Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Veljača 2020. 08:14

Anchy LH ti je dosta taman al ni blizu da bi pokazivao ovulaciju. 
    Na HCG na žalost ne vidim ništa al zato jer je mutna slika!
    Marinalin da da hormoni bi ti mogli s dodatcima pokazati puno drugačiju sliku tvojih hormona nego što inače je. 

url=https://lilypie.com]

04. Veljača 2020. 08:16

Marinalin

Cure koje ste vadile hormone nedavno ja se ne sjecam procedure.
    To oni brzo samo krv izvade?
    I citam na netu sat da nebi smjele uzimat prije biljne tablete bla bla a ja uzimam femisan,inofolic😱

Da sam izvade krv. Pa gel mozda bi bilo bolje da im kazes sta sve koristis od preparata.

04. Veljača 2020. 08:19

Ok morat cu im rec onda sutra sta pijem😱😱😱😱

Anchyy
    04. Veljača 2020. 08:21

Marinalin

Cure koje ste vadile hormone nedavno ja se ne sjecam procedure.
    To oni brzo samo krv izvade?
    I citam na netu sat da nebi smjele uzimat prije biljne tablete bla bla a ja uzimam femisan,inofolic😱

Vadiš 21 dan ciklusa, i između 3 i 5/tog dana ciklusa

04. Veljača 2020. 08:22

Marinalin

Ok morat cu im rec onda sutra sta pijem😱😱😱😱

Najbolje. Jer cudi me bas da nisu pitali. Mene moj odmah pito i kad sam rekla da sam pila Elevit ali da ih nemam vise da moram kupiti uvalio mi on dve kutije 🤭

Anchyy
    04. Veljača 2020. 08:24

Mallla

Marinalin da da hormoni bi ti mogli s dodatcima pokazati puno drugačiju sliku tvojih hormona nego što inače je.

Jako je svijetla crta i neda se ulovit

Mallla
    04. Veljača 2020. 08:34

Anchyy

Mallla

Jako je svijetla crta i neda se ulovit

Sad sam je uočila. Nema druge nego pratiti dalje! Što da ti kažem i sama sam u lovu na sjene i nastojim ne biti ludi milijarder 😂😂 jer kad krenem kupovat prije kupim test nego ručak 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Lalla
    04. Veljača 2020. 08:36

Cure, danas sam popiskila plus. Lijepo se vidi na 12 dpo. Sretna sam i zabrinuta. Znam da ne mogu nista promijeniti, samo se mogu zdravo hraniti, razmisljati, zivjeti i nadati se najboljem. 

Pipin
    04. Veljača 2020. 08:37

Jutro cure, vidim veselo ovdje! Ja isto nemam nekih simptoma, ocekujem gospodu M kroz 3 dana. Nisam testirala od proslog tjedna kad su sve bili minusi - postivam pravila od Martine  i ne namjeravam testirati jos 5-6 dana (ukoliko ne dode naravno). Zelim ili pluscinu ili minuscinu, ovo izmedu me umara 

Pipin
    04. Veljača 2020. 08:38

Tj bile sjenice jedan dan, 2 dana nakon po meni - debeli minus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.