Anchy LH ti je dosta taman al ni blizu da bi pokazivao ovulaciju.
Na HCG na žalost ne vidim ništa al zato jer je mutna slika!
Marinalin da da hormoni bi ti mogli s dodatcima pokazati puno drugačiju sliku tvojih hormona nego što inače je.
Jako je svijetla crta i neda se ulovit
Sad sam je uočila. Nema druge nego pratiti dalje! Što da ti kažem i sama sam u lovu na sjene i nastojim ne biti ludi milijarder 😂😂 jer kad krenem kupovat prije kupim test nego ručak 😂😂😂
A hahahahahaha... ja kupujem sad ove jeftinoze od po 20 kn 😂😂😂😂
Cure, danas sam popiskila plus. Lijepo se vidi na 12 dpo. Sretna sam i zabrinuta. Znam da ne mogu nista promijeniti, samo se mogu zdravo hraniti, razmisljati, zivjeti i nadati se najboljem.
Aaaaaaaa daj slikicu da vidimo i mi 😘😘😘😍😍🤗🤗
Jedi radila na sliijepo ili imas kakvih simptoma ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Marinalin da da hormoni bi ti mogli s dodatcima pokazati puno drugačiju sliku tvojih hormona nego što inače je.
Sad sam je uočila. Nema druge nego pratiti dalje! Što da ti kažem i sama sam u lovu na sjene i nastojim ne biti ludi milijarder 😂😂 jer kad krenem kupovat prije kupim test nego ručak 😂😂😂
Uloviš kad sjenu ?
Cure, danas sam popiskila plus. Lijepo se vidi na 12 dpo. Sretna sam i zabrinuta. Znam da ne mogu nista promijeniti, samo se mogu zdravo hraniti, razmisljati, zivjeti i nadati se najboljem.
Čestitam :)
Ajmeeeeee - cestitam!!!!! Toliko sam hepi zbog tebe
Da sad i ja vidim sjenu na testu.
Zezas??????? Daj slikuuuuuuu.....wuhuuuuu
Aaaaaaaa daj slikicu da vidimo i mi 😘😘😘😍😍🤗🤗
Jedi radila na sliijepo ili imas kakvih simptoma ?
https://ibb.co/WsLTj2h
Imala sam hrpu simptoma, ali slicni kao PMS. Radila sam vec od 9 dpo testove iako sam odlucila da necu. Stalno su bile sjene i nisu se vidjele na fotkama. Nije mi se dalo pricat puno o tome s obzirom na spontani prije godinu dana. Jutros kad sam vidjela jaci plus, malo sam veselija i optimisticnija. Od cudnijih simptoma je bilo da sam plakala i jecala kad sam malenom citala slikovnicu ruzno pace i pristici od nedjelje jer ih inace nemam. Imala sam temperaturu 37-37,2 prosli tjedan i grobolju. Vrtilo mi se u glavi, boljeli me jajnici, pikalo me dole nesto, grudi su napete i boluckaju. Naleti mucnine od petka pogotovo ujutro kad jos nisam nista jela. Povremeno mi se jede ljuto.
Pila sam antibiotik klavocin malo prije i za vrijeme menge pa je on mozda ocistio neku upalu i dolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji