Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    04. Veljača 2020. 10:52

A citala sam ovaj clanak: https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/vec-jedna-salica-kave-dnevno-smanjuje-vam-sansu-da-zatrudnite-693

A takodjer jedan kolega na poslu prestao piti kavu u pokusaju da smrsavi i islo mu, pa sam ga odlucila slijediti 

• Pepika
    04. Veljača 2020. 10:56

Lilo23

Bas ispada da nista ne treba pit haha a ja taman zvala ginekologicu da mi posaljs jos folne haha

Na recept je dobijes? 

04. Veljača 2020. 10:56

Eto da javim sta bi na kontroli. Dakle cista je jos uvijek tu. Izgleda da je bila sve ove prijasnje mjesece kad sam bila kod svoje ginice i kad smo bili na Klomifenu sto ju je jos vise povecalo. Ona je valjda vidla folikul i ajd. Ali da je uradila hormone kao ovaj doktor vidla bi da nije i ne bi mi dala Klomifen koju pospjesuje njen rast. Vadili su mi progesteron da vide kakvo mi je stanje ciklusa. Za tjedan dana kontrola. 

Ginny
    04. Veljača 2020. 10:57

oduvik sma bila veliki ljubitelj kave i triput sam bila trudna, ne vidim vezu hahahah. salim se, puno kofeina nije dobro, tribala bi i ja smanjit svakako, recimo na dvije dnevno . 
    mislim da ja tribam pit folnu zbog ove trombofilije tako da to ne ukidam isto loooool

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

04. Veljača 2020. 11:02

I moja sogorica trudna 4mj iz prvog pokusaja i ima 30 god a pila je 5 salica kave dnevno 
    Ok ja pijem samo jednu dnevno ujutro pa opet 6mj nista od bebe.

• Malela
    04. Veljača 2020. 11:05

Maaah, ja ne pijem kavu uopće pa eto, niti pušim niti pijem. Imam trombofiliju, pijem solgarove prenatale. Baaaas sam jadna, tako da se uopće ne mogu koncentrirati na posao a hrpu imam za obaviti 

Anchyy
    04. Veljača 2020. 11:05

Lalla

A citala sam ovaj clanak:https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/vec-jedna-salica-kave-dnevno-smanjuje-vam-sansu-da-zatrudnite-693

A takodjer jedan kolega na poslu prestao piti kavu u pokusaju da smrsavi i islo mu, pa sam ga odlucila slijediti

A koliko ti kasni sada ?

Lalla
    04. Veljača 2020. 11:08

Marinalin

I moja sogorica trudna 4mj iz prvog pokusaja i ima 30 god a pila je 5 salica kave dnevno
    Ok ja pijem samo jednu dnevno ujutro pa opet 6mj nista od bebe.

Ma ok, stvarno mozda nije do kave, al ja imam 37 i tko zna... mozda nama starijima smeta i kava 

04. Veljača 2020. 11:09

Lalla zezas???
    37 god😂😂😂
    Ja 36
    Jel to prva trudnoca nemas djece??
    Kolko dugo pokusavate?

Lalla
    04. Veljača 2020. 11:10

Anchyy

Lalla

A citala sam ovaj clanak:https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/vec-jedna-salica-kave-dnevno-smanjuje-vam-sansu-da-zatrudnite-693

A koliko ti kasni sada ?

Danas mi je 26 dc, a u zadnjih godinu dana su bili ciklusi od 23-28 dana. Zadnja tri mjeseca 24 dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.