Ja sam imala pik u nedjelju i smao onda smo imali akciju.. Ali ja tek danas osjecam pnekakvo peckanje u jajniku.. Dali je moguce da je O tek danas? 🤔🤔
S obzirom da je pik bio u nedjelju mislim da nije u pitanju O nego bi prije rekla mozda bolici poslje O.
E ovako cure kod mene jos nista...2 dana do menge, probadanje u trbuhu neznam s koje strane ali povremeno osjetim, grudi bole nije nista strasno, malo kicma i napuhanost.. svi simptomi PMSa tako da sumnjam i dalje da ce sto biti ovaj mj. Prosli mjesec kad je bila biokemijska grudi bolile od O do stvari. S tim da nisam jako krvarila a tri dana bolove imala nedaj Boze vise takve bolove. Tako ako dodje menga ocekujem slapove ovaj mjesec.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I ako bude kasnila necu raditi test odmah jer postoji mogucnost da se ciklus i poremetio zbog biokemijske... vidjet cemo uglavnom, drzim i sama sebi 🤞 da sto bude, sve je u Bozjim rukama kako on da, bit ce. Necu se razocarat kako god da bude idemo dalje 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Justagirl pa to je lijepi plus 🥰🥰🥰 jedva čekam ujutro da nam potvrdiš, ali to je to 💚💜💙
Kristinak držim fige da je i tebi nešto skuhano i da ćeš nam uskoro potvrditi 🥰
Cure pozdrav svima, posebno za Malllu, Martinu, Zvjezdicu, Terru... Ne znam sjeća li me se iko, bila sam aktivna učesnica odbrojavanja na početku ove teme, a onda sam se zbog novog posla povukla iz odbrojavanja nekad u 6. mjesecu 2019. Evo me sada nazad, danas sam 1dpo, Martina molim te piši me za nedobiti 04.03., jedva sam čekala da se vratim na listu :) Iako je povratak bio planiran za 3. mjesec, nekako se sve sada poklopilo baš fino: na pregledu i papa testu sve uredno, ovulacija potvrđena na uzv, endometriji 13,5 mm, spolni i hormoni štitne odlični za mojih 36 godina :D Te moje godine samo mog gin brinu, meni nisu problem :D Jedino što bi moglo bit prepreka je to što je muž na profertilu ( zbog lošeg spermiograma) tek 1,5 mjesec, a za učinak treba min 3 mjeseca, no dobro, ostaje da se vidi... Sretno nam svima :*
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Dobro dosla nazad Ljubičica! ❤
Kristina mene isto inace bole grudi od O pa sve do M...i tak mi je bilo i u biokemijskoj al evo sad me nisu bolile uopce...nesto malo pa mozda ipak bude + 🤞 nema pravila! Sretnooo...mirisi mi na dobro!
Justagirl lijepo se vidi taj plus,al jos nas obraduj sutra ujutro ili kako je vec netko napisao napravi betu. Uglavnom TRUDNA si wuhuuu,cestitam 😍🥰
Ja sam se ovih zadnjih godinu dana sexala i na dan pika i dan poslije i par dana prije ili svaki drugi dan ili svaki dan ili par dana cekali pa onda samo na dan pika i dan poslije ,.dizala noge,radila svijece,isla piskit ne isla piskit, tusirala se poslije i ne tusirala se, gurala jastuk ispod guzice,pa ne gurala,pa na trbuh, rezultat nula bodova. Ne znam ,mozda da muza promijenim 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Anaid jednom dnevno smo imali keks u te dane i iscjedak obilan za vrijeme O a to je zasluga femisana! Ako je ovo pravi + i bude sve ok femisan je sigurno imao utjecaj i preporucam svima
Ja sam popila 2 cijele bočice, pila sam 2×30 kapi u casi vode, ujutro i navecer
Sortiraj odgovore
Najstariji