Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    13. Veljača 2020. 08:55

Anchy - e bas mi je krivo, bila sam sigurna da je to to. Vidim da si pozitivna i samo tako dalje!

Peggy - vjerujem da te perplasio, ali jos je jako jako rano i mislim da je normalno da trenutno nista drugo ne vidi. Javi nam rezultate bete i ovih drugih nalaza. Svi drzimo palceve da sve bude ok.

Ja u iscekivanju ovulacije 

13. Veljača 2020. 08:56

peggy95

Cure evo da vam se javim.. jako sam uplasena i tuzna. Bila sam jucer na pregledu i doktor me istraumatizirao.
    Dosla sam sva ponosna kako imam pozitivan test, obavio mi je pregled preko stomaka i rekao da vidi zadebljan endometrij sto je dobro, te je obavio i vaginalni uzv gdje takodjer vidi samo zadebljan endometrij, znaci nema ni gestacijske vrecice 😥
    Rekao je da je ili jako rana trudnoca ili biokemijska pa sam morala ici vadit betu danas. No, ajde mozda stvarno i je jako rano posto mi danas kasni tek 4 dana.
    Ali to nije sve, na lijevom jajniku imam neke 2 ciste za koje je pravio face kao da imam tumorcine. Reko je da to ne treba biti tamo, te sam morala vadit jos za sto nalaza ukljucujuci i tumorske markere. Znaci ja sam mu rekla da me je preplasio i jel sumnja da imam neki tumor ili sta. Rekao je da ne sumnja nego voli biti detaljan (sto je istina)
    Nalazi su mi danas u 14h i toliko se bojim da vam ne mogu opisat 😥😔

Hej ne brini. Bit ce sve u redu. Ja sam u klinivi za MPO i imam vec skoro 2 mjeseca cistu na jajniku a doktor mi nista ne spominje za to. A znas da je nes da bi sigurno reko jer oni zele da bude sve cistom. Rana je trudnoca i rano je za pregled. Plod i ostalo se vidi tek mozda od 5, 6 tjedana pa nadaljem i to je upitno dal ce tako rano biti. Samo se smiri i ne brini nistam javit ce ti danas betu da je i redu i pokazat ce ranu trudnocu.

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 09:04

Marinalin

Lela stavi mi graf ovdje 😂😂
    Meni je ovo prvi ciklus mjerenj pa pokusavam skuzit😂😱
    Pokusavam pik i bazalnu pratit
    Pa da vidim za 2 dana dal je bila O ili mozda anovulatorni ciklus😂

Nemam grafove ali sam samo jutros mjerila. Nadam se da mi upala mjehura i antibiotik nece smetat za zacece. Realno kroz par dana bi trebalo proći a tek tad je potencijalna impl. 

Odradili jutros. Ovaj put lezim na trbuhu sa jastukom ispod the mjesta... Bumo vidjeli jel bolje. Al ležat cu 10 min ne mogu duze moramo gibati on na posao ja kod dr opce da mi da antib. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 09:07

Peggy jos ti je sve prerano da se vidi. Ne sekiraj se. Zadebljani endometrij je u ovoj fazi super znak. Za ciste isto polako. Oni vole ispanicarit. 
    Ja sam prosle godine imala situaciju gdje mi je Debil rekao kako mozda imam karcinom dojke na mjestu gdje je oziljkasto tkivo od prijasnjih oper (dobrocudnih) isla hitno na magnet sve je ok. Nakon toga na pregled opet ok. 
    Neki nemaju takta. Uplaše nas u startu. Sve je dobro nemoj se brinuti. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

13. Veljača 2020. 09:08

Marinalin

Martina zezas me😱
    Pa kako onda je pik bio pretproslu noc😱
    Znaci onda je danas il sutra o??

Evo ti primjer mog grafa sa O. Prije O je temp niza i ispod ove crvene linije (cover line) Nakon O desio se skok temperature 3 dana i Graf je potvrdio O. To ti je ono di se krizaju crvene linije. Nakon toga zbig progesterona je temperatura ostala visoka do dolaska M. Tada pada. Jel ti sada jasnije? Ako temperatura nastavi mininalno 3 dana biti u porastu onda ti je O bila da. Zato je meni najbolja app FF. On sam izracuna. 

Kiky 🥰
    13. Veljača 2020. 09:11

Anchy zao mi je i ja sam prosla biokemijsku prosli mjesec a ovaj evo opet u nove pobjede. Meni je to bila prva uopce trudnoca pa sam s jedne strane bila tuzna a s druge sretna jer je ipak moguca trudnoca...
    Peggy sve ce bit OK. Uvijek misli pozitivno pa ce tako i biti vjeruj!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    13. Veljača 2020. 09:14

Ja sam se sa svojim toliko bila posvadjala jer mi bilo krivo da se napio bas kad su plodni dani pa onda kad smo trebali nije mogao! Ljuta sam bila ko pas. Pokrili dan prije pika i oko O neznam dal je vec bila nastupila. I to je to SAMO 2 puta 😢😢 Tako da neznam dali ce upaliti ovaj mjesec nekako se slabo nadam

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 09:27

kristinak

Ja sam se sa svojim toliko bila posvadjala jer mi bilo krivo da se napio bas kad su plodni dani pa onda kad smo trebali nije mogao! Ljuta sam bila ko pas. Pokrili dan prije pika i oko O neznam dal je vec bila nastupila. I to je to SAMO 2 puta 😢😢 Tako da neznam dali ce upaliti ovaj mjesec nekako se slabo nadam

Obicno tako i upali. Pokrili ste dobre dane. Mi sinoc oko 22 i jutros oko 8:30 a danas je O. Ili eventualno negdje krenula s noci.. Mene je isto trta hoce li plivači doći i jos ta upala mjehura, ali do sad su nam ovo najbolje sanse

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

jelenajelena
    13. Veljača 2020. 09:39

Curke moje,mm i ja smo se dogovorili da se necemo puno opterecavati kad su plodni dani kad ne,jednostavno hopsamo kad nam je ceif i opustimo se,pa sta nam Bog da...kaze mi da se ne nerviram previse,bice kad Bog odluci da bude,,,,hvala mu pa je strpljiv jer znam da budem jaaaaaakooo zivcana😂😂

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    13. Veljača 2020. 09:40

peggy95

Cure evo da vam se javim.. jako sam uplasena i tuzna. Bila sam jucer na pregledu i doktor me istraumatizirao.
    Dosla sam sva ponosna kako imam pozitivan test, obavio mi je pregled preko stomaka i rekao da vidi zadebljan endometrij sto je dobro, te je obavio i vaginalni uzv gdje takodjer vidi samo zadebljan endometrij, znaci nema ni gestacijske vrecice 😥
    Rekao je da je ili jako rana trudnoca ili biokemijska pa sam morala ici vadit betu danas. No, ajde mozda stvarno i je jako rano posto mi danas kasni tek 4 dana.
    Ali to nije sve, na lijevom jajniku imam neke 2 ciste za koje je pravio face kao da imam tumorcine. Reko je da to ne treba biti tamo, te sam morala vadit jos za sto nalaza ukljucujuci i tumorske markere. Znaci ja sam mu rekla da me je preplasio i jel sumnja da imam neki tumor ili sta. Rekao je da ne sumnja nego voli biti detaljan (sto je istina)
    Nalazi su mi danas u 14h i toliko se bojim da vam ne mogu opisat 😥😔

Peggy,nebrini se,bit ce sve ok....mislim da je rano jos da se vidi ista...zelim ti srecu i veeeliku betu🤞🤞🤞🤞🤞🥰🥰🥰🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.