Cure, danas sam popiskila plus. Lijepo se vidi na 12 dpo. Sretna sam i zabrinuta. Znam da ne mogu nista promijeniti, samo se mogu zdravo hraniti, razmisljati, zivjeti i nadati se najboljem.
Aaaaaaaa daj slikicu da vidimo i mi 😘😘😘😍😍🤗🤗
Jedi radila na sliijepo ili imas kakvih simptoma ?
https://ibb.co/WsLTj2h
Imala sam hrpu simptoma, ali slicni kao PMS. Radila sam vec od 9 dpo testove iako sam odlucila da necu. Stalno su bile sjene i nisu se vidjele na fotkama. Nije mi se dalo pricat puno o tome s obzirom na spontani prije godinu dana. Jutros kad sam vidjela jaci plus, malo sam veselija i optimisticnija. Od cudnijih simptoma je bilo da sam plakala i jecala kad sam malenom citala slikovnicu ruzno pace i pristici od nedjelje jer ih inace nemam. Imala sam temperaturu 37-37,2 prosli tjedan i grobolju. Vrtilo mi se u glavi, boljeli me jajnici, pikalo me dole nesto, grudi su napete i boluckaju. Naleti mucnine od petka pogotovo ujutro kad jos nisam nista jela. Povremeno mi se jede ljuto.
Pila sam antibiotik klavocin malo prije i za vrijeme menge pa je on mozda ocistio neku upalu i dolje.
Ajme fino se vidi crta i to roza.....jaooo..od ❤ ti zelim skolsku trudnocu i da sve bude u redu. I hoce. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗. Bas mi je dragooooo😘😘😘😘😘
Cure, danas sam popiskila plus. Lijepo se vidi na 12 dpo. Sretna sam i zabrinuta. Znam da ne mogu nista promijeniti, samo se mogu zdravo hraniti, razmisljati, zivjeti i nadati se najboljem.
Aaaaaaaa daj slikicu da vidimo i mi 😘😘😘😍😍🤗🤗
Jedi radila na sliijepo ili imas kakvih simptoma ?
https://ibb.co/WsLTj2h
Imala sam hrpu simptoma, ali slicni kao PMS. Radila sam vec od 9 dpo testove iako sam odlucila da necu. Stalno su bile sjene i nisu se vidjele na fotkama. Nije mi se dalo pricat puno o tome s obzirom na spontani prije godinu dana. Jutros kad sam vidjela jaci plus, malo sam veselija i optimisticnija. Od cudnijih simptoma je bilo da sam plakala i jecala kad sam malenom citala slikovnicu ruzno pace i pristici od nedjelje jer ih inace nemam. Imala sam temperaturu 37-37,2 prosli tjedan i grobolju. Vrtilo mi se u glavi, boljeli me jajnici, pikalo me dole nesto, grudi su napete i boluckaju. Naleti mucnine od petka pogotovo ujutro kad jos nisam nista jela. Povremeno mi se jede ljuto.
Pila sam antibiotik klavocin malo prije i za vrijeme menge pa je on mozda ocistio neku upalu i dolje.
Čestitke Lalla i samo opušteno, sve ć biti dobro <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala svima. Ako sve bude dobro beba ce stici oko ili na moj rockas kao najljepsi poklon. Svima zelim da ubrzo docekaju isto plus! Hvala vam svima na podršci.
Lalla cestitam, zelim urednu i skolsku trudnocu :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hvala svima. Ako sve bude dobro beba ce stici oko ili na moj rockas kao najljepsi poklon. Svima zelim da ubrzo docekaju isto plus!Hvala vam svima na podršci.
Čestitam! Jako lijepa vijest jutros!! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lalla čestitam! Neka crta bude sve jača a točkica sve veća pa da na rođendan dobiješ jedan najljepši paketić čiste sreće i ljubavi.
Anchy da da sjene su tu al nema smisla po njima puno drljati jer je tek 8dpo i u pitanju su kinezi koji su mi više puta lupili šamar a ja im i dalje okrećem obraz... Uglavnom za vikend bi trebala znati stvarno stanje stvari a do tada ko preživi pričat će 😄😂
url=https://lilypie.com]
Lalla cestitam❤️
Kad su odnosi bili na O ili?
Ne, samo do pika i na dan pika (kad je lh trakica jako potamnila, cak nije bila tamnija od testne, al je iduci dan bila skroz blijeda). Onda vise nismo.
Lalla pridruzujem se cestitkama 🥰
Ostalima drzim fige koje su jos u iscekivanju 😘
lalla cestitam <3 onda imas rođendan negdi ko mm lol, bas nalipsi rođendanski poklon <3
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji