Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    13. Veljača 2020. 07:23

Marinalin

Dali mi netko moze ovo rastumacit dal bi mogla bit danas O jer mi je temp malo skocila?
    Pike je bio tokom noci (ne ove noci nego prosle).

Ja bih rekla da da..no ja isto jos upoznajem bazalnu temp.tako da nisam zicer..

Ali moram se osvrnuti na ime tvog kalendara 🤣🤣🤣 u plodnim danima ni jedna kurva mi nije ravna hahahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Mara Kokosica
    13. Veljača 2020. 07:23

Joj Anchy bas mi je zao . Tvoj plus je bio pluscina. 
    Sad odmori i dodi sebi pa u nove trudne pobjede. 

Ja radim biopsiju vulve sljedeci tjedan. Kad sam bila na proslom pregledu dr mi je rekla ako ne dode do T ovaj mjesec da ona preporucuje odradit biopsiju radi tog Vina sto imam. Hpv virus je negativan.
    Tako da sam i ja u banani. Ali stas. Idemo dalje. Nema odustajanja.

06/20 blighted ovum 8tt.

Tommyfame
    13. Veljača 2020. 07:25

Anchy,zakon privlačenja bi rekao da je tvoj pravi plus jako blizu 🤞❤❤

Glavu gore i bit ce sve ok :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

13. Veljača 2020. 07:26

Marakokosica zasto si u banani😒
    Nisam skuzila sta imas cin?

13. Veljača 2020. 07:27

Tommyfame kurve😂😂😂😂😂
    Ninjanne kuzim zasti pise kurve😂😂😂

• Mara Kokosica
    13. Veljača 2020. 07:34

Marinalin

Marakokosica zasto si u banani😒
    Nisam skuzila sta imas cin?

Ne cin nrgo vin. Neke promjene na povrsini stidnice. Pa eto radi te biopsije,25 god mi je. Da li je itko to radio? Mislim na biopsiju vulve.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 07:46

Jojjj cure moje..... Jutro onda nije dobro počelo nama u iščekivanju plusića, ja sam isto pišnula na testić i blaga, skoro nevidljiva sjenica, tako da mislim da ništa ni od mene... Da ne pričam da me vrti, kruli, a to je znak da vještica samo što nije... 
    Tonia, donosis nam nadu, vidi se 
    Anchyy, Crook, k vragu! Eto! Al nema predaje! Novi ciklus, nove pobjede! 
    A vi sta akcijate, ja sam čula da je dobro okrenuti se potrbuške nakon odnosa, kao da spermići brže doplivaju... A sad jel babska priča ili ne, hmmm?  A to šta iscuri, mora... Ne brinite, ostane sasvim dovoljno unutra... 

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 07:55

Anchy ne mogu vjerovat.. bas sam bila uvjerena u tvoj plus 😕 Žao mi je....Idemo dalje! 💪 hrabro ❤❤❤

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 07:57

Meni su radili biopsiju zbog cina....na živo, bez ikakve anestezije, pala sam u nesvijest od boli...prije nekih 7-8 godina....najgora bol ikad...srecom sve bilo ok, prije toga sam imala cin 3, al navodno bila samo neka jaka upala...radim papu svakih 6 mj i od onda papa i brisevi kao u curice 

• Mara Kokosica
    13. Veljača 2020. 08:00

Ahaa. Meni su rekli dati lokalnu anesteziju  i kao kratko traje. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.