Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    14. Veljača 2020. 08:18

Sretno vam Valentinovo cure :) i mi veceras na vecericu idemo pa necu ni mislit na simptome...meni je jos rano. Danas mi postom stize jos jedna kutija inofolica i femisana. Femisan pijem stalno a inofolic cu od menge do o. Pijem vec 4 mj folnu i odlucila sam napravit pauzu mjesec dana od folne...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 08:21

kristinak

Sretno vam Valentinovo cure :) i mi veceras na vecericu idemo pa necu ni mislit na simptome…meni je jos rano. Danas mi postom stize jos jedna kutija inofolica i femisana. Femisan pijem stalno a inofolic cu od menge do o. Pijem vec 4 mj folnu i odlucila sam napravit pauzu mjesec dana od folne…

Koji si DC? 
    Ja bi rekla da sam danas 1DPO
    Pod pretpostavkom da je bila jucer. Nisam mjerila trakicama jer sam bila u srijedu kod gin gdje je folikul bio 19mm pa racunam da je u roku 24 h nastupila, a i ovaj kalendar (aplikacija) mi fakat dobro racuna. Prosli mj sam po bolovima u desnom skuzila jer za desni znam kad ovulira, a ovaj po utz lijevi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

14. Veljača 2020. 08:34

Sretnoooo valentinovooo💕💕💕
    Danas shoping😂muz radi popodne evo otisao je po marendu🥰
    Temperatura Bazalna se penje 
    Martina pik je bio vidis di je kvacica.
    Znaci ako se jos sutra penje onda je O bila12.2??
    Molim te jos mi to pogledaj da znam ubuduce🙏🏽

14. Veljača 2020. 08:34

• Emanuel
    14. Veljača 2020. 08:35

Cureee, sretno Valentinovo svima!

14. Veljača 2020. 08:35

Kristina k sta da prestanem piti inofolic ??prosla mi ao😱

Pipin
    14. Veljača 2020. 08:38

Sretno Valentinovo i neka se napravi puno ljubavnih bebica večeras 

• Emanuel
    14. Veljača 2020. 08:39

anaid

Jutro cure… 13 dpo-28 dc, temp pala 36.2, dakle dolazi..
    Bas sam jadna sva, isplakala sam se i jbg sta cu…
    Dobro da sam kupila muziucu parfem za valentinovo jer nemam bolji poklon 😖😖😖
    Kupujem danas femisan a, jel moze marulja uz to ?

Mislim da može.. Bez problema..

Mina 29
    14. Veljača 2020. 08:42

Točkica gdje si ti? Kako si? Vidim da se pratimo pa da čujem imaš li kakve promjene da si primijetila? 

jelenajelena
    14. Veljača 2020. 08:53

LeLa2807

jelenajelena

Jutro curke..neka vam je sretan danasnji dan….kod nas je paala akcija sinoc i jutros🤗🤗🤗…kako ste vi ostale curke,desaava li se sta???😊😊😊

Mi imali u srijedu navecer, cetvrtak jutro vecer i danas cemo popodne. :) O bila jucer.

Meni bi trebala biti 2dana...al muz ide na put....bude valjda doso za O..🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.