Pa i moja sogorica pije kavu najmanje 5 puta na dan a ostane trudna dok ju muz pogleda. Ima cetvero tako da to nije pravilo.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pa i moja sogorica pije kavu najmanje 5 puta na dan a ostane trudna dok ju muz pogleda. Ima cetvero tako da to nije pravilo.
moja ceka šesto hahahah a bome vidim da voli kavu
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
nego, sve u svemu, mozda je lalli to i upalilo, nikad se ne zna, drago mi je za tebe <3 udahni duboko i uzivaj, sigurna sam da ce ovaj put bit sve ok
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
A da nikad se nezna nekome vjerovatno i odmaze. Ja inace ne unosim puno kofeina, ujutro obavezno i eventualno nekad popodne popijem kavu ali rijetko kada...meni je danas 10dc cekam da mi pocne trakica lh tamnit. Idem se malo popiskit sad da vidim na cemu sam 😉
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Marinalin A kod mog ginekologa tu u gradu kad nazovem stavi mi termin tek za 7-8 mj kad mu je uvijek puno 😅 i onda kad dođe termin ja dobijem i onda ne možemo puno ni riješiti hahahah kad imam neredovite cikluse pa ne mogu znat kad dolazi 😅
E situacija je sljedeća od 11h (kako je M dosla) pa do sada M je jako čudna...doslovno roza slinava ( ili kako bi ja to nazvala ne znam 😅) bolove uopće nemam (a same znate kako sam osjetljiva prvi dan) i doslovno za čitav dan nebi mogla ni dnevni ulozak napuniti 🤔
Jel ne može normalno a ne me ovak uvijek u neizvjesnosti držat 😅
.
Cure koje su pile femisan kakva vam je M bila taj mjesec? Normalna?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Marinalin A kod mog ginekologa tu u gradu kad nazovem stavi mi termin tek za 7-8 mj kad mu je uvijek puno 😅 i onda kad dođe termin ja dobijem i onda ne možemo puno ni riješiti hahahah kad imam neredovite cikluse pa ne mogu znat kad dolazi 😅
E situacija je sljedeća od 11h (kako je M dosla) pa do sada M je jako čudna…doslovno roza slinava ( ili kako bi ja to nazvala ne znam 😅) bolove uopće nemam (a same znate kako sam osjetljiva prvi dan) i doslovno za čitav dan nebi mogla ni dnevni ulozak napuniti 🤔
Jel ne može normalno a ne me ovak uvijek u neizvjesnosti držat 😅
.
Cure koje su pile femisan kakva vam je M bila taj mjesec? Normalna?
Vidjet cemo, tek treba stici - pila do O, nakon prestala! Javim.
Tak sam i ja pila samo do O...pa se mislim sad da mi nije zbog tih kapi to krvarenje tako čudno i oskudno 🤔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tak sam i ja pila samo do O…pa se mislim sad da mi nije zbog tih kapi to krvarenje tako čudno i oskudno 🤔
Moguce da je. Ja pocela pit pred Bozic i pila i poslje o i na kraju je bila biokemijska. Ali mene je jako bolilo a menga isla jako slabo. I opet ih pijem samo sto cu ih i ja piti do o samo ovaj put.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Lalla čestitke od srca 🥰🥰🥰 lijepo se crtica vidi! Neka ti bude uredna i školska trudnoća ❤️
Tak sam i ja pila samo do O…pa se mislim sad da mi nije zbog tih kapi to krvarenje tako čudno i oskudno 🤔
Moguce da je. Ja pocela pit pred Bozic i pila i poslje o i na kraju je bila biokemijska. Ali mene je jako bolilo a menga isla jako slabo. I opet ih pijem samo sto cu ih i ja piti do o samo ovaj put.
Mene nikako ne boli što je za mene totalno čudno.. A boja? A tak i kod mene skoro pa ništa ne ide jedino na wc papiru kad se obrisem bude malo a na ulosku skoro ništa
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji