Imam jedno pitanje osjećate li ikada bol jajnika puno prije O?
Meni je danas 12dc, a u posljednje vrijeme mi O bude oko 20dc. Događa mi se ponekad da osjetim bol i sve simptome O tako oko 15 dc (nikad ovako rano) a O bude tek 3 i više dana nakon. Ne kužim sistem!
Npr. Večeras smo akcijali i mene ne na trenutke baš bolilo, pritisak u jajnicima u jednom više, a jednom manje, imam egg iscjedak…. Dakle nikad ovako rano i baš bi bilo čudno da O bude ranije…. Onda iskustva!? Kad vas boli i boli li vas uopće?
Ja imam te bolove stalno...
Skoro od kad mi menga završi krene me boluckati. Ovaj mesec 12ak dana bolova.
Budu i prije O, na dan O i bar 2-3 dana nakon - ovo nakon O mi nekad budu baš jaki grčevi kao da ću dobiti M.
Bilježim si sve bolove u kalendaru pa znam.
Ni jedan ginekolog mi nikad nije ništa rekao za to 🤔
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Jutro curkice ❤ pišnula sam...i dalje je kao i jučer...slabi plusić...mozda je za nijansu tamniji...danas je 10 dpo tj.11.dan od PIKA....evo slike:
https://ibb.co/7XK8BMw
Justagirl - ma ja vidim plus!!! Ajde se strpi do nedelje i tad opet pisni!! Normalno je da je slab ovako rano
Jutro curkice ❤ pišnula sam…i dalje je kao i jučer…slabi plusić…mozda je za nijansu tamniji…danas je 10 dpo tj.11.dan od PIKA….evo slike:
Aaaaa pa vidi se, za nijansu malo bolje nego jučer, još samo da nastavi tako tamnit ♥️♥️
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Imam jedno pitanje osjećate li ikada bol jajnika puno prije O?
Meni je danas 12dc, a u posljednje vrijeme mi O bude oko 20dc. Događa mi se ponekad da osjetim bol i sve simptome O tako oko 15 dc (nikad ovako rano) a O bude tek 3 i više dana nakon. Ne kužim sistem!
Npr. Večeras smo akcijali i mene ne na trenutke baš bolilo, pritisak u jajnicima u jednom više, a jednom manje, imam egg iscjedak…. Dakle nikad ovako rano i baš bi bilo čudno da O bude ranije…. Onda iskustva!? Kad vas boli i boli li vas uopće?
Ja imam te bolove stalno…
Skoro od kad mi menga završi krene me boluckati. Ovaj mesec 12ak dana bolova.
Budu i prije O, na dan O i bar 2-3 dana nakon - ovo nakon O mi nekad budu baš jaki grčevi kao da ću dobiti M.
Bilježim si sve bolove u kalendaru pa znam.
Ni jedan ginekolog mi nikad nije ništa rekao za to 🤔
E bas take bolove sam i ja imala, kroz cijeli mjesec, nekad lagani, a nekad izrazito jaki, znalo se desiti da se ne mogu ni ispraviti od bolova. I naravno ginekolog rekao sve je to normalno. Međutim mene i dalje boli, nema tablete na koju nisam postala imuna, konstantno na tabletama za bolove... Da bih na kraju poludila, pa ajmo na hitnu kao zbog jakih bolova, pa me tamo 3 ginekologa gledala, pa trazi jos mišljenja, da bi mi na kraju jedan doktor rekao da sumnja na Endometriozu. Da se ona tesko vidi na uzv-u i da mi on preporucuje laparaskopski pregled. I ja sa dijagnozom u bolnicu, dogovorila sve sa kirurgom i anesteziologom, u slucaju da utvrde Endometriozu da odmah čiste. I tako je i bilo, cijelo to vrijeme me bolilo zbog nje, rekli su mi da je bila između maternice i šupka (jebiga ne znam se drugačije izrazit). Na meni 3 mala šava, oporavak je oko 2 tjedna trajao (dok je to zaraslo i konci ispali) i nakon toga moji bolovi prestali, cak mi ni menge nisu bile toliko jake.
Jutro curkice ❤ pišnula sam…i dalje je kao i jučer…slabi plusić…mozda je za nijansu tamniji…danas je 10 dpo tj.11.dan od PIKA….evo slike:
Justgirl bravo tamni 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
To je pluuuussss :))) probaj opet za 2-3 dana i bit ce ti puno jaci plus 😊
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Justagirl, cestitam ti to je plua i rast ce. 🤩🤩
Cure, pitanje, nocas se probudila treskavica me ulovila išla Mjerit temperaturu nemam. Dakle probudila me usred noci. A toplo mi je u sobi i pokrivena sam. I sinoc navečer mi je bilo hladno isla spavat u 21:30, navečer sam neke grcice osjetila dolje. Isla na vc 3 puta usred noci, al ok mozda mi ostalo od upale mjehura mada ju izliječila. Medjutim ono što me brine mjerila temp pod pazuhom ista kao jucer, niska. Sumnjam da prirodno imam nizu od ove. Dakle mogu otpisat pvaj ciklus? Inace nisam mjerila bazalnu krenula sam jucer sa time hahhha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela - nista ne otpisujes dok gospoda M ne dode!! Nemoj pasti pod negativu sad. Ima nade i to kakve!!
Evo mojih trakica. Je li pik bio nocas ili nije jos bio 😂 https://ibb.co/94rkSf6
Sortiraj odgovore
Najstariji