Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    13. Veljača 2020. 18:57

peggy95

kristinak

peggy95

Ipak cu ja onda u pon otici kako mi je i rekao 🙈 smirile ste me i hvala vam na tom❤

Bit ce sve u redu, uzivaj napokon u trudnoci, nadam se sa cemo i mi sve ovdje ubrzo vidjeti plusic kao i ti 🥰

Hoce! Nemojte samo odustajat! Bit ce vremena kad ce vam bit dosta svega i svih ali sve ce to jednom proci i sve muke se isplatiti❤

Necemo ne odustat, nema odustajanja! Iako zna bit teskih dana pogotovo kada me pitaju sta cekamo sa bebom idu nam godine, e te recenice me ubiju ali doci ce i to na red.....
    Danas mi je 3dpo, od simptoma imam samo bijeli kremasti gusti iscjedak...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

MarinaStam
    13. Veljača 2020. 19:04

Peggy cestitam na trudnoci i opusti se i uzivaj 😊

Cure, ja sam isla u goste i kupivinu danas, od 13:30h me poceo jako bolit lijevi jajnik, pik je danas oko 11:00h bio bas bas jak, testna crta jaca od kontrolne, evo dosla sam kuci sada u 19:00 i ne boli me vise skoro pa nikako, jel to znaci da je jaje puklo? Ovulacija se desila? Najglavnije pitanje je jel vrijedi cemu akcija veceras 🙈

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 19:06

MarinaStam

Cure, ja sam isla u goste i kupivinu danas, od 13:30h me poceo jako bolit lijevi jajnik, pik je danas oko 11:00h bio bas bas jak, testna crta jaca od kontrolne, evo dosla sam kuci sada u 19:00 i ne boli me vise skoro pa nikako, jel to znaci da je jaje puklo? Ovulacija se desila? Najglavnije pitanje je jel vrijedi cemu akcija veceras 🙈

Ja mislim da ti je O nastupila ili ce nastupiti 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    13. Veljača 2020. 19:10

Ja ne volim jutarnji sex 😅🙈 nisam morning person, jako kasno idem u krevet a rano se dizemo, oko 6, dica se cesto probude i prije nas 😂😂🙈 prije nego operem zube i popijem kavu ne diraj me😂🙈 vikendom isto nema sanse kraj ovih nasih hahara hahaha

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    13. Veljača 2020. 19:11

Peggy sta je emanuel rekla, H znaci high, poviseno od normalnij referentnih vrijednosti, nista vise, i da je 0.1 vise pisalo bi H 😉 ne brini se, trudna si ❤️

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

MarinaStam
    13. Veljača 2020. 19:13

LeLa2807

MarinaStam

Onda je kasno za akciju jos jednom ili?

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 19:13

LeLa2807

MarinaStam

Hocu reci nije kasno hahahh. Iss kakve mutave poruke pisem

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    13. Veljača 2020. 19:25

Nije naodmet jps jednu akciju nabaciti 😎

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

13. Veljača 2020. 19:26

MarinaStam

Daaaaaaa vrijediiiiiiiii

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 19:40

Meni je dns 2 ili 3 dpo...i niti sise bole niti iscjetka sto mi je cudno jer me sise prakticki krenu bolit odmah nakon O...moguce da je to djelovanje femisana 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.