Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peggy95
    13. Veljača 2020. 10:31

Anitram1982

peggy95

Napokon 2804

peggy95

Cure evo da vam se javim.. jako sam uplasena i tuzna. Bila sam jucer na pregledu i doktor me istraumatizirao.
    Dosla sam sva ponosna kako imam pozitivan test, obavio mi je pregled preko stomaka i rekao da vidi zadebljan endometrij sto je dobro, te je obavio i vaginalni uzv gdje takodjer vidi samo zadebljan endometrij, znaci nema ni gestacijske vrecice 😥
    Rekao je da je ili jako rana trudnoca ili biokemijska pa sam morala ici vadit betu danas. No, ajde mozda stvarno i je jako rano posto mi danas kasni tek 4 dana.
    Ali to nije sve, na lijevom jajniku imam neke 2 ciste za koje je pravio face kao da imam tumorcine. Reko je da to ne treba biti tamo, te sam morala vadit jos za sto nalaza ukljucujuci i tumorske markere. Znaci ja sam mu rekla da me je preplasio i jel sumnja da imam neki tumor ili sta. Rekao je da ne sumnja nego voli biti detaljan (sto je istina)
    Nalazi su mi danas u 14h i toliko se bojim da vam ne mogu opisat 😥😔

Vidi meni su tek nakon 10 dana od izostanka menge vidjeli malu gv u maternici, a prije toga sam cak lezala u bolnici 3 dana jer su vidjeli na jajniku nesto sto je sumnjao da je vanmaternicna a na kraju bilo zuto tijelo i u abdomenu je vidio nekakvu slobodnu tekucinu, a to je zabravo sve bilo od ovulacije… Tako da su mi vadili betu da vide kak se dupla, i tek kad je bila preko 1000 vidio je malenuuu tockicu u maternici, a isto je endometij bio savrseno zadebljan… I naravno kad je rekao da nista ne vidi more suza isplakala, muz dobio plikove po cijelom tijelu od nervoze… Početna beta mi je bila 265 dan nakon 412 dva dana nakon 1021 i cetri dana nakon 5056… I kad je bila 5056 vidjela se samo veca gv i tekucina i to sa jajnika se povuklo… Znam da je tesko, ali probaj se smiriti i sacekaj nalaze

E pa i meni je rekao da je zuto tijelo! Tj 2 zuta tijela

Aaaaaa pa mozda budu i blizanciiiiiiii wuhuuuuu

Ma reko je kao da to nebi trebalo biti sad tu. Da mu nije jasno pa je zato napisao da vadim sve one zive nalaze.
    Haha daj Boze da su blizanci to mi je oduvijek bila zelja 🙏

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Napokon 2804
    13. Veljača 2020. 10:31

peggy95

Napokon 2804

peggy95

Cure evo da vam se javim.. jako sam uplasena i tuzna. Bila sam jucer na pregledu i doktor me istraumatizirao.
    Dosla sam sva ponosna kako imam pozitivan test, obavio mi je pregled preko stomaka i rekao da vidi zadebljan endometrij sto je dobro, te je obavio i vaginalni uzv gdje takodjer vidi samo zadebljan endometrij, znaci nema ni gestacijske vrecice 😥
    Rekao je da je ili jako rana trudnoca ili biokemijska pa sam morala ici vadit betu danas. No, ajde mozda stvarno i je jako rano posto mi danas kasni tek 4 dana.
    Ali to nije sve, na lijevom jajniku imam neke 2 ciste za koje je pravio face kao da imam tumorcine. Reko je da to ne treba biti tamo, te sam morala vadit jos za sto nalaza ukljucujuci i tumorske markere. Znaci ja sam mu rekla da me je preplasio i jel sumnja da imam neki tumor ili sta. Rekao je da ne sumnja nego voli biti detaljan (sto je istina)
    Nalazi su mi danas u 14h i toliko se bojim da vam ne mogu opisat 😥😔

Vidi meni su tek nakon 10 dana od izostanka menge vidjeli malu gv u maternici, a prije toga sam cak lezala u bolnici 3 dana jer su vidjeli na jajniku nesto sto je sumnjao da je vanmaternicna a na kraju bilo zuto tijelo i u abdomenu je vidio nekakvu slobodnu tekucinu, a to je zabravo sve bilo od ovulacije… Tako da su mi vadili betu da vide kak se dupla, i tek kad je bila preko 1000 vidio je malenuuu tockicu u maternici, a isto je endometij bio savrseno zadebljan… I naravno kad je rekao da nista ne vidi more suza isplakala, muz dobio plikove po cijelom tijelu od nervoze… Početna beta mi je bila 265 dan nakon 412 dva dana nakon 1021 i cetri dana nakon 5056… I kad je bila 5056 vidjela se samo veca gv i tekucina i to sa jajnika se povuklo… Znam da je tesko, ali probaj se smiriti i sacekaj nalaze

E pa i meni je rekao da je zuto tijelo! Tj 2 zuta tijela

Zato ti kazem da se opustis, za to zuto tijelo je on mene htio odmah slat pod noz i pravio paniku, a na kraju je nije bilo... Znam da je tesko, ali misli pozitivno 

Pipin
    13. Veljača 2020. 10:33

peggy95

E i da. Imam jos jedno pitanje haha prepisao mi je duphaston tablete. Nije mi ni rekao koliko puta na dan da ih pijem 😥 potala sam tatu u ljekarnoj rekla je da pise u uputstvima 3x na dan svakih 8 sati.. pa valjda je onda tako. Jel zna netko slucajno?

