Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    12. Veljača 2020. 22:07

Cure mi obavili, ja zavrsila haha. I sad lezim sa nogama u zraku pokrivena a mm rekla da ode slobodno u boravak da cu doc za 20 min i čitam nas forum. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

sanja0508
    12. Veljača 2020. 22:22

Ej cure ja sam puna nade u ovaj ciklus valjda ce biti nesto. Uspjeli smo akciju svaka 2 dana. Dobro preljucer MM nije uspio zavrsiti kaze da sam ga izmorila ali evo danas je 😂
    Baka poslala teglice domace cikle iz Slavonije. Vrkutu sam pila svaku vecer vec mi se riga od nje. I danas kupila prenatal kapsule i tablete rekla teta u ljekarni da pijem to da je dobro za trudnice i za zene koje planiraju trudnocu. 
    Eto mozda bude nesto. Ako i ne pozitivno idemo u akciju dalje 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    12. Veljača 2020. 22:23

LeLa2807

Cure mi obavili, ja zavrsila haha. I sad lezim sa nogama u zraku pokrivena a mm rekla da ode slobodno u boravak da cu doc za 20 min i čitam nas forum. 😂😂

Hahhahahah i ja to upravo radim 😂😂😂😂🤦‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 22:24

sanja0508

Ej cure ja sam puna nade u ovaj ciklus valjda ce biti nesto. Uspjeli smo akciju svaka 2 dana. Dobro preljucer MM nije uspio zavrsiti kaze da sam ga izmorila ali evo danas je 😂
    Baka poslala teglice domace cikle iz Slavonije. Vrkutu sam pila svaku vecer vec mi se riga od nje. I danas kupila prenatal kapsule i tablete rekla teta u ljekarni da pijem to da je dobro za trudnice i za zene koje planiraju trudnocu.

Ja sam uzbudjena jer se nadam da smo nalokon pogodili dan prije O ali stvarno se NADAM. pa da bar imam sanse iscekivat. Hahahah

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

sanja0508
    12. Veljača 2020. 22:25

LeLa2807

sanja0508

Ja sam uzbudjena jer se nadam da smo nalokon pogodili dan prije O ali stvarno se NADAM. pa da bar imam sanse iscekivat. Hahahah

I ja se nadam. Pik sam pogodila prije koji dan, ali ciklus mi seta od 30-37 dana pa ja pokrivam i dalje svaka 2 dana. Nema odustajanja hahahahhaha

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

12. Veljača 2020. 22:28

Sanja0508 pratimo se
    Mi cemo jos veceras akciju👌
    Meni se gade i femisan i inofolic ma sve😂

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 22:29

sanja0508

LeLa2807

sanja0508

I ja se nadam. Pik sam pogodila prije koji dan, ali ciklus mi seta od 30-37 dana pa ja pokrivam i dalje svaka 2 dana. Nema odustajanja hahahahhaha

Vjeruj i ja bi da smo skupa preko tjedna. Ovako sam sad uzela bolovanje da akcijamo prije O na dan O i dan iza. Ja sam pila ciklu ovaj ciklus vrkutu i folnu a sad cu nastavit sa folnom. Pijem uvin h imam uoalu mjehura blagu. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

jasamja
    12. Veljača 2020. 22:29

Crookshanks

Boli me donji dio leđa i stalno imam osjecaj da sma mokra, ima li joa koja nekakav vodenasti mlijecni iscjedak prije M?

Ja imam iscjedak sad. Imala sam ga i prijasnjih ciklusa ali sad bas primjetim posto sam smanjila koristenje ulozaka. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

sanja0508
    12. Veljača 2020. 22:39

Marinalin

Sanja0508 pratimo se
    Mi cemo jos veceras akciju👌
    Meni se gade i femisan i inofolic ma sve😂

Pratimo se. Mi cemo testice isti dan raditi 😊
    Ma joj muka mi od svega. Baka mi poslala i domaci sok od aronije pa popijem i njega jednu casu dnevno. Od toliko vitamina me sve jedna gripa zaobisla. Eno svi na poslu bolesni jedino ja zdrava i nista mi nije. Eto bar nesto pozitivno. 😂
    S tim da me zadnjih 7 dana boli ljevi jajnik. Ne neka jaka bol vec ga osjetim i kao pritisak neki. Ali necu se brinuti misliti cu da je to nesto pozitivno 😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 22:42

Lilo23

https://ibb.co/RC3c4py
    Eto trakica pocela bit svjetlija. Pokrili smo 7 8 9 11 i danas smo ujutro akcijali pa se nadam da se nesto bude uhvatilo 🤞🏻😊 mozda jos potvrdimo gradivo prije spavanja haha 🤣

Tebi je O bila jucer ha?  Meni navodno sutra. Uvijek smo tu negdje. :)))

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.