Anchy LH ti je dosta taman al ni blizu da bi pokazivao ovulaciju.
Na HCG na žalost ne vidim ništa al zato jer je mutna slika!
Marinalin da da hormoni bi ti mogli s dodatcima pokazati puno drugačiju sliku tvojih hormona nego što inače je.
url=https://lilypie.com]
Cure koje ste vadile hormone nedavno ja se ne sjecam procedure.
To oni brzo samo krv izvade?
I citam na netu sat da nebi smjele uzimat prije biljne tablete bla bla a ja uzimam femisan,inofolic😱
Da sam izvade krv. Pa gel mozda bi bilo bolje da im kazes sta sve koristis od preparata.
Cure koje ste vadile hormone nedavno ja se ne sjecam procedure.
To oni brzo samo krv izvade?
I citam na netu sat da nebi smjele uzimat prije biljne tablete bla bla a ja uzimam femisan,inofolic😱
Vadiš 21 dan ciklusa, i između 3 i 5/tog dana ciklusa
Ok morat cu im rec onda sutra sta pijem😱😱😱😱
Najbolje. Jer cudi me bas da nisu pitali. Mene moj odmah pito i kad sam rekla da sam pila Elevit ali da ih nemam vise da moram kupiti uvalio mi on dve kutije 🤭
Marinalin da da hormoni bi ti mogli s dodatcima pokazati puno drugačiju sliku tvojih hormona nego što inače je.
Jako je svijetla crta i neda se ulovit
Jako je svijetla crta i neda se ulovit
Sad sam je uočila. Nema druge nego pratiti dalje! Što da ti kažem i sama sam u lovu na sjene i nastojim ne biti ludi milijarder 😂😂 jer kad krenem kupovat prije kupim test nego ručak 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure, danas sam popiskila plus. Lijepo se vidi na 12 dpo. Sretna sam i zabrinuta. Znam da ne mogu nista promijeniti, samo se mogu zdravo hraniti, razmisljati, zivjeti i nadati se najboljem.
Jutro cure, vidim veselo ovdje! Ja isto nemam nekih simptoma, ocekujem gospodu M kroz 3 dana. Nisam testirala od proslog tjedna kad su sve bili minusi - postivam pravila od Martine i ne namjeravam testirati jos 5-6 dana (ukoliko ne dode naravno). Zelim ili pluscinu ili minuscinu, ovo izmedu me umara
Sortiraj odgovore
Najstariji