Peggy tako sam sretna radi vas. Uzivaj u ovim prekrasnim trenutcima.
Aaa Nikky,nisam trudna nazalost. Nakon te biopsije cu bit mirnija i uzivat maksimalno s M. Ovo nam je 10.ciklus pokusavanja. Iako su mi rekle dr da to ne utjece na zacece.
Vama?
Meni su u Osijeku rekli da je sve u redu i da dodjem na kontrolu za 6 mj ,medjutim sam radila u brodu ,papa test i ultrazvuk i rekli su mi da je sve u redu da mozemo raditi bebicu tako da u Osijek nisam isla trebala sam pocetkom mj ali su mi ovdje rekli da nema potrebe kao jel
Aha pa super. Sretno ti onda. Otkad vi pokusavate ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Pozdrav svima. Čitam vas vec dugo pa da i kažem ukratko svoju priču. Dva puta sam ostala trudna iz prve, ali oba puta spontani, u 8 i 11tt. Našli su mi adenom na hipofizi te ginekologinja smatra da sam zbog toga imala nekvalitetno žuto tijelo i nizak progesteron. Osim toga imam i trombofiliju mthfr c/t i pai1 4g/4g. Zbog toga moram uzimati folate, a ne folnu kiselinu i po pozitivnom testu dat ce mi aspirin ili andol. Ovo je prvi mjesec da pratim ovulaciju trakicama.
Pozdrav svima. Čitam vas vec dugo pa da i kažem ukratko svoju priču. Dva puta sam ostala trudna iz prve, ali oba puta spontani, u 8 i 11tt. Našli su mi adenom na hipofizi te ginekologinja smatra da sam zbog toga imala nekvalitetno žuto tijelo i nizak progesteron. Osim toga imam i trombofiliju mthfr c/t i pai1 4g/4g. Zbog toga moram uzimati folate, a ne folnu kiselinu i po pozitivnom testu dat ce mi aspirin ili andol. Ovo je prvi mjesec da pratim ovulaciju trakicama.
Dobrodosla. Trnovit put iza vas, ali mora biti treca sreca
https://ibb.co/WkFRB84
Ovo su moje trakice, mogla bih popodne još jednu. Danas mi je 11 dan ciklusa
Cure, gdje nađete taj ticker za odbrojavanje? Ja nisam našla… 🤷♀️
Odi pod "trying to conceive" :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Draga Iva, dobro nam došla i još prije otišla na ljepše teme <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja imam to isto 👍 dobrodosla 😘 zao mi je zbog spontanih, prosla sam jedan prije Bozica 🙄
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Mislim na trombofiliju (isto ct i 4g/4g)
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anitram, čuvaj se <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji