Jutro curke,
Nisam vam napustila.. Nema šanse.. 🥰
Stalno čitam sve vaše komentare..
Sve koje ste blizu neočekivane puno sreće.. Nek su plusići..
Sve koje ste blizu ovulacije nek također budu brzo pikovi..
Sve koje su nažalost dobile.. Neka brzo prođe.. I dalje planirati..
Držite mi se kraljice ❤️
Jedva čekam da se sve preselite na ljepše teme.
Pa da komentiramo koliko je kojoj muka, kako se osjećamo iz dana dan..
❤️Sve to bude kad se najmanje nadate.. Znam da je to lako reći ali tako je meni bilo.. Pa zato želim svakoj takav mjesec.
Ljubim vas sve...
Lela 😱😱😱😱😱
Gle mogu se tjesit da je impl. Hahhahaaa al. Necu Mjerit sutra ne bude li rasla necu uzibat jos 7 dana u iscekivanju. Hahhahhaa
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure koje mjerite temperature hedno oitanje.
Evo meni je Fertility friend prema temperaturama označio O prije 3 dana (znači danas bi mi bio 3dpo).
Da li netko od vas ima bolove nalin ovulacijskima i do 3 dpo?
Jer meni se to ponavlja evo već 3. mjesec pa ne znam što da mislim..
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Lela ja cu ovaj ciklus mjerit
Pa cu znat usporedit sljedeci ciklus ako bude temp vislja😂😂
Irma ja nemam bas ovulacijske bolove
Cure koje mjerite temperature hedno oitanje.
Evo meni je Fertility friend prema temperaturama označio O prije 3 dana (znači danas bi mi bio 3dpo).
Da li netko od vas ima bolove nalin ovulacijskima i do 3 dpo?
Jer meni se to ponavlja evo već 3. mjesec pa ne znam što da mislim..
ja imam bolove samo ako ovulira desni. prošli ciklus me lagano krenu grcit cet/pet pa stalo pa u ned na pon ko blesavo probadanje, utorak je bila = nes sitno i to je to. ne brini se pa sta nisi bila i ti na pregledu negdje kad i ja nedavno. sve je ok sve smo razlicite.
Marinalin aj javljaj nam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Jutro cure hvala vam na lijepim zeljama, nadam se da cemo svi uskoro na ljepsu temu. Netko je spominjao uresplasmu, meni su je nasli nakon prvog spontanog,popili antibiotik muz i ja i sve je ok rijesili se.On je odnio moj nalaz svojoj dr opce prakse i pustila mu antib.
Justgirl napravi test,ako je negativan mozda imas pcos ,curama s pcosom bude uvijek tamna lh trakica, al drzimo fige da je kod tebe plus.
Sto se tice grafa prestala sam mjerit,neda mi se, i ovak sam opterecena sa svime.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav cure,
Dugo vas pratim i citam komentare. Imam 35 god, muz i ja smo vec 2 god u braku i cuvali smo se jer su meni bili losi nalaze stitne (hipertireoza). Prosli ciklus je bio 2. Februara a pik sam imala 10. Feb tako da mislim da je ovulacija bila 11.2. Imali smo odnos na dan pika i tad se prvi put nismo cuvali. Ovulaciju osjetim svakog mjeseca po jajnicima, a ovaj put me jajnici boluckaju od dana kada smo imali odnos. Bol u donjem dihelu je prisutna, grudi su teske a od sinoc pocinju boljeti, dobila sam nekoliko pristica na licu i zeludac me bolio 3 puta i to odjednom bi se bol pojavila. Jucer sam imala glavobolju i vrucinu neku kad sam se probudila. Jutros sam radila test gravignost ultra 10mlu i kad sam ga rastavila cini mi se da vidim crtu? Izvinjavam se na dugom tekstu
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Lela i meni je jucer bila 36.42 na 7dpo😱
Mozda je nama normalna 35 pa je ovo povišeno hahahahhaahhaa kidam se
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pozdrav cure,
Dugo vas pratim i citam komentare. Imam 35 god, muz i ja smo vec 2 god u braku i cuvali smo se jer su meni bili losi nalaze stitne (hipertireoza). Prosli ciklus je bio 2. Februara a pik sam imala 10. Feb tako da mislim da je ovulacija bila 11.2. Imali smo odnos na dan pika i tad se prvi put nismo cuvali. Ovulaciju osjetim svakog mjeseca po jajnicima, a ovaj put me jajnici boluckaju od dana kada smo imali odnos. Bol u donjem dihelu je prisutna, grudi su teske a od sinoc pocinju boljeti, dobila sam nekoliko pristica na licu i zeludac me bolio 3 puta i to odjednom bi se bol pojavila. Jucer sam imala glavobolju i vrucinu neku kad sam se probudila. Jutros sam radila test gravignost ultra 10mlu i kad sam ga rastavila cini mi se da vidim crtu? Izvinjavam se na dugom tekstu
Dobro dosla i po svemu napisanom ides na jesenske bebe :) drzim fige
Stavi nam sliku odea na stranicu ibb.co tamo uplodas i link tu kopiras.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji