..jutro pucke.. ja sam si jučer navečer malo zalila dolazak veštice, pa.mi je malo hudo sada 🤢
Jutro. Ja danas idem s nalazom hormona konačno doktoru. Baš me zanima kaj će reći 🤔
Mala
Jutro,ja veceras s frendicom idem na koncert da se malo raspametim,a ovako inace me samo pere neki plac i depresija
I grcevi u trbuhu 😂
Jutro cure... 13 dpo-28 dc, temp pala 36.2, dakle dolazi..
Bas sam jadna sva, isplakala sam se i jbg sta cu...
Dobro da sam kupila muziucu parfem za valentinovo jer nemam bolji poklon 😖😖😖
Kupujem danas femisan a, jel moze marulja uz to ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro curke. Sretan nam dan zaljubljenih. Uzivajte sa svojom jacon polovicom. I nemojte zaboraviti da smo se mi spojili radi nas samih. Plod nase ljubavi ce doci sigurno. Samo moramo bit strpljive. Mene je M danas iznenadio s prekrasnim poklonom a inace nije romantican i ne voli danasnji dan jer tvrdi da svaki dan treba bit dan ljubavi.
06/20 blighted ovum 8tt.
Jutro cure, da vi ne pišete da je valentinovo ja bi ga i zaboravila 😂😂 al dobro.. Kod mene kišno jutro ali toplo!
Polako M na izmaku a ja se trudim u tom djelu opustiti. Navijam za nove plusiće....
url=https://lilypie.com]
Jutro curke. Mi sinoć navecer kasno obavili tako da mi se jutros nije dalo. Jos cemo popodne i bok. Hahhaha.
Mi veceras idemo na veceru. Veselim se
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro curke..neka vam je sretan danasnji dan....kod nas je paala akcija sinoc i jutros🤗🤗🤗...kako ste vi ostale curke,desaava li se sta???😊😊😊
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Jutro curke..neka vam je sretan danasnji dan….kod nas je paala akcija sinoc i jutros🤗🤗🤗…kako ste vi ostale curke,desaava li se sta???😊😊😊
Mi imali u srijedu navecer, cetvrtak jutro vecer i danas cemo popodne. :) O bila jucer.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro 😊 meni M na izmaku, muz od kad je dosla navaljuje za sex jer ipak treba babu napraviti 🤦🏻♀️ danas sam cijeli dan na poslu ako mi bude volja mozda mu danas udovoljim da ne veli da nist za valentinovo nije dobil🤷🏻♀️😃
Sortiraj odgovore
Najstariji