3x dnevno duphaston :)

Napokon 2804
    13. Veljača 2020. 10:44

https://ibb.co/KyH0c5M zuto tijelo koje se nakon 7 dane kašnjenja menge krenulo smanjivati.
    https://ibb.co/KxQnDXN gv koja se vidjela iz samo određenog položaja. 

Irma90
    13. Veljača 2020. 10:44

Cure, po pitanju toga kad treba imat odnose...
    Ja često na Fertility friend gledam tuđe chartove. Upalim si filter da mi pokaže samo chartove koji su završili Trudnoćom.
    I gledam onda kad je ekipa imala odnose - često vidim 1 ili 2 ili 3 dana prije O pa kasnije ništa i na kraju Trudnoća.
    Nekad ima i da su pokrili sve plodne dane - uključujući O i dan nakon O ali eto... Po ovoj velikoj brojci meni se nekako čini da je dobro pokrivati malo prije te famozne O - da ekipa stigne di treba.

Do sad mi je nekako bilo logično da je dobitan odnos onaj na dan PIKA. Ali kod mene prošli ciklus nije urodio plodom.
    Nama je ovo prvi ciklus da pokrivamo baš SVE plodne dane pa sam jako optimistična 😁

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

peggy95
    13. Veljača 2020. 10:45

Martina zvala bi ali oni ugase telefon. Javljaju se samo na pocetku rv jer je prevelika guzva kod njega jer je doktor za 5, jako detaljan i poprica sa pacojentom i 2 sata ako treba..no ero u toj panici ga nisam jucer pitala koliko puta na dan da pijem
    Pipin svakih 8 sati kako i pise jel? 
    Napokon hvala ti❤ smirila si me 🙏
    Točkicaa dan prije izostanka menge su mi bile tamne, ali ne bas ovako kao danas da su skroz skroz iste.. razlika je bila u nijansi https://ibb.co/cX8Y5yM ova prva je to dan pred ocekivanu M a druga je od danas 😊

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Pipin
    13. Veljača 2020. 10:51

peggy95

Martina zvala bi ali oni ugase telefon. Javljaju se samo na pocetku rv jer je prevelika guzva kod njega jer je doktor za 5, jako detaljan i poprica sa pacojentom i 2 sata ako treba..no ero u toj panici ga nisam jucer pitala koliko puta na dan da pijem
    Pipin svakih 8 sati kako i pise jel?
    Napokonhvala ti❤ smirila si me 🙏
    Točkicaa dan prije izostanka menge su mi bile tamne, ali ne bas ovako kao danas da su skroz skroz iste.. razlika je bila u nijansihttps://ibb.co/cX8Y5yM ova prva je to dan pred ocekivanu M a druga je od danas 😊

Ja sam tako pila da! Znači ujutro, popodne i navčer, ali kasnije sam prešla na 2x dnevno (nakon par tjedana)

peggy95
    13. Veljača 2020. 10:51

točkicaa

I uzasno sam napuhana od O , ne mogu podnjeti hlace niti ista sta me steze oko struka.
    Mi smo imali odnose 4 dana prije pika i na dan pika 2 puta i to je to. Tako da ne ocekujem previse, jer poslje pika nismo vise akcijali. Al tko zna mozda se nesta i ulovilo. 😊

Mi smo imali 2 dana prije pika i dan poslje i onda me nastavio bockat lijevi jajnik.. prestalo je tek neki dan to bockanje

AIH 05/21 ❌
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    FET 🐧🐧- 21.12.
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Ginny
    13. Veljača 2020. 10:57

jel ima ijedna od vas kratke/krace cikluse, i vi koje pratite O kracu lutealnu fazu? mislim da sam citala da to otezava odrzavanje ploda, a meni su bas svi ciklusi osim onog u kojem sam ocito ostala trudna bili kraci 25-26 dana , cak mi je i O bila kasnije nego sto sam mislila kad sam krenila pratit pa su mozda bile i krace luteinske faze nego sto mislim

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 11:20

peggy95

točkicaa

I uzasno sam napuhana od O , ne mogu podnjeti hlace niti ista sta me steze oko struka.
    Mi smo imali odnose 4 dana prije pika i na dan pika 2 puta i to je to. Tako da ne ocekujem previse, jer poslje pika nismo vise akcijali. Al tko zna mozda se nesta i ulovilo. 😊

Mi smo imali 2 dana prije pika i dan poslje i onda me nastavio bockat lijevi jajnik.. prestalo je tek neki dan to bockanje

Ovaj drugi odnos ste onda imali dan prije O ili mozda cak na samu O. To mi daje nadu. 

Ja dosla od dr, dobila za pit neki ala antibiotik za upalu mjehura ali nije antibiotik kako su mi. Objasnili za upalu mjehura ne ide antibiotik nego ta druga vrsta lijeka. Dakle samo da mi to ne zezne nas trud. Hahahahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.