Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emanuel
    14. Veljača 2020. 11:44

Nova19

Cure drage, kod mene nešto skroz čudno… znaci danas je 25dc, noćas me bradavice žarile da sam pomislila “pa ja sam trudna”… grudi dalje osjetljive, odem na wc a ono svjeza krv na papiru. Ili je implantacija ili je stigla 3 dana ranije (i to baš danas!)… uglavnom, pratit ću malo i možda kupim test pa da znam na čemu sam 😒
    Bila još jednom na wc-u i ništa 🤷‍♀️

Prati i kupi test jer lako moguće da je implatacija! 

Nova19
    14. Veljača 2020. 11:45

Ja mislim da je vještica stigla... dalje imam roskasto kada se brišem, iako nije crveno sumnjam da je implantacija...
    Kupit ću test jer neću imati mira pa ću čekati da procurim u miru 😁

jasamja
    14. Veljača 2020. 12:12

Marinalin

Jasamja javi nam povijest odnosa😂
    Sta si pila?kolko pokusavate itd😂😂

Napisat cu vam sad sve jer kasnije necu stic. Nadam se da je to to. 
    Akcija je bila 26.1, 27.1., 29.1.,2.2., i 3.2. jedan dan je cak akcija bila ujutro i navecer,mislim da 2.2. Po aplikaciji odnosno lh trakici pik je bio 1.2. znaci O je mogla bit iduci dan. Stvarno neznam jer nisam nista osjecla. Bolove sam imala 1.2. ali neznam dal od napora na poslu ili od O. Tako da stvarno nisam nikakvo mijerilo po tom pitanju 😉 i bradavice su mi 2 dana bile uzasno osjetljive i cudne. Pijem folnu od 11. mjeseca ja mislim. Caj od vrkute sam pocela pit kad mi je M zavrsila. Znaci nekih 20ak dana,po 3 salice na dan. I to je to. Kasnije radim digitalni test od cb pa budemo vidjeli ako ce nesto pokazat. Kupila sam i onaj drugi od cb za ujutro. 
    Ma ja sam van sebe. Bila sam na poslu,rekla sefici i pocela plakat. Ona prva zna da postoji mogucnost trudnoce 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 12:16

Marinalin

Kristinak
    Tako i moj muz misli da se moze bilo kad napravit dijete i da odma sljedeci dan nakon odnosa sam ja trudna 😂😂😂
    Strasno😂

I meni i kaze mi kako zene ostanu trudne pod m pa mu moram objasnjavat da nekima sa kraćim ciklusom O moze past dan dva iza. Iss kakav nepismenjak. Ajde sad je prihvatio, ali do nedavno je bio skeptik. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

14. Veljača 2020. 12:16

Jasamja hvala💕
    I vjerujem da si trudna sretno i javi kasnije💕

• Pepika
    14. Veljača 2020. 13:21

LeLa2807

I meni i kaze mi kako zene ostanu trudne pod m pa mu moram objasnjavat da nekima sa kraćim ciklusom O moze past dan dva iza. Iss kakav nepismenjak. Ajde sad je prihvatio, ali do nedavno je bio skeptik.

Tak i moj hahahha jos me nagovara hajd na probamo i tako🤦🏻‍♀️

Nova19
    14. Veljača 2020. 13:41

Naravno, test bijeli kao suza 🙃
    Čekam da procurim, to bi trebalo biti sutra, pa u nove pobjede 💪🏻

Napokon 2804
    14. Veljača 2020. 13:47

Nova19

Ako se implantacija tek desila sacekaj jos dan, dva. Dok nema vještice postoji nada! 

Jasamja čestitam to je prekrasan pozitivan test... Za cb nemoj piti tekucinu i nemoj piskiti bar 3/4 sata. Jer bi bez obzira na trpljenje mogle razrijediti urin

Pipin
    14. Veljača 2020. 13:48

Nova19

Dok ne stigne nije gotovo!

Mina 29
    14. Veljača 2020. 13:53

točkicaa

Marina, evo me tu sam. Citam vas svaki dan al nemam sta zanimljivo napisati niti prijaviti. 😂
    Skuzila sam i ja da se pratimo, ja sam 8dpo a ti 9dpo, jel tak?
    Nemam nikakvih simptomcica, sise me rasturaju kao i inace, jedino sto sam danas opet kao i proslih par ciklusa tocno na 8dpo dobila roskasti iscjedak. Tako da mi tu polako sve nade padaju u vodu.
    Danas sam napravila one step trakicu ujutro na kojoj je bila sjenica, al to fakat nista ne znaci jer one uvijek bacaju sjenu tak da nista se posebno ne događa..
    A tii? Imas kakvih simptomcica?! Kad ces raditi testic?! 😊😊
    Jasamja, to je jasan da ne moze bit jasniji plus!! Tako da samo opusteno trudna sii! Cestitam!! ♥️🙈😍

Da.. 9dpo.. Isto ništa ekstra.. Od jučer neki čudan osjećaj u trbuhu nisu bolovi nego nešto čudno. Vjerojatno pms.. I cice od jučer onak ne bole.. Malo se napuhnule.. Malo ko da me žare. Ali niš ekstra.  Ma još je i rano.. Jedino mislim da imam možda nešto jači iscjedak.. Ali opet ništa ekstra.  I malo sam nekak čudna ko bolesna.  Možda zato jer ne spavam zbog malog.. Ima kozice 🙈🙈🙈
    Još 5 dana.. Svašta može biti.. Mada mislim da se pms pojavio.. Nekad mi i 7 dana prije krene..
    Držin ti fige.. Možda zato jer se ne nadaš se baš obraduješ 🥰 ima još i vremena... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.