anchy hvalaaaaa, ma imam i one 25mlu pa cu to u subotu ako ovaj sutra bude negativan hahaha, nema predaje
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
anchy hvalaaaaa, ma imam i one 25mlu pa cu to u subotu ako ovaj sutra bude negativan hahaha, nema predaje
Mislilm da su i ti clearblue 25mlu? Ili se varam?
a nemam pojma, meni zvon da sam tako nesto negdi procitala al opet, kontam da se onda nebi mogao radit ranije? ko da su prije imali neki jednostavniji koji se nije mogao napravit prije nego ti kasni? odn nije pisalo da pokazuje rezz do 5 dana prije ko ovi sada
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anxhy je rekla sa nigdi na testu ne pise. Imam dva first sign pa mogu jednog zrtvovat ujutro 😂😂 imam i lh trakica i ovaj kineski test, sve cu isprobat pa mozemo uspoređivat 😅😂🙈
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anxhy je rekla sa nigdi na testu ne pise. Imam dva first sign pa mogu jednog zrtvovat ujutro 😂😂 imam i lh trakica i ovaj kineski test, sve cu isprobat pa mozemo uspoređivat 😅😂🙈
Kraljicaaa!!! Ja imam samo ta dva first sign, pa cu vidit sutra ujutro sta kaže... Ma vjerojatno ću oba potrošiti sutra hahaha...
..ja sam ostala na 4 LH kineza.. ostalo sve zapelo u prometu do simo 😏 😂
Koliko nakon pika nastupa O? I kako izgleda trakica LH na dan ovulacije? Bas si malo gledam ove svoje trakice nikako nemogu pogodit kad bi bila O
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Koliko nakon pika nastupa O? I kako izgleda trakica LH na dan ovulacije? Bas si malo gledam ove svoje trakice nikako nemogu pogodit kad bi bila O
Ja koliko sam skuzila ovisi i o trakicama, izmedju 12-36h.
Al nek me neka bolje upucena ispravi jer ja to nisam koristila xD
Ugl, ja sam definitivno odlucila da veceras dolazi mm tako da navečer i sutra akcijanje.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ugl, ja sam definitivno odlucila da veceras dolazi mm tako da navečer i sutra akcijanje.
Bravo! Go girl! 🎉
Bravo! Go girl! 🎉
ej tako sam uzbudjena, ovo je prvi ciklus da ćemo ubost O nadam se samo da će nastupi negdje sutra tokom dana pa da plivači dođu do tad, a ne tipa noćas, je rme strah da je onda već kasno. vidjet ćemo ugl, preuzbuđena sam.
tako da evo, ima i ovakvih ala ja koje se vesele uopće ubost O. za sad smo imali najveću šansu prošli ciklus kad je O trebala biti dva dana nakon odnosa, ali problem je što je taj odnos bio nakon već tri četiri prije pa se i plivači smanje. a sad nismo od nedjelje, dakle nadam se da je pun ahhahaaha. joj baš sam hepiii :)
Najavila sam mu večeras čim dođem, sutra ujutro prije njegovog posla i onda obavezno kroz dan ili prije spavanja i petak jutro. onda dalje lako. on sav sretan :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji