Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2020. 09:48

Jasamja cestitam!!!
    Sve moje frendice i poznanice NIJEDNA nije imala implantacijsko krvarenje...
    Samo umor im je bio simptom .

Ginny
    14. Veljača 2020. 09:48

jasamja cestitam <3 divne vijesti za valentinovo <3 ma kakvo implatacijsko, triput sam bila trudna i samo sam jednom to imala. i simptomi/nedostatak simptoma uvik drukcije, opusti se! peggy isto vridi i za tebe haha :-* 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 09:52

kristinak

Marinalin

Kristina k sta da prestanem piti inofolic ??prosla mi ao😱

Negdje sam citala da je najbolje piti od kad dodje menga pa do ovulacije. Da ima najvise ucinka pa sad vidit cemo.
    Meni je danas 4dpo po mom izracunu. A od o pa do sad osjecam neko bockanje u jajniku lijevom bojim se da se nisam prehladila ali ne pisam stalno i ne boli me, samo me bocka

Nisi se prehladila jer bi te rasturslo. Ja imam upalu mjehura i vjeruj mi na rijec da rastura. Danas je lakse. Lijek djeluje. Draga citala sam od cura po forumu na bas to bockanje je super znak ne grčevi nego bockanje!!!!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 09:53

jasamja

Idem kupit pa vam se javim kroz 30min

Ajme javi rekaciju muza. I potrpi urin barem 3/4 h da je u tebi jer ti mozda ne pokaze da se ne razočaraš bespotrebno

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Emanuel
    14. Veljača 2020. 09:56

Crookshanks

jasamja cestitam &lt;3 divne vijesti za valentinovo &lt;3 ma kakvo implatacijsko, triput sam bila trudna i samo sam jednom to imala. i simptomi/nedostatak simptoma uvik drukcije, opusti se! peggy isto vridi i za tebe haha :-*

I ja imam curicu od 2,5 godina i to mi je jedina uspješna trudnoća u kojoj nisam imala implatacijsko... U dvije neuspješne sam ga imala... Tako da! Super što ga nemaš, neka tako i ostane!

14. Veljača 2020. 10:03

Jasamja javi nam povijest odnosa😂
    Sta si pila?kolko pokusavate itd😂😂

Ginny
    14. Veljača 2020. 10:14

marinalin hahah tribala bi ti skupljat takve podatke pa nam malo prikazat tu statistiku :D

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    14. Veljača 2020. 10:15

Marinalin

Jasamja javi nam povijest odnosa😂
    Sta si pila?kolko pokusavate itd😂😂

😂😂😂 moramo pisat na papir sto cure imaju od simptoma i sto piju pa svaki mjesec isprobat drugu metodu 😂😂 jednom ce nam uspjet 😉

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

14. Veljača 2020. 10:20

Kristinak bome cu pisat u biljeznicu😂😂😂
    Al djabe meni to kad moj muz ima odnose kad on hoce😂😂😂

14. Veljača 2020. 10:21

Kad gof je dan O on je krepan😂
    Ja mislim da nikad jos nismo bas na dan O imali odnos😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.