Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    31. Siječanj 2020. 22:38

Anaid akcijaaaaa!!!! 💪💪💪❤❤❤

Ginny
    31. Siječanj 2020. 22:38

Nama se uvik primilo kad se nismo opterecivali s tim, al aj se ne opterecuj.... 😏😏😏

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• anaid
    31. Siječanj 2020. 22:42

Da istina, to je bio prvi mjesec kad smo odlucili ne pazit, nit sam sta pila,nit mjerila bazalnu ni trakice...
    Dakle nista i fakat iz prve, opce nisam obracala paznju na dane...
    Sad imam ljekarnu doma, 2 toplomjera (za slucaj da jednom ne vjerujem 😂😂), valda 3 paketa trakica...
    I vis, vec sam luda 😆😆
    Akcija je bila ujutro, pa cemo opet ujutro  nek se momci odmore kroz noc 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

31. Siječanj 2020. 22:44

Anaid al ako se nisi prvi put opterecivala zasto se sad opterecujes,pobacaj sve sta imas doma😂😂😂😂

LeLa2807
    31. Siječanj 2020. 22:44

Meni je ginekologica objasnila prije sto godina. Stvar je u tome da kad imas odnos na dan O ili dan prije O i imas jedan odnos ne puno onda muški spermiji su brzi i oplode jajašce dodje sin. Ako imas odnose par dana prije O ali puno odnosa ali ne na dan O ili dan prije (jer ce opet muški bit brzi) onda ce zenski vec cekat jajnu stanicu stic prije muskih i oplodit jer su sporiji treba im vise. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Lalla
    31. Siječanj 2020. 22:46

Mm se uopce ne opterecuje, jedino sam ja u grču. Njemu je: ako bude bit ce. Ni ja se s prvim nisam opterecivala... a sad bih htjela da maleni ima brata ili seku, sogorica je trudna pa bi bilo fora da budu slicnih godina, a i da za jedno 3-4 godine opet spavamo muz i ja sami u krevetu 
    A ovako me ubije svaki mjesec to iscekivanje... nemrem uopce zivjet normalno taj drugi dio ciklusa.

31. Siječanj 2020. 22:50

justagirl2201

Crnerupe cula sam i ja za to…curice navodno mogu duze cekat u zasjedi jajasce a muski brzo propadnu 😂

Pa znas ima i logike kad pogledas..spermiji sa zenskim kromosomima su sporiji ali prezive do 5 dana,a sa muskim kromosomima su do 3 puta brzi od zenskih i oni prezive do 24 sata tako da ono...razlika je ogromna i to bi stvarno pojasnilo zasto ima vise zena na svijetu od muskaraca 🤣 malo koja zena zna tocno u dan kada je O osim nas koje pratimo pa izracunamo,a ako su u 90% slucajeva decki nastali po odnosu na sami dan ovulacije to i objasnjava razliku u broju i nadmocnost nas zena 😂😂😂😂🙈

31. Siječanj 2020. 22:55

Lalla

Mm se uopce ne opterecuje, jedino sam ja u grču. Njemu je: ako bude bit ce. Ni ja se s prvim nisam opterecivala… a sad bih htjela da maleni ima brata ili seku, sogorica je trudna pa bi bilo fora da budu slicnih godina, a i da za jedno 3-4 godine opet spavamo muz i ja sami u krevetu
    A ovako me ubije svaki mjesec to iscekivanje… nemrem uopce zivjet normalno taj drugi dio ciklusa.

Pa nama zenama je nekako zapisano u genima da smo opterecene time kada imamo taj bioloski sat koji nakon 30-te pocne sve vise i brze otkucavati tako da..da ne pricam tek koliko sam cula u zadnje vrijeme prijevremenih menopauza,doslovno sam cula za zenu pricala sa sestrama da je kolegica sa 35 godina vec preskakala menstruacije,a sa 37 je vec potpuno bila u menopauzi i kad jos to cujes onda se zabrines..godine idu,jos ako si sredujes posao,pa zivot,pa stambeno pitanje nazalost u Hrvatskoj ti za stambeno pitanje treba minimalno 5 godina da rijesis sve dugove a da si miran i vec maltene udes u tu menopauzu samo dok to rijesis a di je to pokusavanje i trudnoca..skamenila sam se kad sam cula za to..ne znam jel mi je gore sto cujem ovdje svaka druga od nas ima biokemijsku nego jos i sve ranije menopauze koje su cesce nego sto sam i mislila 🥺

peggy95
    31. Siječanj 2020. 23:29

justagirl2201

Peggy nakon 5 min evap?

Da.. tako ko prozirno-sivkasta. Nadam se da ce tebi tamnit crtica 🙏❤ znam da si imala bikemijsku nedavno 😥 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Mara Kokosica
    31. Siječanj 2020. 23:55

Mi smo pokrili u srijedu i danas.  12 DC i 14 DC. Pa sad cekamo rezultateee. Ko ce izdrzat😏

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.