Od mene ovaj ciklus najvjerojatnije nista jel nije ni bili nikakve akcije nego samo 12ti dan i to je to. Ali budno vas pratim i veselim se s vama svima skupa 😘😘
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Ja bi trebala u pon dobit, povremeno me probode u jajnicima, sise na momente osjetljive, danas par put na poslu osjetila kako me donji dio leda boli... S muzom splanirala bazene u petak kakve sam srece M bude u cet navecer dosla😂
Ma ne idemo na umjetnu
Prvo cu pretrage vidit u toj klinici sve.
Prohodnost jajovoda...pracenje folikula..
Pa onda umhetna ako imam probleme
Cure hvala vam 😘 ali nekad dođu ti dani kad se skroz razočaraš...alo dobro ugl da javim, M još nije došla, jedinu krv koju sam vidila je bila krv iz nosa i to iz čista mira al dobro, čak ni grceve više nemam 🤷🏼♀️ sad malo više uživam sa suprugom, kao što su neke cure rekle tijekom čitavog procesa ih malo i zapostavimo...I još kad vidim da je potpuno razuman sa mojim ludilima zasluzuje svu paznju ovog svijeta 🥰
Marina super da tak sve brzo ide i napokon da se možeš uvjeriti da je sve uredu 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure , ebay ili aliexpress mozete odabrati opciju slanja iz velike britanije ili njemacke ..
Nemorate cekat iz kine 😉😉
Mislim na testice 🤩
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ana b nemoj odlazit s foruma🥰
Ostani i bori se,svakom dode takav trenutak al nema posustajanja,mlada si i zdrava.
Ovdje ti je lakse s nama🥰😍
Marinalin sretno onda sa svim pretragama ❤
Ana.b. kad bi trebala dobiti? Odnosno ne dobiti 😁 e to krvarenje iz nosa zna biti dobar znak 😊
Meni je danas 8dpo i dalje me bocka lijevi jajnik.. pogotovo u nekom odredenom polozaju.. to nekako pridonosim caju koji pijem za ciste.
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
https://ibb.co/XVcfNp5
Nadam se da sam uspjela :)
Nisam ovo nikada koristila zanima me sto mislite ?Nikky18 blizu je. Pratiti i dalje i pripremiti se za akciju 💪😁
Inace mi je menstruacija jako neredovita varira od 35 dana do 45 ,suprug i ja radimo na bebi vec 4 mj i nista ,narucila sam te trakice nadam se da cemo ovaj mjesec uspjeti :D inace ovulaciju ne osjetim uopce niti imam ikakve simptome nadam se da Ce mi trakice pomoci :)
Marinalin vjerovatno neću biti više biti toliko često tu kao do sada jer 24h dnevno mi se život vrti samo oko toga...bolje da malo spustim loptu prije neg skroz poludim 😅
Peggy95 danas sam već 15dpo. M je trebala jučer ili najkasnije danas doći, a sad što je nema to ne znam, moguće da sam svoje tijelo zaista uvjerila svojom psihom da sam trudna 😅
A tri minusa je više nego dovoljan znak da nisam trudna
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji