Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    13. Veljača 2020. 10:10

Peggy drži se! Čekamo 14h da nas razveseliš ogromnom betom!! 💪❤

Ginny
    13. Veljača 2020. 10:11

anitram mislim da im triba vise; ovako je meni rekla jedna doktorica- imat odnose kad je peak navecer, sutra ujutro i prikosutra navecer :D 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 10:11

Peggy ja cu ti poslat slike svog plusa na 14dpo kad je bila biokemijska

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 10:13

Evo ovo je bio moj plus kad je bila biokemijska:
    https://ibb.co/s3Sjvkm
    Onda je samo nastavilo svjetliti...tvoj je puno deblji tako da držim fige!!!!

Kiky 🥰

peggy95

https://ibb.co/r2p89hN
    Napravila sam lh test da vidim jel ima dvije crtice🙈
    Kupit cu kad budem isla na posao jos jedan za trudnocu 🙈
    Cure koje ste imale biokemijsku, jel test bude bas sa debelim plusom ili bude slabiji?

Meni je bila svijetlija crtica ali isto tamnija nego inace ali ne kao ova tvoja i na hcg testu crta. Ali nazalost sam prokrvarila i to dva dana prije nego sam trebala dobiti. Nemoj se opterecivati TRUDNA SI ZENO!!!!!!❤❤❤ Potvrdit ce ti beta danas. Normalno da se jos ne vidi dobro ti muz kaze jos je rano...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807

Crookshanks

anitram mislim da im triba vise; ovako je meni rekla jedna doktorica- imat odnose kad je peak navecer, sutra ujutro i prikosutra navecer :D

Daa ja sam svudal citala 4-5 sati i zato ako zena ima o npr 12 h i ona krene u 7 ujutro, ako ima odnos bubam u 16 h postoji opasnost da ne stignu 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 10:14

kristinak

LeLa2807

kristinak

Ja sam se sa svojim toliko bila posvadjala jer mi bilo krivo da se napio bas kad su plodni dani pa onda kad smo trebali nije mogao! Ljuta sam bila ko pas. Pokrili dan prije pika i oko O neznam dal je vec bila nastupila. I to je to SAMO 2 puta 😢😢 Tako da neznam dali ce upaliti ovaj mjesec nekako se slabo nadam

Obicno tako i upali. Pokrili ste dobre dane. Mi sinoc oko 22 i jutros oko 8:30 a danas je O. Ili eventualno negdje krenula s noci.. Mene je isto trta hoce li plivači doći i jos ta upala mjehura, ali do sad su nam ovo najbolje sanse

A daj Boze da nam ovaj put bude dobitan. I onda kad mi netko kaze da je najlakse dite napravit 😱😱😱

Daaa ili kad cujem ove da ce pit pilulu za dan poslije. Ne ulazim u izbor tko zeli nek pije nego hocu reci da se mi i s ovako ciljanim odnosima borimo 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

13. Veljača 2020. 10:17

Crookshanks

Pa ja isto citala negdje di pise cak 10 sati wtf? Ali kao najcesce spominju 5 do 10 minuta iako ja mislim da treba njima duze ali da slazemo se znaci da na pik i dva dana kasnije je najbolje imat odnose. 👍👍

Arwen87
    13. Veljača 2020. 10:18

Anitram1982

Citajuci o postupku inseminacije vidjela sam da je postupak sljedeci: Ultrazvučnim pregledima se prati rast folikula, a pri veličini vodećeg folikula od oko 18mm ordinira se injekcija hCG-a („štoperica“). Oko 36 sati nakon „štoperice“ nastupit će ovulacija pa se oko tog vremena planira postupak inseminacije.
    Dakle zelim nesto usporediti jer pokusavam odgonetnuti kada bi bio najidealniji termin za odnose. I zakljucila sam sljedece. Ako se daje stoperica koja osigurava da se O desi 36 sati kasnije od davanja iste i tada se u tom vremenu ide na postupak inseminacije. Znaci 36 sati od davanja stoperice. Naravno rade se i hormoni koji bi to potvrdili. E pa ako je tako onda LH mora biti visoko. A ako mora biti visoko znaci da bi i LH trakica trebala biti pozitivna. E ako je lh pozitivna onda Stopericu mozemo usporediti sa pikom npr. Po tome ako se inseminacija radi 36 sati poslje, tada bi najidealnije bilo imati odnose na dan pika i jos dva dana poslje. Zar ne? Naravno tu zavisi koliko su spermiji brzi i koliko njima treba da dodu do jajovoda gdje se nalazi jajasce. Ali uzmemo cinjenicu da njima treba cca. 5 do 10 minuta (bar tak pise na netu). I dakle. Zakljucak moj bi bio. Najbolje za imat odnose je dan pika, ajd i dan prije pika ali i dva dana poslje pika. Znaci 4 kljucna dana.

Citam vas cure ali nemam sta pametno javiti pa ni ne pisem!
    Cestitke svima koje si ugledale plusice,sretno onima u iscekivanju❤️
    Martina,nije bas da im treba 5-10 minuta!
    Naisla sam na clanak koji detaljno opisuje njihov put do jajašca,i malo je kompliciranije!
    Oni trebaju preci udaljenost od nekih 18 cm,(ako se dobro sjecam),da bi  presli 2 cm treba im otprilike nekih 15 minuta!
    To sve jos naravno ovisi o njihovoj kvaliteti i pokretljivosti!
    A naletila sam nedavno i na neku emisiju o zacecu i oplodnji,i tamo su rekli to isto!
    Kada bi spremice usporedjivali s ljudima,udaljenost koju oni trebaju preci da bi dosli do mjesta na kojem ce sacekati jajnu stanicu,jednako je kao kad bi ljudi presli udaljenost od 500 km!

13. Veljača 2020. 10:18

peggy95

https://ibb.co/r2p89hN
    Napravila sam lh test da vidim jel ima dvije crtice🙈
    Kupit cu kad budem isla na posao jos jedan za trudnocu 🙈
    Cure koje ste imale biokemijsku, jel test bude bas sa debelim plusom ili bude slabiji?

Da dosta je tamna za taj dio ciklusa. Ne brini bit ce sve ok 🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.