Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    28. Siječanj 2020. 10:02

Nova19

NadaDIVNO ❤️❤️❤️ Čestitke od srca draga 😍😍😍 neka bude uredna, školska i dosadna trudnoća 💕💕💕
    Samo pozitivno i dan po dan…
    meni bi O trebala biti ovaj vikend ili u ponedjeljak. Pokrivamo svaki drugi dan, probam biti opuštena pa šta bude…
    nadam se da ću te uloviti na drugoj temi 😁😁 uživaj i blagostanju 💕❤️💕❤️💕❤️

Hvala ti! ❤️❤️❤️ Mi se već “znamo” odavno. 😊 Sretno draga i da dodjes do svog plusica sto prije. 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

28. Siječanj 2020. 10:04

Pepika

Kod mene vjerojatno ovaj mjesec O uzela godisnji 🙄 nikakvih simptoma nema, po nekoj logici trebala biti jucer 🤷‍♀️
    Zovem jucer gin ako me moze uzet samo zbog provjere sto je s O ali sipak ona uziva na hodisnjem 😃 sestra veli nek uzmem neke testove pa provjerim stanje…. Ja plavusa mislim da ni to nisam dobro obavila 🤦‍♀️ 1 dio potamnio (bas promjena boje iz bijele u pink ali bez crtice nego skroz) a testni dio nista 😏 tak da… Neznam piskit ja po tome 😂

Hhhhh...uglavnom..najbolje piskit u casicu pa umociti test. Kad testna linija bude tamna kao kontrolna ili tamnija tad au roku 12 do 48 bi trebala nastupiti O. Koji si dan ciklusa? Za utjehu ja sam O imala 49 dan ciklusa. Tako da nastavi piskiti trakice. Kad krene testna tamniti predlazem i 2 puta dnevno da ulovis taj "pik". Tamnjenje testne linije kaze da se LH dize i nagovjesta Ovulaciju. Nazalost pozitivna trakica ne osigurava da ce O stvarno i biti. To moze temperatura a i dolazak M nakon 12 do 14 dana od Ovulacije. 

• Pepika
    28. Siječanj 2020. 10:12

Martina1982

Pepika

Kod mene vjerojatno ovaj mjesec O uzela godisnji 🙄 nikakvih simptoma nema, po nekoj logici trebala biti jucer 🤷‍♀️
    Zovem jucer gin ako me moze uzet samo zbog provjere sto je s O ali sipak ona uziva na hodisnjem 😃 sestra veli nek uzmem neke testove pa provjerim stanje…. Ja plavusa mislim da ni to nisam dobro obavila 🤦‍♀️ 1 dio potamnio (bas promjena boje iz bijele u pink ali bez crtice nego skroz) a testni dio nista 😏 tak da… Neznam piskit ja po tome 😂

Hhhhh…uglavnom..najbolje piskit u casicu pa umociti test. Kad testna linija bude tamna kao kontrolna ili tamnija tad au roku 12 do 48 bi trebala nastupiti O. Koji si dan ciklusa? Za utjehu ja sam O imala 49 dan ciklusa. Tako da nastavi piskiti trakice. Kad krene testna tamniti predlazem i 2 puta dnevno da ulovis taj "pik". Tamnjenje testne linije kaze da se LH dize i nagovjesta Ovulaciju. Nazalost pozitivna trakica ne osigurava da ce O stvarno i biti. To moze temperatura a i dolazak M nakon 12 do 14 dana od Ovulacije.

Nemam one klasicne trakice kakve stavljate vec kao test za trudnocu iz mullera. Na to sam prvo naisla 😂
    13DC je danas al do sad bi uvjek osjetila neko probadanje ili iscjedak te dane kako mi i u kalendaru kaze al ovaj mj jos nista 🤷‍♀️

28. Siječanj 2020. 10:19

Pepika

Martina1982

Pepika

Hhhhh…uglavnom..najbolje piskit u casicu pa umociti test. Kad testna linija bude tamna kao kontrolna ili tamnija tad au roku 12 do 48 bi trebala nastupiti O. Koji si dan ciklusa? Za utjehu ja sam O imala 49 dan ciklusa. Tako da nastavi piskiti trakice. Kad krene testna tamniti predlazem i 2 puta dnevno da ulovis taj "pik". Tamnjenje testne linije kaze da se LH dize i nagovjesta Ovulaciju. Nazalost pozitivna trakica ne osigurava da ce O stvarno i biti. To moze temperatura a i dolazak M nakon 12 do 14 dana od Ovulacije.

Nemam one klasicne trakice kakve stavljate vec kao test za trudnocu iz mullera. Na to sam prvo naisla 😂
    13DC je danas al do sad bi uvjek osjetila neko probadanje ili iscjedak te dane kako mi i u kalendaru kaze al ovaj mj jos nista 🤷‍♀️

E te su super i lijepo pokazu pik👍. Sam ti nastavi piskiti 13DC je jos rano. Mozda ti se malo pomaknula. Mozes i stavljati slikice nama ovdje pa cemo ti pomoc. Ali nastavi ih piskiti. 

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 10:25

Malela

Što se tiče mojih simptoma, njih za sada nema. Osim dok brišem nos, ima i malo krvi, a tako sam imala i u prošloj trudnoći. E sad, jel to simptom ili samo slučajnost nisam sigurna. Danas je tek 7. poslije O, tako da još se mogu nadati.

Malela i  kod mene isto od jutros krv kad brisem nos...i nekakav cudan osjecaj u stomaku. .danas mi 8 dpo...nadati es najboljem😊

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

• Malela
    28. Siječanj 2020. 10:31

Dinna91 neka nam je sretno , samo hrabro i jako dan po dan. Trebala bi M dobiti, tj ne dobiti 5.2., to je srijeda, ako gospojica ne dođe test ću raditi u subotu 8.2. Hahaha sve već imam razrađeno, samo da tako i bude 

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 10:37

Malela

Dinna91 neka nam je sretno, samo hrabro i jako dan po dan. Trebala bi M dobiti, tj ne dobiti 5.2., to je srijeda, ako gospojica ne dođe test ću raditi u subotu 8.2. Hahaha sve već imam razrađeno, samo da tako i bude

Ja trebam Ne Dobit 6.02 😊 pratimo se😁 Nadam se da je ovaj mjesec dobitni...mi pokusavamo vec 2,5 god...od tad sam imala dva puta Biokemijsku..zadnji put prosle godine u martu od tad nista 😑

28. Siječanj 2020. 10:39

2,5 god😱
    Ja 5mj pa sam vec luda
    Drzim ti fige👍👍👍👍👌

• justagirl2201
    28. Siječanj 2020. 10:45

Nada čestitaaaaaaaaam!!! Nek bude školska!!😍😍😍

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 10:45

Marinalin

2,5 god😱
    Ja 5mj pa sam vec luda
    Drzim ti fige👍👍👍👍👌

Hvala  Marinalin... Ja sam sad vise nego luda od cekanja..al sta mozemo.. kod  ginekologa kad idem uvijek Sve ok...prosli mjesec smo se prijavili u Kinderwunschklinik..pa  moramo da cekamo 3 mjeseca na termin..tek u Aprilu imamo razgovor..a mi se jos nadamo da ce do tad uspjeti 😑 kako god idemo dalje nema odustajanja 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.