Tj 8dpo ne 8dc
Puno prerano je to. nema veze što ti je prošli put bilo ili nekoj curi, ali imaš još 6 dana do dana D, nije svaka trudnoca ista. ja ne bih otpisala.
A znam da je prerano.... Cekat cemo 🌝
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Marina čestitaaaaam 😊😊😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Pravi službeni..
Nema dileme..
Sad se mogu i veseliti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
https://ibb.co/t2KCBG8
Jebateee kolika pluscinaaaa 🍾🍾🍾😍😍😍😍
Cestitaaaam!!!
Hvala ti… ❤️❤️
Da iznenadio nas….
Kaže moj muž da će biti blizanci jer se tak dobro vidi🙈🙈🙈🙈😂😂😂
Neka budu blizanci to bi bilo super 😃😃😃😃😃
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Pravi službeni..
Nema dileme..
Cestitaaaam!!!
Hvala ti… ❤️❤️
Da iznenadio nas….
puno sreće :) meni moj stalno govori da ću imat blizance ja ih ne bi htjela, a i sumnjam nemam u obitelji blizance, a ide po ženskoj liniji. :D :D pa sam nadam se sigurna.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
🙈🙈🙈Nemamo ni mi u obitelji nikog sa blizancima
. On to napamet buba..😂 Nek je on meni sretan..
Nek se nama rodi zdrava bebica.. A sve je ostalo nebitno 🤗
Martina zelim ti svu srecu i drzim ti fige da bude sve u najboljem redu i da urodi plodom 🤞🏻🤗
Marina cestitam i tebi bas su lijepo krenuli plusevi ovaj mjesec 😄
lilo, kako si mi :) falis tu <3
Ej lelo. Pa onako vise manje normalno trudim se ne umisljat nista ni simptome ni nista pa i nemam onda bas nesto za pisat cekam mengu pa ako bog da srece nece doc. Dns mi je 6dpo jos 8 dana pricekam ovako u miru pa cu znat na cemu sam haha
Kako si ti jel uspjevas ostat smirena opet se pratimo ako sam dobro vidla dan razlike 😊😁
Trudim se ostat smirena :D ja čekam 9 dana da..Neću raditi prije, nego ako mi zakasni par dana. vidjet ćemo.
Da necu ni ja radit prije al necu se nicemu ni nadat. Ne zelim se ponovo razocarat bolje je ovako da se ne nadam pa da me iznenadi plus nego ono ludilo ko prosli mjesec kad sam doslovno plakala na wcu cim sam ugledala krv
Znam, još sam ja dva dana prije M imala spotting koji je stao na dva dana i mislila ajde ovo je super znak i onda šipak.
meni je ginićka na pregledu u srijedu rekla da imam folikul 19mm i imali smo odnose navečer, sutra ujutro i navečer i slijedeći dan popodne. stvarno se nadam da je upalilo ovo mi je bila super prilika jer sam maltene znala da je o kroz 24h. samo da nismo zakasnili. we shall see
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Joj ja bi bila presretna sa blizancimaaa 🤩🤩🤩
haha onda ti ih želim od srca <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pravi službeni..
Nema dileme..
Cestitaaaam!!!
Hvala ti… ❤️❤️
Da iznenadio nas….
puno sreće :) meni moj stalno govori da ću imat blizance ja ih ne bi htjela, a i sumnjam nemam u obitelji blizance, a ide po ženskoj liniji. :D :D pa sam nadam se sigurna.
Ma daaaj nemoj to pricat 🤣🤣 kod mene sam ja na redu za blizance ili moja sestricna koja imam dva klinca (koji nisu blizanci)..tako da,puj puj haha
Baka je blizanka,njena baka je blizanka..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Lela prosli mjesec nam je objema onda bio pun razocaranja sve mislis joj to je to to je to i onda na kraju kad procuris zanjemis. Ja sam doslovno samo zanjemila i ostala plakat na wcu. Dragi me bio cuo pa je odma doso do mene i znao je sta je cim je vidio da tako placem pa me pokusao utjesit koliko moze al onda me nitko nije mogo utjesit bas zato sta sam imala taj prekrasan osjecaj da sam trudna i onda je sve u sekundi nestalo zato sam odlucila ovaj mjesec da necu pratit ni simptome ni nista pa kako bude. Ma bila bi ja sretna i sa jednim malim zrnom srece ali uvijek sam sanjala o blizancima 🙈😁
Znam kako ti je... Toliko se nadamo i onda kad dodje menga razocarenje do neba... koji ti je ciklus da pokusavas zatrudnit? Meni ide 13 ciklus sada...
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja imam brata blizanca, a muz ima bratice blizance... Kod mene u obitelji smo brat i ja jedini blizanci, a kod muza ih ima jos... Ali eto nama je samo jedno se primilo.. Jedno, ali vrijedno ❤️
Cure sa mliječnim iscjedkom... Meni je on bio mogu reći jedini sto se razlikovalo od standardnog pmsa + krv kad bih puhala nos. I još uvijek ga imam, nakon vaginaleta nesto manje, ali i dalje je tu
Sortiraj odgovore
Najstariji