Dobro dosla nazad Ljubičica! ❤
Kristina mene isto inace bole grudi od O pa sve do M…i tak mi je bilo i u biokemijskoj al evo sad me nisu bolile uopce…nesto malo pa mozda ipak bude + 🤞 nema pravila! Sretnooo…mirisi mi na dobro!
Hvala ♥️ Evo sad sam čitala na temi dršavanja od danas, na ovoj tvojoj zadnjoj slikici baš se lijepo vidi crta, ne moram se ni trudit da ju nađem, odmah je uočljiva, nadam se da će se do ujutro pretvoriti u veliki plus i tako i ostati ;)
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Hvala ti 😍 i ja se nadam...malo imam traume od biokemijske i strah me da ne procurim al budemo vidjeli ujutro...ko ce docekat 🤣
Justagirl lijepo se vidi taj plus,al jos nas obraduj sutra ujutro ili kako je vec netko napisao napravi betu. Uglavnom TRUDNA si wuhuuu,cestitam 😍🥰
Ja sam se ovih zadnjih godinu dana sexala i na dan pika i dan poslije i par dana prije ili svaki drugi dan ili svaki dan ili par dana cekali pa onda samo na dan pika i dan poslije ,.dizala noge,radila svijece,isla piskit ne isla piskit, tusirala se poslije i ne tusirala se, gurala jastuk ispod guzice,pa ne gurala,pa na trbuh, rezultat nula bodova. Ne znam ,mozda da muza promijenim 😂
Na zadnjem pregledu, nakon što je razmotrio sve nalaze (ja ok, muž slab spermiogram, spori i loši vojnici) savjet mog gin je bio da moramo imati odnos na sami dan ovulacije, kad se ovulacija već desi, a prije toga mm mora apstinirat 5-6 dana. Ja se zaprepastila i pitam zar nije bolje da vojnici već čekaju prije ovulacije, kaže on jest ako su vojnici tip top, ako nisu svi će već gotovi do ovulacije. A razlog apstinencije, da ih se nakupi što više, veća je mogućnost da će ih biti više ispravnih, i ako je ovulacija nastupila brže će doći do cilja, neće morat ići daleko i istrošit se 🤭 Nakon odnosa svijeća i ne prati se 2-3 sata... Ponavljam, ovo je savjet zbog lošeg spermiograma, mi smo počeli sa ovom kombinacijom pa ćemo vidjet, pa predlažem da probate i ovo kad ste već sve drugo, prije nego muža promjeniš 😂😂😂 🙂🙂
10/2020 biohemijska
Hvala ti 😍 i ja se nadam…malo imam traume od biokemijske i strah me da ne procurim al budemo vidjeli ujutro…ko ce docekat 🤣
Toliko nas je tu koje ti šaljemo pozitivne misli i želimo sreću, nemoguće je da ne prizovemo pozitivu i da ovaj put bude sve kako treba, tvoje je "samo" da se strpiš do ujutro pa nam se javiš sa super vijestima 🤰♥️
10/2020 biohemijska
Rita88 dakle krepajem na ovo "još jedino muža da promjenim" e pa to bi možda upalilo 😂😂😂😂
Ljubičica pa naravno da te se sjećamo, baš mi je drago da si nam se vratila u odbrojavanje.... Baš je lijepo vidjeti nova/stara imena, pa želim ti da ti se posreći ovaj ciklus možda nas povućeš na lijepše teme iako moram priznat ova tema mi je the best!
url=https://lilypie.com]
Ovdje je najbolja ekipa ❤
❤💞💞💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Rita88 dakle krepajem na ovo "još jedino muža da promjenim" e pa to bi možda upalilo 😂😂😂😂
Ljubičica pa naravno da te se sjećamo, baš mi je drago da si nam se vratila u odbrojavanje…. Baš je lijepo vidjeti nova/stara imena, pa želim ti da ti se posreći ovaj ciklus možda nas povućeš na lijepše teme iako moram priznat ova tema mi je the best!
Hvala ♥️♥️♥️ Vidiš, to bi bilo super, da ovo bude mjesec plusića nas koje smo od početka na ovoj temi, a za nama odmah i ostale cure, jedna po jedna da se prebacimo na željenu temu, tamo nastavimo druženje, a ovdje se javljamo kao stručne savjetnice 😂😂😂
10/2020 biohemijska
Nego sta da je ❤❤❤❤
Pogotovo smo vesele kad se pokaze koji plusic.. krenemo skvicat ko da je naš 😄😄😄
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Nego sta da je ❤❤❤❤
Pogotovo smo vesele kad se pokaze koji plusic.. krenemo skvicat ko da je naš 😄😄😄
Slažem se. Olaksate mi svaki mjesec i cekanje mi bude lakse 🥰
Zahvalna sam sto sam naletila na ovaj forum.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji