Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    14. Veljača 2020. 10:35

Marinalin

Kad gof je dan O on je krepan😂
    Ja mislim da nikad jos nismo bas na dan O imali odnos😂

Ma ista stvar je i kod nas i onda se cudi kad dodju stvari kako nije uspjelo. Umjesto da se te dane vise seksamo on uvjek nesto sjebe da prostite. On nema pojma ni o plodnim danima, misli da se svaki dan moze dite napravit 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ginny
    14. Veljača 2020. 10:37

kod nas ce bit krasno valentinovo roll. 2dc. mala jutros urla za sve zivo. mm-u se neka zljezda upalila ispod ruke pa cemo popodne izgleda provest na hitnom kirurskom 60km od kuce i vodit cemo dicu sa sobom jer ih nemamo kome ostavit #zivoterobijo

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

14. Veljača 2020. 10:37

Kristinak
    Tako i moj muz misli da se moze bilo kad napravit dijete i da odma sljedeci dan nakon odnosa sam ja trudna 😂😂😂
    Strasno😂

Nova19
    14. Veljača 2020. 10:56

Cure drage, kod mene nešto skroz čudno... znaci danas je 25dc, noćas me bradavice žarile da sam pomislila “pa ja sam trudna”... grudi dalje osjetljive, odem na wc a ono svjeza krv na papiru. Ili je implantacija ili je stigla 3 dana ranije (i to baš danas!)... uglavnom, pratit ću malo i možda kupim test pa da znam na čemu sam 😒
    Bila još jednom na wc-u i ništa 🤷‍♀️

Pipin
    14. Veljača 2020. 10:59

Nova19

Cure drage, kod mene nešto skroz čudno… znaci danas je 25dc, noćas me bradavice žarile da sam pomislila “pa ja sam trudna”… grudi dalje osjetljive, odem na wc a ono svjeza krv na papiru. Ili je implantacija ili je stigla 3 dana ranije (i to baš danas!)… uglavnom, pratit ću malo i možda kupim test pa da znam na čemu sam 😒
    Bila još jednom na wc-u i ništa 🤷‍♀️

Ufff, ako je takvo zarenje - to mora biti T i mirisi mi da dobro! Svjeza krv nije najbolji znak jer implantacija je obicno roskasta, ali mislim da je to jako individualno i ja se svim srcem nadam da si trudna i da ces dobiti najljepsi poklon za valentinovo. Navijamo za tebe i javi kad napravis test!

Nova19
    14. Veljača 2020. 11:03

Pipin prije 6 godina sam imala crvenu krv na gaćicama kada sam ostala trudna sa malickom, pa se ne brinem da je nešto, osim da je M stigla ranije, šta je moguće ali ne razumijem zašto su mi grudi dalje napuhnute i osjetljive... inače se ispušu dan prije M... 🙄 znam znam, napravi test pa ćeš znati...
    Ukoliko ne bude vise krvi testirat ću se 😊

Pipin
    14. Veljača 2020. 11:05

Nova19

Pipinprije 6 godina sam imala crvenu krv na gaćicama kada sam ostala trudna sa malickom, pa se ne brinem da je nešto, osim da je M stigla ranije, šta je moguće ali ne razumijem zašto su mi grudi dalje napuhnute i osjetljive… inače se ispušu dan prije M… 🙄 znam znam, napravi test pa ćeš znati…
    Ukoliko ne bude vise krvi testirat ću se 😊

Vidis bas zanimljivo. Ja implantacijsko nisam imala ali znam da kazu da je vise roskasto nego crveno. Dobro da znamo :D 
    Ne zelim te uzbudivati ali meni to sve zvuci jako obecavajuce. Pa ako se grudi nisu ispuhale, mora biti dobar znak. Navijamo navijamo za plusek 

jelenajelena
    14. Veljača 2020. 11:08

jasamja

Trebam dobit za 2 dana. Neznam,sve mi je ovo sumljivo. Nemam nikakve simptome,nisam imala ni implantacijsko. Tako da sam uzasno skepticna.

Hej pa vidi se crtica/sjenica..al se vidi....cestitaam ti🥰🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    14. Veljača 2020. 11:19

E curke sretno vam Valentinovo......budite uvjek voljene i zaljubljene❤❤❤❤
    Mene jutros lijevi jajnik tako boli da sam jedva ustala☹☹...uh....

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• justagirl2201
    14. Veljača 2020. 11:39

Ja sam imala impl.kad je bila biokemijska i to je bilo na 12dpo...jaaako slabi spotting na dnevnom ulošku smeđe boje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.