Cure sretno vam valentinovoo ❤
Evo moram vam se opet pozalit da me sad ponovo strah😥 bas sam luda...
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy95 kad ces znat detaljno situaciju s zdravljem
Ne brini se trudna si i sve ce bit ok💕
Cure sretno vam valentinovoo ❤
Evo moram vam se opet pozalit da me sad ponovo strah😥 bas sam luda…
Peggy nemoj se stresirati,ako te toliko strah otidi na hitnu ili nesto da ti ocitaju nalaz ako ne mozes izdrzati do popodne,ali sve je ok,normalno je da vrijednosti tog markera budu povisene u trudnoci 🤗
Sretno nam valentinovo svima ❤️
Isla sam radi testove tek tak,a kad ono,ostala sam paf. Neznam koliko je za vjerovat.
https://ibb.co/KLHFV7D
Radila sam i lh trakicu,posto ih imam brdo. Onaj plavi na kojem ne pise hcg je kinez one step,a ovaj drugo je first sign duo. Koliko mi je to sve zajedno pouzdano? Ja sam skepticna i dalje.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Isla sam radi testove tek tak,a kad ono,ostala sam paf. Neznam koliko je za vjerovat.
Radila sam i lh trakicu,posto ih imam brdo. Onaj plavi na kojem ne pise hcg je kinez one step,a ovaj drugo je first sign duo. Koliko mi je to sve zajedno pouzdano? Ja sam skepticna i dalje.
Ajmeee naježila sam se pa trudna si zeno!!!!!!!!!!! Jasna je crta/sjena koji si dpo. Pa nema ljepseg poklona za Valentinovo :)))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pa pozitivno kao kuca!!! MA PRESRETNA SAM! CESTITKE!!! Poklon muzu za Valentinovo!
Peggy draga ne sekiraj se sve je apsolutno u redu. Zdrava si i tako se ponašaj. Jer ti stres samo moze nastetit. Radije razmišljaj sta ces za Valentinovo i neke slatke brige :-*
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Trebam dobit za 2 dana. Neznam,sve mi je ovo sumljivo. Nemam nikakve simptome,nisam imala ni implantacijsko. Tako da sam uzasno skepticna.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Trebam dobit za 2 dana. Neznam,sve mi je ovo sumljivo. Nemam nikakve simptome,nisam imala ni implantacijsko. Tako da sam uzasno skepticna.
Sto ljudi, sto cudi....nisu sve zene iste, ovo je vise nego pozitivno, cestitam 😍😍😍😍😍😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Nikakve veze. Ja sam prosli mjesec imala sve simptome I guess what nisam bila trudna. Hahahhahaha tako da uzivaj. Odi kupit cb pa napravi, a idealno sutra ujutro
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji