Sretno vam Valentinovo cure :) i mi veceras na vecericu idemo pa necu ni mislit na simptome...meni je jos rano. Danas mi postom stize jos jedna kutija inofolica i femisana. Femisan pijem stalno a inofolic cu od menge do o. Pijem vec 4 mj folnu i odlucila sam napravit pauzu mjesec dana od folne...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretno vam Valentinovo cure :) i mi veceras na vecericu idemo pa necu ni mislit na simptome…meni je jos rano. Danas mi postom stize jos jedna kutija inofolica i femisana. Femisan pijem stalno a inofolic cu od menge do o. Pijem vec 4 mj folnu i odlucila sam napravit pauzu mjesec dana od folne…
Koji si DC?
Ja bi rekla da sam danas 1DPO
Pod pretpostavkom da je bila jucer. Nisam mjerila trakicama jer sam bila u srijedu kod gin gdje je folikul bio 19mm pa racunam da je u roku 24 h nastupila, a i ovaj kalendar (aplikacija) mi fakat dobro racuna. Prosli mj sam po bolovima u desnom skuzila jer za desni znam kad ovulira, a ovaj po utz lijevi.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sretnoooo valentinovooo💕💕💕
Danas shoping😂muz radi popodne evo otisao je po marendu🥰
Temperatura Bazalna se penje
Martina pik je bio vidis di je kvacica.
Znaci ako se jos sutra penje onda je O bila12.2??
Molim te jos mi to pogledaj da znam ubuduce🙏🏽
Jutro cure… 13 dpo-28 dc, temp pala 36.2, dakle dolazi..
Bas sam jadna sva, isplakala sam se i jbg sta cu…
Dobro da sam kupila muziucu parfem za valentinovo jer nemam bolji poklon 😖😖😖
Kupujem danas femisan a, jel moze marulja uz to ?
Mislim da može.. Bez problema..
Točkica gdje si ti? Kako si? Vidim da se pratimo pa da čujem imaš li kakve promjene da si primijetila?
Jutro curke..neka vam je sretan danasnji dan….kod nas je paala akcija sinoc i jutros🤗🤗🤗…kako ste vi ostale curke,desaava li se sta???😊😊😊
Mi imali u srijedu navecer, cetvrtak jutro vecer i danas cemo popodne. :) O bila jucer.
Meni bi trebala biti 2dana...al muz ide na put....bude valjda doso za O..🥰🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji