Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emanuel
    12. Veljača 2020. 12:07

Nova19

Emanuel i Anchyi ja sam ovulirala 1-2/2.. no još se ne usudim piškiti test, ali se nadam da ćete mi donijeti sreću 🤞🏻🤞🏻😁😁

Nova, ako budemo, upisujemo herpes na službenu listu simptoma  Jaoo svaka čast što možeš izdržati... 

• anaid
    12. Veljača 2020. 12:07

Anchyy

Emanuel

Tonia, 1.2. mi je bila ovulacija, znači danas 11/12 dpo, 15.2. u subotu očekujem tj ne očekujem M :)
    Ma nemam nikakvih simptoma, u ove dvije neuspjele trudnoće su me grudi bolile od prvog dana nakon ovulacije, ovaj put tu i tamo bradavice zažare, na momente imam neki neugodan okus u ustima i herpes? I non stop mi krule crijeva, a to mi je uvijek bio znak nadolazeće M… Zato mislim da će M ipak stići…
    Anchyy, to je, po mome mišljenju plus! To je to!!!!

..u isto vrijeme smo ovulirale 😂

Ja sam.se pogubila, koji si ti Dpo ? 
    Ali daaaa to je plus, iz aviona 😚😚cestitam 😘😘

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ginny
    12. Veljača 2020. 12:09

Marina kod nas se ne daje prije 1000%, mozda je i do krvne grupe, ja sam A-, bas cu pitat prijateljicu doktoricu. sestra mi je ista krvna grupa ko ja, rodila je dvoje, oboje pozitivni rh faktor, oba puta je nakon poroda dobila rhogan, ne brini, dobila si injekciju. ne kontam kako te nisu slali na testiranja - to je ono kad ides vadit krvnu grupu tri puta, to nisi radila? 

anchy luda si hahah, ne radi testove svako malo, nema dovoljno koncetracije bete da pokaze toliko 
    emanuel ja isto vidim, to je to!
    koliko nas je to imalo ovulaciju 1.2? 5?

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    12. Veljača 2020. 12:13

Emanuel

Anchyy

Emanuel

Tonia, 1.2. mi je bila ovulacija, znači danas 11/12 dpo, 15.2. u subotu očekujem tj ne očekujem M :)
    Ma nemam nikakvih simptoma, u ove dvije neuspjele trudnoće su me grudi bolile od prvog dana nakon ovulacije, ovaj put tu i tamo bradavice zažare, na momente imam neki neugodan okus u ustima i herpes? I non stop mi krule crijeva, a to mi je uvijek bio znak nadolazeće M… Zato mislim da će M ipak stići…

Onda je tebi svakako vidljivija crta nego meni! Moja mi se cini slabašna pored tvoje hahaha… Ja sam mislila da je možda čak ta evaporacijska crta…Ti imaš simptoma, jel tako? Ne mogu sve pohvatati
    Neka nam je sa srećom Anchyy…
    Svimaaa neka je sa srećom…

Anchyy
    12. Veljača 2020. 12:13

Nova19

Emanuel i Anchyi ja sam ovulirala 1-2/2.. no još se ne usudim piškiti test, ali se nadam da ćete mi donijeti sreću 🤞🏻🤞🏻😁😁

Anchyy
    12. Veljača 2020. 12:16

anaid

Anchyy

Emanuel

11-ti 

• Emanuel
    12. Veljača 2020. 12:16

anaid

Anchyy

Emanuel

Anaid, ako mene pitaš, ja sam 11 dpo danas, 1.2. ovulirala...

Crookshanks

Marina kod nas se ne daje prije 1000%, mozda je i do krvne grupe, ja sam A-, bas cu pitat prijateljicu doktoricu. sestra mi je ista krvna grupa ko ja, rodila je dvoje, oboje pozitivni rh faktor, oba puta je nakon poroda dobila rhogan, ne brini, dobila si injekciju. ne kontam kako te nisu slali na testiranja - to je ono kad ides vadit krvnu grupu tri puta, to nisi radila?

anchy luda si hahah, ne radi testove svako malo, nema dovoljno koncetracije bete da pokaze toliko
    emanuel ja isto vidim, to je to!
    koliko nas je to imalo ovulaciju 1.2? 5?

Puno nas se prati!!!! Pratile se i na zimskim bebama dao Bog 
    p.s. Kada da očekujemo slike vaših testića?

Ginny
    12. Veljača 2020. 12:19

kupit cu neki vjerodostojni za sutra evo  mozda da probam sa ovim anchynin, kad je vec njoj donio sricu... taj ima u dm, to mi je usput danas

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Emanuel
    12. Veljača 2020. 12:25

Crookshanks

kupit cu neki vjerodostojni za sutra evomozda da probam sa ovim anchynin, kad je vec njoj donio sricu… taj ima u dm, to mi je usput danas

Daaaa... Ja imam doma još dva (ko luđakinja sam danas nakon ovoga testa išla kupovat) ali first sign duo.. Ne znam kakvi su se oni pokazali...

Ginny
    12. Veljača 2020. 12:28

imam i ja te doma al oni su 25mlu, nisu bas tako osjetljivi, to sam mislila za vikend ako ne dođe hahahah

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.