Jedna vrecica ujutro,jedna navece.
Pijem ga 7 dana tek.
A pocinje navodno djelovat nakon 2mj
Iako je nekidan jedna ovdje rekla da je pola mjesec ipo i ostala trudna
E sad dal slucajnost da je trudna od inofolica neznamo👍
Jedna vrecica ujutro,jedna navece.
Pijem ga 7 dana tek.
A pocinje navodno djelovat nakon 2mj
Iako je nekidan jedna ovdje rekla da je pola mjesec ipo i ostala trudna
E sad dal slucajnost da je trudna od inofolica neznamo👍
Ja kupila jednu kutiju 20 vrecica je unutra. Onda za 10 dana je dosta jedna kutija.. bome skup sport sta je je 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Da skup je inofolic nazalost.
Isto ko i femisan a kapi😂
Al nije mi zao ako ce pomoc
Probat cu bar 2mj pit👍
U mojoj kutiji je 30 vrecica😂
U njemackoj za 20e u ljekarni
A preko amazona 15e
U mojoj kutiji je 30 vrecica😂
U njemackoj za 20e u ljekarni
A preko
Tu je bio 138kn. A dosta da ali ako ce nam pomoci nista nije skupo. Probat cemo samo me strah da mi ne poremeti hormone to sve skupa. Valjda nece....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Inofolic sadrzi mio inozitol i folnu.
Pa eto procitaj sta ti sastojci rade nasem tijelu👍
Nego cure evo ja pricala sa sestrom sto je imala ta dva spontana za redom,za par dana ima pregled u Petrovoj kod doktorice sa nalazima pa smo raspravljale o tim stvarima i cula sam neke stvari koje nisam imala pojma..e sada me zanima ako ovdje na forumu ima vec mama koje zele po drugi,treci,cetvrti ili ne znam koji vec put opet roditi i imati bebe zanima me kako je bilo do sada s njihovim trudnocama? Jesu bile planirane? Jesu u tim trudnocama odnosi ako su bile planirane bili i na sami dan ovulacije ili prije? I ono sto me najvise zanima jesu s tom planiranom (na sami dan ovulacije ili koji dan prije) ili neplaniranom trudnocom na kraju bile curice ili decki? Pa mame raspisite se...jer mi je sestra rekla da neka istrazivanja pokazuju da su u velikom postotku kod planirane trudnoce pogotovo ako je bio odnos na dan ovulacije 90% decki rodeni pa eto...zanimaju me vasa iskustva,jer ovo zvuci kao interesantan podatak 😊
Evo cure gravignost ultra od 70kn nakon 5 min:
https://ibb.co/gmXkt6b
Ja ocito na svakom imam sjenice!!!!
I ja vidim sjenu. Tako je bilo i kod mene neki dan.. Nemam pojma sta je..
Ana.b namam pojma koje trakice imaš tj nisam do sad srela te koje se koriste na prvi urin, očito je to neki drugi sistem. Sve koje sam koristila pisalo je izričito ne prvi urin i ne iza 22h na večer.
Lalla nemam se što uvrijediti tu smo da svatko dijeli svoja mišljenja i saznanja. Dakle trakice sam koristila prije 4 godine i sad unazad godinu dana, meni je LH s prvim urinom jedva vidljiva crta što je potvrdilo upute koje sam imala s trakicama kao i ono što su me naučile cure kad sam došla na forum. Dakle to što pišem nije moja ideja već nešto što su me cure tu davno naučile i što sam više puta srela u literaturi. Naravno, vremena se mijenjaju i lako moguće da su moja uvjerenja zastarila. Isto tako neke cure imaju višu razinu LH općenito pa im crta stoji cijeli ciklus samo u piku bude extra tamna. Uvijek sam spremna na eksperimente ali nisam sklona slijepo vjerovati u pravila jer ovdje je puno puta dokazano da pravila nema.
Justagirl2201 ili zanemari sjene ili napravi betu da vidiš što ti je s njom, beta veća pd 5 a bez trudnoće može ukazivati na niz drugih stanja pa evo ako se baš brineš napravi makar to.... Ili se opusti i lovaj O.
url=https://lilypie.com]
Crnerupe ja sam u lovu na bebu br. 2. Istu sam priču prolazila samo manje vremena, lovala sam O.... Baš taj mj nisam očekivala trudnoću jer sam dobila posao u drugom gradu, muža uputila na spermiogram a mi se prasnuli 3 dana prije O i na dan O. Rodila sam curicu. S tim da se iza O nismo nikako prasnuli, još je bio Uskrs i ja sam se pošteno napila.... Skok u temperaturi mi je bio na 5dpo...još čuvam sve trakice... Sad ću ih slikati pa stavitt tu da vidiš moje analize 😂😂
Trudili smo se 10mj.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji