Zenice meni danas 11 dpo imam jos par lh trakice i reko da vidim sta ce pokazat 😣 posle ovulacije su bile negativne prica se jedva vidjela a maloprije 😣ne kontam nista blizii li se ovulacija ponovo ili???https://ibb.co/k84GV53
Ja sam citala da lh trakice reagiraju i na betu. Kao te trakice ne vide razliku izmedju ta dva hormona kao ove koje su bas za betu. Ako je taj clanak istinit, onda si trudna. :-)
Za par dana cu napravit test pa javim 😊 ciste mogu iskljicit jer sam u prosli petak bila na pregledu i doktorica kaze da je Sve ok... i nemam cjeli ciklus pozitivne testove posle ovulacije mi je bila jedva vidljiva blijeda crtica ...pa nezz 😣
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Mallla, u pravu si. Tako je mene frendica koja ima 4 djece uvjeravala da mi je ovulacija 2 tjedna prije pocetka menge i ja sam racunala 11-12 dc. A kad ono, lh trakice i ginekolog potvrdili da je 12 dana prije. Nema veze sto je njoj 14. Sve je individualno.
I da sad sam naletila na neki clanak, da je zenama s pcos uvijek povisena razina LH, znaci da one uvijek imaju pozitivnu trakicu i da ustvari nemaju ovulaciju? Ne znam da li je to istina za sve ili samo najtezi slucajevi..
Malla koja analiza, svaka cast!
Imamo dvoje dice vec, sa prvim je prvi ciklus bas pokusavanja bio dobitan al sexali smo se vec neko vrime bez zastite, prvi je djecak, ne sicam se detalja vise hahha. Drugo je curica, samo smo se taj jedan put cili misec uspili posexat jer nam je mali imao tek 14mj i bio je bolestan jako cili taj misec, taman negdi oko O, mislim da je prije nakon O jer su mi ciklusi onda bili nesto kraci. Tad nisam ni znala za lh trakice hahaha. Sad kad je bila miss ab smo se dan prije O i na dan O, ja sam mislila da ce bit curica (s njima sam od pocetka imala predosjećaj i pogodila sam, sad ne znamo sta je bilo, bila sam 12tt al plod je stao u 9tt), to je bio 6i mjesec pokusavanja, drugi sa lovanjem O cb ovulacijskim testom. Poslin toga smo se tek nakon tjedan dana oper jer sam bila na putu
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Znaci u slucajevima di je bio odnos prije Ovulacije a ne i na sam dan ovulacije su dakle curice,a djecaci su na taj dan kada je bila ovulacija..bar za sada po dvjema pricama kako vidim...mozds se javi jos koja i kaze iskustvo bas me zanima :D
Evo cure gravignost ultra od 70kn nakon 5 min:
https://ibb.co/gmXkt6b
Ja ocito na svakom imam sjenice!!!!
I ja vidim sjenu. Tako je bilo i kod mene neki dan.. Nemam pojma sta je..
To je evaporacijska crtica, meni je uvijek pokazalo tako...
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ja tad nisam pratila ovulaciju, ali smo imali dva odnosa u roku sat vremena i jos jedan dan prije. Na 11 ili 12 ili 13 dc, a kasnije kad sam pocela pratiti ovulacije san skuzila da mi je ovulacija na 13-14 dc. I bio je deckic.
Crnerupe cula sam i ja za to...curice navodno mogu duze cekat u zasjedi jajasce a muski brzo propadnu 😂
https://ibb.co/C1HqhM8
Mislim da bi ovo bio pik u 22. Kaj vi mislite ?
Bit ce O sutra :)
Ah ja bi nekak curicu ali jos da stopiram odnose prije O uh, ovak nebremo trefit...
Ja sam doduse uvjerena da je moja beba andeo bila deckic, mozda bas zato jer smo na sam dan O (nismo imali odnose ni 6 dana prije ni 5 dana poslije) dakle samo jedbom, a sad vise se trudim,planiram pa nece 🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anaid pravi pik👍👍👍
Super
A eto netko jednom odnos ima i zatrudni a kad se sad mucis svaki dan sipak😭😭😭
Onda sigurno niste forsirali niti se opterecivali.
Sortiraj odgovore
Najstariji