Lalla zezas???
37 god😂😂😂
Ja 36
Jel to prva trudnoca nemas djece??
Kolko dugo pokusavate?
Imamo vec sina od dve i pol godine. Spontani je bio u veljaci, a negdje nam je ovo 6. ciklus da je bilo odnosa za vrijeme plodnih dana od spontanog. No moj muz je odmah rekao da necemo forsirati vec laganini.... pa ako se uhvati super, ako ne - ne.
Ja javljam da je moja gospođica nažalost došla. Tužna sam, ali idemo dalje. 3.cikčus je iza nas.
Iduću m ne očekujem 3.3., eto mužiću za rođendanski poklon neka bude plusić.
Pa onda kad je tako neka M dobije najljepsi poklon za rodendan koji moze dobiti 🤞
Lalla cestitam ti od srca
A ja i muzic akcijali i odma je izaslo nesto smede... znaci M je dosla, uvijek ovak kad je vrijeme da dođe i ako se pokeksamo eto nje 😅
znači Martina 7.3. Me piši za početak pa ćemo viditi kad će biti O pa će se valjda pomjeriti datum...odlučila sam se u hrv ići privatno sve obaviti, idući tjedan kad M završi, pa da znam kakva je situacija...ovdje kod nas se baš dugo čeka na red, još ako ne radiš na bebi bar godinu dana možeš zaboravit, onda te stave još na čekanje...ostalima puno sreće i ubrzo ćemo se opet malo više družiti 😘 najbolje ste 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pepika da folacin mi prepisuje ginekologica
Meni rekla nek si kupim u ljekarni 😂
Planiram na kontrolu mada bi trebala tek u 8mj ici na redovitu al budem vjerojatno nakon M ako dođe pa cu je bas pitat dal moze na recept glupo mi placat ako ne moram
Ana b pa ja sam zvala 5.1 i narucili me za mjesec dana .
Nije to strasno dugo a jos sada evo pretrage idu bas brzo.
Tako da neznam zasto ces placat u hrv😱
https://zivim.gloria.hr/ucim/kako-smo-pobijedili-neplodnost-i-dobili-sina/8613923/
Jeste citale ovaj tekst? Ja svaki put kad ga procitam toliko se divim ovoj zeni na hrabrosti
čitam i plačem, tako sam sretna radi njih. i svih koji uspiju <3 hvala ti što si nam ga podijelila...:)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://zivim.gloria.hr/ucim/kako-smo-pobijedili-neplodnost-i-dobili-sina/8613923/
Jeste citale ovaj tekst? Ja svaki put kad ga procitam toliko se divim ovoj zeni na hrabrosti
Da jako lijep clanak. Ima takvih mnogo slucajeva. I to mi je nada da ima sanse. Kad tad. Svako treba raditi kako se osjeca i misli da je najbolje za njega. Ako misli da treba odustati nek odustane. Ako misli da se treba boriti do kraja nek se bori. Nismo svi isti. Neki imaju manje snage od drugih. Neki mozda financijski ne mogu. Neki nemaju potporu. Ja znam da cu se rukama i nogama boriti da uspijemo. Kad tad. I znam da cemo uspiti. Pa cak i da mi kazu da ne mogu ja necu nikada odustati. Na ovaj ili onaj nacin ja cu biti majka. Majka ne mora nuzno biti ona koja je rodila. Ali mene ce netko zvati majkom i mog muza ce netko zvati ocem.
čitam i plačem, tako sam sretna radi njih. i svih koji uspiju <3 hvala ti što si nam ga podijelila…:)
Ja ga procitam cesto kada padnem malo pa shvatim da se nista ne dogadja bez razloga i da je to nas put i ako se trebamo borit dok ne dobijemo mrvicu borit cemo se koliko god je potrebno. Predaje nema 😊
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
A citala sam ovaj clanak:https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/vec-jedna-salica-kave-dnevno-smanjuje-vam-sansu-da-zatrudnite-693
A takodjer jedan kolega na poslu prestao piti kavu u pokusaju da smrsavi i islo mu, pa sam ga odlucila slijediti
A koliko ti kasni sada ?
Danas mi je 26 dc, a u zadnjih godinu dana su bili ciklusi od 23-28 dana. Zadnja tri mjeseca 24 dana.
A kakve si sjenice imala do sada ?
Maaah, ja ne pijem kavu uopće pa eto, niti pušim niti pijem. Imam trombofiliju, pijem solgarove prenatale. Baaaas sam jadna, tako da se uopće ne mogu koncentrirati na posao a hrpu imam za obaviti
ovako i ja. odn nisam jos isla ginu sa nalazom al to je to nesto koliko sam izguglala #necetrombofilijautec
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji