Mislim u ovoj zadnjoj trudnoci uMislim u ovoj zadnjoj trudnoci u 10mj😉
Kaj se je desilo ? Nikaj mi nije jasno 😳
Čestitke plusićima..
Baš mi je to super čitati.. Nek vam je sretno curke ❤️
Vidim da neke isčekuju svaki dan.. Držim figeee.. Evo meni 21 DC 7 nakon ovulacije. Počela sam osluškivati tijelo 🤗
anchy imala sam kiretazu u 12tt bebici je prestalo kucat srce . ovo mi je tek prvi ciklus nakon kiretaze koja je bila 17.12
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchy to je plus! Trudna si! Čestitam!!! Neka fino tamni ❤❤❤
Jel 2.dan poslije pika kljucan jos za moguću oplodnju? Nemrem vise 😂
Meni su rekli da je najbolje dan prije se bubat 😂.. da je to zicer, jer spermaci kao žive do 4/5 dana, a jajasce 24 h
ispostavilo se da imam neki blagi oblik trombofilije a i moguce da je bebica bila rh+ a ja sam rh- pa je zbog toga doslo do zastoja- na phd nalazu pise da je moguce da je doslo do mijesanja krvi, tako nesto....
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
anchy imala sam kiretazu u 12ttbebici je prestalo kucat srce . ovo mi je tek prvi ciklus nakon kiretaze koja je bila 17.12
Žao mi je stvarno 😔 .. bude sve ok drugi puta 💕
anchy ma rani simptomi su ti ko pms, ne brigaj.
imam ih vec dvoje tako da mi je sigurno lakse sve ovo nego nekom ko nema nijedno ili tko je imao spontani sa prvim. ne stignem ni mislit na to .
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
ispostavilo se da imam neki blagi oblik trombofilije a i moguce da je bebica bila rh+ a ja sam rh- pa je zbog toga doslo do zastoja- na phd nalazu pise da je moguce da je doslo do mijesanja krvi, tako nesto….
A jesi primila onu inekciju kad si ostala trudna posto si - Rh?
Sortiraj odgovore
Najstariji