Drage sve buduce mame! Redovito vas citam I pratim I puno ste mi pomogle svojim savjetima o lh trakicama I kako ih koristiti...
Mi radimo na bebi od osmog mjeseca prosle godine kada se desila biokemijska trudnoca I nakon nje spontani pobacaj, bebi stalo kucat srceko u 8 tt, ja doznala na redovirom pregledu u 10 tt...
Prirodno sam se ocistila I evo, nakon par cikusa odlucili smo hrabro pokusati dalje...
Prosli ciklus je menga stigla na vrijeme, a ovaj ciklus, nikakvih simptoma, danas 11 dpo, a ovo je trakica one step 20ml/u treceg urina...
Da li vi vidite crticu, da li je to slavna evaporcijska crtica? Uzivo je jos jasnija, ne treba se naprezat da je se vidi...
https://ibb.co/TM4408t
P.s. divne ste I hrabre sve!
Anchy ako si rh negativna a beba pozirivna dobijes injekciju nakon poroda, kao zastitu da tijelo ne odbaci iduci plod.
Prvi put cujem to anitram, di si ti? Kod nas se tp tako ne radi. Vadi se triput kg u trudnoci ako si negativna i kontroliraju ta antitijela. Ako se beba rodi rh pozitivna dobijes rhogan, ako je negativna nije potrebno (i tako svaki put)
U Njemackoj. Bas mi j receno da se u prvoj trudnoci ako je mama - rh negativna dobiva odmah na pocetku trudnoce i nakon poroda ali na pocetku odmahhhhhh zbog toga da ukoliko bebi bude krvan grupa drugacija od mamine da ju mamino tijelo ne odbaci.
Doduse ja sa B- grupa pa mozda to ima nekog dodatnog utjecaja na to da dobim inekciju prije. Jer ja prije svake operacije dobivam neku inekciju jos za nes. Za krv nes.
Anchyy to je to čestitam
💋💋💋
Hvala zlato.. ali sumnjivi su mi ti testici, 2 pozitivna (jutro jučer i danas) , jedan od jucer u podne jako jako blijedi, jučer navečer negativan, i danas još napravila ovaj graviti ili kak vec negativno 🤔
..piš ga vrit, sad treba samo čekat…
A ovaj sto si jutros stavila sliku ti je ovaj od jutros?
Ako je, to je plus i gledaj samo njega a ne ove minuse sto si navecer radila.
Drzim fige 🥰
..evo oba jutarnja, šefice 😁
Tamnija je danassssss od one jucerrr...ma to je toooooo
Anchy ako si rh negativna a beba pozirivna dobijes injekciju nakon poroda, kao zastitu da tijelo ne odbaci iduci plod.
Prvi put cujem to anitram, di si ti? Kod nas se tp tako ne radi. Vadi se triput kg u trudnoci ako si negativna i kontroliraju ta antitijela. Ako se beba rodi rh pozitivna dobijes rhogan, ako je negativna nije potrebno (i tako svaki put)
..zguglala sam.. ja sam A+
Drage sve buduce mame! Redovito vas citam I pratim I puno ste mi pomogle svojim savjetima o lh trakicama I kako ih koristiti…
Mi radimo na bebi od osmog mjeseca prosle godine kada se desila biokemijska trudnoca I nakon nje spontani pobacaj, bebi stalo kucat srceko u 8 tt, ja doznala na redovirom pregledu u 10 tt…
Prirodno sam se ocistila I evo, nakon par cikusa odlucili smo hrabro pokusati dalje…
Prosli ciklus je menga stigla na vrijeme, a ovaj ciklus, nikakvih simptoma, danas 11 dpo, a ovo je trakica one step 20ml/u treceg urina…
Da li vi vidite crticu, da li je to slavna evaporcijska crtica? Uzivo je jos jasnija, ne treba se naprezat da je se vidi…
Emanuel, ovo je svakako crtica :)))) mislim da je to to... Jel ti kasni M ili ?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Drage sve buduce mame! Redovito vas citam I pratim I puno ste mi pomogle svojim savjetima o lh trakicama I kako ih koristiti…
Mi radimo na bebi od osmog mjeseca prosle godine kada se desila biokemijska trudnoca I nakon nje spontani pobacaj, bebi stalo kucat srceko u 8 tt, ja doznala na redovirom pregledu u 10 tt…
Prirodno sam se ocistila I evo, nakon par cikusa odlucili smo hrabro pokusati dalje…
Prosli ciklus je menga stigla na vrijeme, a ovaj ciklus, nikakvih simptoma, danas 11 dpo, a ovo je trakica one step 20ml/u treceg urina…
Da li vi vidite crticu, da li je to slavna evaporcijska crtica? Uzivo je jos jasnija, ne treba se naprezat da je se vidi…
...uuuuu pa to je crturina 😂😂😂❤❤❤❤❤
Anchyy to je to čestitam
💋💋💋
Hvala zlato.. ali sumnjivi su mi ti testici, 2 pozitivna (jutro jučer i danas) , jedan od jucer u podne jako jako blijedi, jučer navečer negativan, i danas još napravila ovaj graviti ili kak vec negativno 🤔
Drzim fige 🥰
Tamnija je danassssss od one jucerrr…ma to je toooooo
..ona od jučer se je več zluftala 😂😂
to primis nakon poroda tek ako je beba rh+ , to ti je za iducu trudnocu zapravo. obzirom da su moji oboje rh- nisam to bila primila sve do poslin kiretaze, onda sam dobila rhogan,
Ja sam ih primila cak 3 u prvoj trudnoci. Jednu odmah na pocetku. Jednu s nekih 10 tt dok sam zavrsila na hitnoj. I jos jednu negdi u 21tt. Meni je receno da se dobiva odmah po ustanovljemoj trudnoci bas zbog toga da tijelo ne odbaci plod ukoliko dijete ima drugu krvnu grupu. A u daljnjim trudnocama ne. Samo se dobiva u prvoj trudnoci.
Čitam sad ovo i malo sam u brizi.
Ja sam Rh- dijete je bilo rh + na muža i dobila sam injekciju nakon poroda.. Ranije ništa.. Ni nikakva testiranja.. Sad me brine hoću li uopće moći zanijeti zbog svega?
Anchyy to je to čestitam
💋💋💋
Drzim fige 🥰
Ma to je to ❤❤
Cestitaaaaam 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji