Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    12. Veljača 2020. 13:06

Anitram1982

MARINA

Anitram1982

Crookshanks

to primis nakon poroda tek ako je beba rh+ , to ti je za iducu trudnocu zapravo. obzirom da su moji oboje rh- nisam to bila primila sve do poslin kiretaze, onda sam dobila rhogan,

Ja sam ih primila cak 3 u prvoj trudnoci. Jednu odmah na pocetku. Jednu s nekih 10 tt dok sam zavrsila na hitnoj. I jos jednu negdi u 21tt. Meni je receno da se dobiva odmah po ustanovljemoj trudnoci bas zbog toga da tijelo ne odbaci plod ukoliko dijete ima drugu krvnu grupu. A u daljnjim trudnocama ne. Samo se dobiva u prvoj trudnoci.

Čitam sad ovo i malo sam u brizi.
    Ja sam Rh- dijete je bilo rh + na muža i dobila sam injekciju nakon poroda.. Ranije ništa.. Ni nikakva testiranja.. Sad me brine hoću li uopće moći zanijeti zbog svega?

Moci ces zanjet. Sigurna sam da je bilo kod tebe sve po propisu. Sami kazem da su meni rekli da posto sam b- da moram primiti odmah. I to sam ju dobila cim smo vidli otkucaje na ultrazvuku. Mozda je do krvne grupe.

Možda... 
    Neke žene govore da su vadile antitijela više puta u toku trudnoće ja ništa.. Znali su da sam negativna A- a bum je B+ sin je isti B+.. Znam da je važno da se odmah dobije ta injekcija da je dalje moguća trudnoća..
    Uopće nisam o tome više razmišljala. Ali čuvam etiketu od injekcije koju sam primila tada. Rekli da čuvam. 

Mina 29
    12. Veljača 2020. 13:09

Crookshanks

Marina kod nas se ne daje prije 1000%, mozda je i do krvne grupe, ja sam A-, bas cu pitat prijateljicu doktoricu. sestra mi je ista krvna grupa ko ja, rodila je dvoje, oboje pozitivni rh faktor, oba puta je nakon poroda dobila rhogan, ne brini, dobila si injekciju. ne kontam kako te nisu slali na testiranja - to je ono kad ides vadit krvnu grupu tri puta, to nisi radila?

anchy luda si hahah, ne radi testove svako malo, nema dovoljno koncetracije bete da pokaze toliko
    emanuel ja isto vidim, to je to!
    koliko nas je to imalo ovulaciju 1.2? 5?

Da.. I ja sam A-, muž B+ i mali je B+. Dobila sam samo iza poroda. A krvnu grupu vadila samo na početku trudnoće i to je to. Jednom me dr pitala za antitijela već pred kraj.. Pa se kao začudila da to nismo vadili.. Vjerojatno je zaboravila me poslati.. 

Ginny
    12. Veljača 2020. 13:10

ja ne znam nijednu koja nije vadila antitijela u trudnoci a da je rh negativna... rhogan su mi dali nakon kiretaze i zalijepili tu etiketu na otpusno pismo 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Mina 29
    12. Veljača 2020. 13:11

Crookshanks

Marina kod nas se ne daje prije 1000%, mozda je i do krvne grupe, ja sam A-, bas cu pitat prijateljicu doktoricu. sestra mi je ista krvna grupa ko ja, rodila je dvoje, oboje pozitivni rh faktor, oba puta je nakon poroda dobila rhogan, ne brini, dobila si injekciju. ne kontam kako te nisu slali na testiranja - to je ono kad ides vadit krvnu grupu tri puta, to nisi radila?

anchy luda si hahah, ne radi testove svako malo, nema dovoljno koncetracije bete da pokaze toliko
    emanuel ja isto vidim, to je to!
    koliko nas je to imalo ovulaciju 1.2? 5?

I da.. Ja imala ovulaciju 5.2 😊

Anchyy
    12. Veljača 2020. 13:12

Crookshanks

u mom dm imaju samo easy od cb i jos neki slican ali manje osjetljiv. eto uzela sam dva hahahah, nek se nađu #teškožabuuvodu

Taj easy sam ja... ujutro ga pišni

Ginny
    12. Veljača 2020. 13:13

marina onda srica da je sve ispalo ok. glavno da si je dobila nakon poroda, zasticena si sta se toga tice u iducoj trudnoci.
    emanuel hahah, da, a rekla sma da necu.... jbg sad, budem ga ujutro napravila pa kako bude, iako mislim da kod mene nema nista, virujen da bi se na hcg trakici vec vidilo da ima sta . 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 13:28

Cure hvala vam :D ići ću, otvorit ću bolovanje iza posla dva dana i onda večeras akcija <3 uf <3 ugl, čekam naravno PAPA test pitala ju za bakterioloske briseve, kaže prvo da ne bi jer imam upalu mjehura pa neće bit dobri rez, a drugo da ako papa test pokaže čistoću 1 i da nema u rubrikama neke upale da brisevi nisu potrebni. tako da sam odlučila da ih neću raditi.

onaj miom kojeg imam je 10mm i dalje miruje 2 godine i govori mi da se pravim kao da ga nema jer je na takvom mjestu da neće smetat trudnoći pa eto - nisam dalje propitkivala. nego ako se koja od vas kuži u te mjere folikula haha što znaći 19 = da bi mogla O bit tipa večeras sutra? jer ona je meni samo rekla O se sprema nije baš bila za priču...

