Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    19. Veljača 2020. 11:21

Martina tu smo...drzi se!😕 Saljem puse 😚😚😚😚

• Mara Kokosica
    19. Veljača 2020. 11:24

nikky18

Mara Kokosica

Peggy tako sam sretna radi vas. Uzivaj u ovim prekrasnim trenutcima.

Aaa Nikky,nisam trudna nazalost. Nakon te biopsije cu bit mirnija i uzivat maksimalno s M. Ovo nam je 10.ciklus pokusavanja. Iako su mi rekle dr da to ne utjece na zacece.
    Vama?

Meni su u Osijeku rekli da je sve u redu i da dodjem na kontrolu za 6 mj ,medjutim sam radila u brodu ,papa test i ultrazvuk i rekli su mi da je sve u redu da mozemo raditi bebicu tako da u Osijek nisam isla trebala sam pocetkom mj ali su mi ovdje rekli da nema potrebe kao jel

Aha pa super. Sretno ti onda. Otkad vi pokusavate ?

06/20 blighted ovum 8tt.

19. Veljača 2020. 11:33

Pozdrav svima. Čitam vas vec dugo pa da i kažem ukratko svoju priču. Dva puta sam ostala trudna iz prve, ali oba puta spontani, u 8 i 11tt. Našli su mi adenom na hipofizi te ginekologinja smatra da sam zbog toga imala nekvalitetno žuto tijelo i nizak progesteron. Osim toga imam i trombofiliju mthfr c/t i pai1 4g/4g. Zbog toga moram uzimati folate, a ne folnu kiselinu i po pozitivnom testu dat ce mi aspirin ili andol. Ovo je prvi mjesec da pratim ovulaciju trakicama.

Pipin
    19. Veljača 2020. 11:37

Iva990

Pozdrav svima. Čitam vas vec dugo pa da i kažem ukratko svoju priču. Dva puta sam ostala trudna iz prve, ali oba puta spontani, u 8 i 11tt. Našli su mi adenom na hipofizi te ginekologinja smatra da sam zbog toga imala nekvalitetno žuto tijelo i nizak progesteron. Osim toga imam i trombofiliju mthfr c/t i pai1 4g/4g. Zbog toga moram uzimati folate, a ne folnu kiselinu i po pozitivnom testu dat ce mi aspirin ili andol. Ovo je prvi mjesec da pratim ovulaciju trakicama.

Dobrodosla. Trnovit put iza vas, ali mora biti treca sreca 

19. Veljača 2020. 11:38

https://ibb.co/WkFRB84
    Ovo su moje trakice, mogla bih popodne još jednu. Danas mi je 11 dan ciklusa

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 11:51

Nova19

Cure, gdje nađete taj ticker za odbrojavanje? Ja nisam našla… 🤷‍♀️

Odi pod "trying to conceive" :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 11:52

Iva990

Draga Iva, dobro nam došla i još prije otišla na ljepše teme <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Ginny
    19. Veljača 2020. 11:52

Iva990

Ja imam to isto 👍 dobrodosla 😘 zao mi je zbog spontanih, prosla sam jedan prije Bozica 🙄 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    19. Veljača 2020. 11:53

Mislim na trombofiliju (isto ct i 4g/4g)

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 11:55

Anitram, čuvaj se <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.