperaturom jer nemamo svaka istu temperaturu tako da dok ne stignge cekamo i mantramo za plusic 🤞🏻🙈🥳

21. Veljača 2020. 07:52

justagirl2201

Jutro curkice ❤ pišnula sam…i dalje je kao i jučer…slabi plusić…mozda je za nijansu tamniji…danas je 10 dpo tj.11.dan od PIKA….evo slike:
    https://ibb.co/7XK8BMw

Pa ajde za par dana da to bude prava pluscina! Mozes ti tooo 💪🏻💪🏻💪🏻 Ne zelim ti jos cestitati,ne bih ni ja htjela da mi se sad dogodi T nakon biokemijske,ali iskreno se nadam da budem za koji dan jer zelim toooo 🤞🏻🥳🥳

Pipin
    21. Veljača 2020. 08:00

Lela - evo crnerupe ti sve objasnila. Nema odustajanja!

21. Veljača 2020. 08:10

LjubičicaX

Cure pozdrav svima, posebno za Malllu, Martinu, Zvjezdicu, Terru… Ne znam sjeća li me se iko, bila sam aktivna učesnica odbrojavanja na početku ove teme, a onda sam se zbog novog posla povukla iz odbrojavanja nekad u 6. mjesecu 2019. Evo me sada nazad, danas sam 1dpo, Martina molim te piši me za nedobiti 04.03., jedva sam čekala da se vratim na listu :) Iako je povratak bio planiran za 3. mjesec, nekako se sve sada poklopilo baš fino: na pregledu i papa testu sve uredno, ovulacija potvrđena na uzv, endometriji 13,5 mm, spolni i hormoni štitne odlični za mojih 36 godina :D Te moje godine samo mog gin brinu, meni nisu problem :D Jedino što bi moglo bit prepreka je to što je muž na profertilu ( zbog lošeg spermiograma) tek 1,5 mjesec, a za učinak treba min 3 mjeseca, no dobro, ostaje da se vidi… Sretno nam svima :*

Kako se ne bi sjecala...wuhuuu..drago mi je da si s nama ponovno iako bi vise zeljela da si na drugoj temi ali polako doc ce i to. Da nekad trebamo biti strpljiviji nego sto jesmo ali doci ce i taj dan. A do tada uvijek pokusavat mozete prirodno. Nikad se ne zna. 😉😊❤🤗😘..i btw. Pratimo se sa istim danom na odbrojavanju 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.