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

12. Veljača 2020. 13:44

LeLa2807

Cure hvala vam :D ići ću, otvorit ću bolovanje iza posla dva dana i onda večeras akcija &lt;3 uf &lt;3 ugl, čekam naravno PAPA test pitala ju za bakterioloske briseve, kaže prvo da ne bi jer imam upalu mjehura pa neće bit dobri rez, a drugo da ako papa test pokaže čistoću 1 i da nema u rubrikama neke upale da brisevi nisu potrebni. tako da sam odlučila da ih neću raditi.

onaj miom kojeg imam je 10mm i dalje miruje 2 godine i govori mi da se pravim kao da ga nema jer je na takvom mjestu da neće smetat trudnoći pa eto - nisam dalje propitkivala. nego ako se koja od vas kuži u te mjere folikula haha što znaći 19 = da bi mogla O bit tipa večeras sutra? jer ona je meni samo rekla O se sprema nije baš bila za priču…

Folikuli ti obicno rastu do 22mm i onda puknu, a endometrij ti mora biti minimalne debljine 8 da bi trudnoca mogla opstati ukoliko dode do nje pa ti je zato i vazna debljina endometrija,ali folikuli obicno pucaju oko 22mm onda cu najzreliji otprilike u toj velicini,a ako je veceras O onda ti mozda poraste 2-3mm dnevno sto je jako dobar napredak za folikul..sretno i skuhaj nesto lijepoxovaj mjesec 🤞🏻😊🙈

LeLa2807
    12. Veljača 2020. 13:48

crnerupe

LeLa2807

Cure hvala vam :D ići ću, otvorit ću bolovanje iza posla dva dana i onda večeras akcija &amp;lt;3 uf &amp;lt;3 ugl, čekam naravno PAPA test pitala ju za bakterioloske briseve, kaže prvo da ne bi jer imam upalu mjehura pa neće bit dobri rez, a drugo da ako papa test pokaže čistoću 1 i da nema u rubrikama neke upale da brisevi nisu potrebni. tako da sam odlučila da ih neću raditi.

onaj miom kojeg imam je 10mm i dalje miruje 2 godine i govori mi da se pravim kao da ga nema jer je na takvom mjestu da neće smetat trudnoći pa eto - nisam dalje propitkivala. nego ako se koja od vas kuži u te mjere folikula haha što znaći 19 = da bi mogla O bit tipa večeras sutra? jer ona je meni samo rekla O se sprema nije baš bila za priču…

Folikuli ti obicno rastu do 22mm i onda puknu, a endometrij ti mora biti minimalne debljine 8 da bi trudnoca mogla opstati ukoliko dode do nje pa ti je zato i vazna debljina endometrija,ali folikuli obicno pucaju oko 22mm onda cu najzreliji otprilike u toj velicini,a ako je veceras O onda ti mozda poraste 2-3mm dnevno sto je jako dobar napredak za folikul..sretno i skuhaj nesto lijepoxovaj mjesec 🤞🏻😊🙈

hvala ti na objašnjenju. po aplikaciji bi trebala biti sutra O tako da mi ovaj kalendar baš dobro pogađa. ako će biti sutra to znači da bi trebali danas predvečer čim prije imat odnose da plivači stignu jel da? (nismo skupa preko tjedna - to naglašavam za cure koje su se tek uključile)

kako mi onda savjetujete odnose? mislila sam večeras  i ujutro obavezno prije njegovog posla jer inače ćemo se vidjeti tek navečer sutra pa će mi bit prekasno. mislim "odradit" haha ćemo mi i sutra večer i preksutra pa onda laganini. ali mislim da mi je pametno večeras i sutra ujutro svakako.

ugl, baš mi je pozitivna  vibra na ovom forumu i sretna sam što se sve podržavamo nema glupih pitanja ni glupih odgovora, napada i slično. hvala vam cure. uf što sam emotivna sad xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Anchyy
    12. Veljača 2020. 13:54

Crookshanks

marina onda srica da je sve ispalo ok. glavno da si je dobila nakon poroda, zasticena si sta se toga tice u iducoj trudnoci.
    emanuel hahah, da, a rekla sma da necu…. jbg sad, budem ga ujutro napravila pa kako bude, iako mislim da kod mene nema nista, virujen da bi se na hcg trakici vec vidilo da ima sta .

..mojoj prijateljici je tek 16-ti dan PO dal blagi plusić... imala je ranu ovulaciju, a test isti radila 3 dana prije M..
    ...sretno ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.