Zene, pa to su pozitivni testovoi!!! Cestitam!!!!!!
Ja sam u lovu na pik.. Nadam se uskoro.. Jer poceli simptomi skore ovulacije. Samo sto sam ostala bez trakica.. Odnosno imam jos jednu, i nadam se da ce ove sto sam narucila brzo doci..
..na njuškalu zguglaj, 1 kom 2 kn.. još ako si iz Zg , imaš ih danas..
O pa nisam vas citala od jucer ujutro. Čestitam na plusevima cure!!!! Bravo, napokon docekale svoj +.
Mi smo pokrili dan prije pika u petak i negdje oko O u ponedjeljaj mozda je tad vec i bila O nemam pojma uglavnom ne nadam se previse ovaj mjesec jer nismo bas kad je bila najtamnija crtica...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
u mom dm imaju samo easy od cb i jos neki slican ali manje osjetljiv. eto uzela sam dva hahahah, nek se nađu #teškožabuuvodu
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Cure obavila sistematski. Sve uredno ginekološki super, folikul 19 endometrij 10 sprema se O. Medjutim nasli su u urinu blagu upalu pijem čajeve ako se pogorša ona za dva tri dana antibiotik.
Radila utz bubrega mjehura (u sklopu sistematskog) sve super.
Moje pitanje je DA LI da danas idem doma kod mm da imamo odnose jer ovo nam je sad super prilika da potrefimo O. Ili vi ne bi radi mjehura.
Nisam pametna.
Molim savijete sta bi VI?!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zene, pa to su pozitivni testovoi!!! Cestitam!!!!!!
Ja sam u lovu na pik.. Nadam se uskoro.. Jer poceli simptomi skore ovulacije. Samo sto sam ostala bez trakica.. Odnosno imam jos jednu, i nadam se da ce ove sto sam narucila brzo doci..
..na njuškalu zguglaj, 1 kom 2 kn.. još ako si iz Zg , imaš ih danas..
Bas ih i kupujem od zena koje prodaju na njuskalu, ali nisam iz zg pa to nekada potraje.. :-(
lela ja bi, pogotovo ako je tako blaga upala koja s emoze cajem rijesit, nije to onda nista strasno
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
"Ginekolog može dijagnosticirati netoleranciju rezusom kao dio preventivnih liječničkih pregleda u ranoj trudnoći pomoću testa pretrage antitijela. Netolerancija rezusom moguća je samo ako je majka rezus negativna, a otac rezus pozitivan - obrnuto, nema rizika! Kako bi spriječili da se pojavi reakcija netolerancije, sve majke s rezus-negativom primaju injekciju "anti-D-imunoglobulina" tijekom trudnoće i nakon rođenja. Majčino tijelo tada ne proizvodi protutijela, sprečava se netolerancija za rezus."
al prvo se dijagnosticira? kod nas se salju radit ta antitijela triput u trudnoci.
emanuel da, clearblue.
anchy rekla sam ti ja jucer, to pise i u uputstvima testa hahahah. pogotovo ako ti ne kasni, nema smisla osim prvom jutarnjom
Tijekom jednog od prvih posjeta liječniku tijekom trudnoće ispituje se majčina krv i provodi se test na antitijela. Ako je majka negativna na rezus (intolerancija rezusa), a dijete pozitivno na Rhesus - zbog očeve krvne grupe - potrebna je anti-D profilaksa. To je bio slucaj kod mene i muza. Ja sam rh - a on je +. A sad mozda zavisi. Znam da mi je ona vadila krv odmah nakon pozitivnog testa. I pise mi bas u Mutterpasu. Poslikati cu pa cu staviti ovdje.
Cure obavila sistematski. Sve uredno ginekološki super, folikul 19 endometrij 10 sprema se O. Medjutim nasli su u urinu blagu upalu pijem čajeve ako se pogorša ona za dva tri dana antibiotik.
Moje pitanje je DA LI da danas idem doma kod mm da imamo odnose jer ovo nam je sad super prilika da potrefimo O. Ili vi ne bi radi mjehura.
Nisam pametna.
Ja bi na tvom mjestu.
e pa to anitram, i kod nas se testira. mm je pozitivan, da. oboje rođene djece mi je rh negativno kao i ja.
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Nisam pametna.
Ja bi na tvom mjestu.
I ja bi definititivno!!
u mom dm imaju samo easy od cb i jos neki slican ali manje osjetljiv. eto uzela sam dva hahahah, nek se nađu #teškožabuuvodu
Sortiraj odgovore
Najstariji