Tonia, 1.2. mi je bila ovulacija, znači danas 11/12 dpo, 15.2. u subotu očekujem tj ne očekujem M :)
Ma nemam nikakvih simptoma, u ove dvije neuspjele trudnoće su me grudi bolile od prvog dana nakon ovulacije, ovaj put tu i tamo bradavice zažare, na momente imam neki neugodan okus u ustima i herpes? I non stop mi krule crijeva, a to mi je uvijek bio znak nadolazeće M... Zato mislim da će M ipak stići...
Anchyy, to je, po mome mišljenju plus! To je to!!!!
Anchy ti si trudna i točka! Čestitam i opusti se!!!! Stavljaš si stres bez veze, to su lijepi plusici i uživaj u njima 💕
Emanuel meni to izgleda kao plusić 👏👏 ponovi sa prvim jutarnjim urinom 🤞🏻
Amitram držim fige da vam uspije i da uskoro ugledaš svoj plusić 😊
Ja brojim još sitno do M, u ponedjeljak bi trebala doći...
Grudi još uvijek teške i osjetljive, ponekad me zapeče u želucu, puna sam prišteva i još mi je pao imunitet pa mi je izbio herpes i nafte u usnoj šupljini ... 🙄
Anchyy to je to čestitam
💋💋💋
Hvala zlato.. ali sumnjivi su mi ti testici, 2 pozitivna (jutro jučer i danas) , jedan od jucer u podne jako jako blijedi, jučer navečer negativan, i danas još napravila ovaj graviti ili kak vec negativno 🤔
..piš ga vrit, sad treba samo čekat…
A ovaj sto si jutros stavila sliku ti je ovaj od jutros?
Ako je, to je plus i gledaj samo njega a ne ove minuse sto si navecer radila.
Drzim fige 🥰
..evo oba jutarnja, šefice 😁
Anchyy...pa vidis da je jutros jaci pluuuuusss....to je to....drzim fige da jos tamnija bude🤞🤞🤞🤞🤞🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Anchyti si trudna i točka! Čestitam i opusti se!!!! Stavljaš si stres bez veze, to su lijepi plusici i uživaj u njima 💕
Amitramdržim fige da vam uspije i da uskoro ugledaš svoj plusić 😊
Ja brojim još sitno do M, u ponedjeljak bi trebala doći…
Grudi još uvijek teške i osjetljive, ponekad me zapeče u želucu, puna sam prišteva i još mi je pao imunitet pa mi je izbio herpes i nafte u usnoj šupljini … 🙄
I meni je herpes izbio... Možda to nešto znači :)
Inače nikakvih drugih simptoma...
Tonia, 1.2. mi je bila ovulacija, znači danas 11/12 dpo, 15.2. u subotu očekujem tj ne očekujem M :)
Ma nemam nikakvih simptoma, u ove dvije neuspjele trudnoće su me grudi bolile od prvog dana nakon ovulacije, ovaj put tu i tamo bradavice zažare, na momente imam neki neugodan okus u ustima i herpes? I non stop mi krule crijeva, a to mi je uvijek bio znak nadolazeće M… Zato mislim da će M ipak stići…
..u isto vrijeme smo ovulirale 😂
Anchyti si trudna i točka! Čestitam i opusti se!!!! Stavljaš si stres bez veze, to su lijepi plusici i uživaj u njima 💕
Amitramdržim fige da vam uspije i da uskoro ugledaš svoj plusić 😊
Ja brojim još sitno do M, u ponedjeljak bi trebala doći…
Grudi još uvijek teške i osjetljive, ponekad me zapeče u želucu, puna sam prišteva i još mi je pao imunitet pa mi je izbio herpes i nafte u usnoj šupljini … 🙄
..pa kaj onda nisu cijeli dan plusiči 😳 ...
...čekamo vikend.. bumo pametniji 😁
Ma nemam nikakvih simptoma, u ove dvije neuspjele trudnoće su me grudi bolile od prvog dana nakon ovulacije, ovaj put tu i tamo bradavice zažare, na momente imam neki neugodan okus u ustima i herpes? I non stop mi krule crijeva, a to mi je uvijek bio znak nadolazeće M… Zato mislim da će M ipak stići…
..u isto vrijeme smo ovulirale 😂
Onda je tebi svakako vidljivija crta nego meni! Moja mi se cini slabašna pored tvoje hahaha... Ja sam mislila da je možda čak ta evaporacijska crta…Ti imaš simptoma, jel tako? Ne mogu sve pohvatati
Neka nam je sa srećom Anchyy...
Svimaaa neka je sa srećom...
Emanuel i Anchy i ja sam ovulirala 1-2/2.. no još se ne usudim piškiti test, ali se nadam da ćete mi donijeti sreću 🤞🏻🤞🏻😁😁
to primis nakon poroda tek ako je beba rh+ , to ti je za iducu trudnocu zapravo. obzirom da su moji oboje rh- nisam to bila primila sve do poslin kiretaze, onda sam dobila rhogan,
Ja sam ih primila cak 3 u prvoj trudnoci. Jednu odmah na pocetku. Jednu s nekih 10 tt dok sam zavrsila na hitnoj. I jos jednu negdi u 21tt. Meni je receno da se dobiva odmah po ustanovljemoj trudnoci bas zbog toga da tijelo ne odbaci plod ukoliko dijete ima drugu krvnu grupu. A u daljnjim trudnocama ne. Samo se dobiva u prvoj trudnoci.
Čitam sad ovo i malo sam u brizi.
Ja sam Rh- dijete je bilo rh + na muža i dobila sam injekciju nakon poroda.. Ranije ništa.. Ni nikakva testiranja.. Sad me brine hoću li uopće moći zanijeti zbog svega?
Moci ces zanjet. Sigurna sam da je bilo kod tebe sve po propisu. Sami kazem da su meni rekli da posto sam b- da moram primiti odmah. I to sam ju dobila cim smo vidli otkucaje na ultrazvuku. Mozda je do krvne grupe.
Anchy mislim da ti još koncentracija HCGa nije najjača pa ti samo ujutro očitava najbolje test... ali za dva dana će sigurno biti plus i popodne 😉☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji