Cure mi obavili, ja zavrsila haha. I sad lezim sa nogama u zraku pokrivena a mm rekla da ode slobodno u boravak da cu doc za 20 min i čitam nas forum. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ej cure ja sam puna nade u ovaj ciklus valjda ce biti nesto. Uspjeli smo akciju svaka 2 dana. Dobro preljucer MM nije uspio zavrsiti kaze da sam ga izmorila ali evo danas je 😂
Baka poslala teglice domace cikle iz Slavonije. Vrkutu sam pila svaku vecer vec mi se riga od nje. I danas kupila prenatal kapsule i tablete rekla teta u ljekarni da pijem to da je dobro za trudnice i za zene koje planiraju trudnocu.
Eto mozda bude nesto. Ako i ne pozitivno idemo u akciju dalje 😂😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure mi obavili, ja zavrsila haha. I sad lezim sa nogama u zraku pokrivena a mm rekla da ode slobodno u boravak da cu doc za 20 min i čitam nas forum. 😂😂
Hahhahahah i ja to upravo radim 😂😂😂😂🤦♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
Ej cure ja sam puna nade u ovaj ciklus valjda ce biti nesto. Uspjeli smo akciju svaka 2 dana. Dobro preljucer MM nije uspio zavrsiti kaze da sam ga izmorila ali evo danas je 😂
Baka poslala teglice domace cikle iz Slavonije. Vrkutu sam pila svaku vecer vec mi se riga od nje. I danas kupila prenatal kapsule i tablete rekla teta u ljekarni da pijem to da je dobro za trudnice i za zene koje planiraju trudnocu.
Ja sam uzbudjena jer se nadam da smo nalokon pogodili dan prije O ali stvarno se NADAM. pa da bar imam sanse iscekivat. Hahahah
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja sam uzbudjena jer se nadam da smo nalokon pogodili dan prije O ali stvarno se NADAM. pa da bar imam sanse iscekivat. Hahahah
I ja se nadam. Pik sam pogodila prije koji dan, ali ciklus mi seta od 30-37 dana pa ja pokrivam i dalje svaka 2 dana. Nema odustajanja hahahahhaha
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
Sanja0508 pratimo se
Mi cemo jos veceras akciju👌
Meni se gade i femisan i inofolic ma sve😂
I ja se nadam. Pik sam pogodila prije koji dan, ali ciklus mi seta od 30-37 dana pa ja pokrivam i dalje svaka 2 dana. Nema odustajanja hahahahhaha
Vjeruj i ja bi da smo skupa preko tjedna. Ovako sam sad uzela bolovanje da akcijamo prije O na dan O i dan iza. Ja sam pila ciklu ovaj ciklus vrkutu i folnu a sad cu nastavit sa folnom. Pijem uvin h imam uoalu mjehura blagu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Boli me donji dio leđa i stalno imam osjecaj da sma mokra, ima li joa koja nekakav vodenasti mlijecni iscjedak prije M?
Ja imam iscjedak sad. Imala sam ga i prijasnjih ciklusa ali sad bas primjetim posto sam smanjila koristenje ulozaka.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sanja0508 pratimo se
Mi cemo jos veceras akciju👌
Meni se gade i femisan i inofolic ma sve😂
Pratimo se. Mi cemo testice isti dan raditi 😊
Ma joj muka mi od svega. Baka mi poslala i domaci sok od aronije pa popijem i njega jednu casu dnevno. Od toliko vitamina me sve jedna gripa zaobisla. Eno svi na poslu bolesni jedino ja zdrava i nista mi nije. Eto bar nesto pozitivno. 😂
S tim da me zadnjih 7 dana boli ljevi jajnik. Ne neka jaka bol vec ga osjetim i kao pritisak neki. Ali necu se brinuti misliti cu da je to nesto pozitivno 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
https://ibb.co/RC3c4py
Eto trakica pocela bit svjetlija. Pokrili smo 7 8 9 11 i danas smo ujutro akcijali pa se nadam da se nesto bude uhvatilo 🤞🏻😊 mozda jos potvrdimo gradivo prije spavanja haha 🤣
Tebi je O bila jucer ha? Meni navodno sutra. Uvijek smo tu negdje. :)))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji