Što se tiče mojih simptoma, njih za sada nema. Osim dok brišem nos, ima i malo krvi, a tako sam imala i u prošloj trudnoći. E sad, jel to simptom ili samo slučajnost nisam sigurna. Danas je tek 7. poslije O, tako da još se mogu nadati.
Kod mene vjerojatno ovaj mjesec O uzela godisnji 🙄 nikakvih simptoma nema, po nekoj logici trebala biti jucer 🤷♀️
Zovem jucer gin ako me moze uzet samo zbog provjere sto je s O ali sipak ona uziva na hodisnjem 😃 sestra veli nek uzmem neke testove pa provjerim stanje.... Ja plavusa mislim da ni to nisam dobro obavila 🤦♀️ 1 dio potamnio (bas promjena boje iz bijele u pink ali bez crtice nego skroz) a testni dio nista 😏 tak da... Neznam piskit ja po tome 😂
Curee, evo slike! 😍😍😍😍
Wau kakav plus... 🤗🤗🤗
Čestitam Nado i nadam se da će ovaj put sve uredno i školski. Ja sam ove godine isto imala 2 spontana, tako da te razumijem. Pozitivan test je tek početak stresa... Al kako se veli, treća sreća... Ja vjerujem a obzirom da je ovakva plusčina da će sve biti OK.
Da li si možda kod ovih prijašnjih trudnoća vadila Bhcg? Možda bih mogla napraviti da vidiš da li se pravilno dupla ... pa da budeš mirnija do prvog pregleda.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sta je s Vuky, vidim na tablici da joj kasni dva dana,ajde Vuky di je test? Sretno
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure kod mene počelo smeđarenje, tako da me Martina možeš pisati za 27.2. Dobra stvar je što mi je došla u dan po M kalendaru. Ono u subotu što je bilo - ne znam. dat ću vrkuti šansu još ovaj mjesec pa ako bude problema prestat ću ju pit. prošli ciklus kad sam počela bilo je tek od O prekasno pa se nadam više sreće u ovom.
Ovaj ciklus po kalendaru mi O pada 13.2. četvrtak, a budući da mm i ja nismo skupa preko tjedna mislim da u ovom ciklusu nemamo šanse. nema veze, mi ćemo se praviti da ne znam kako nam O ide na ruku pa možda ispadne i dobro.
Za sad me ne boli jako, vidjet ćemo možda je vrkuta smirila bolove jer ja sam ju primarno krenula piti radi jakih bolova jer sam čitala da smiruje bolove kao fol. we shall seee. za sad ne treba tableta.
Ostalima, a posebno ovomjesečnoj suputnici - LILO puuuno sreće i jedva čekam vidjeti još koji plusić <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nado cestitam, predivne vijesti, bas nam treba malo tvoje prasine, polako se smanjuje lista, nadam se da cemo svi docekati plusicee kad tad 😊😊
Nada DIVNO ❤️❤️❤️ Čestitke od srca draga 😍😍😍 neka bude uredna, školska i dosadna trudnoća 💕💕💕
Samo pozitivno i dan po dan...
meni bi O trebala biti ovaj vikend ili u ponedjeljak. Pokrivamo svaki drugi dan, probam biti opuštena pa šta bude...
nadam se da ću te uloviti na drugoj temi 😁😁 uživaj i blagostanju 💕❤️💕❤️💕❤️
Curee, evo slike! 😍😍😍😍
Wau kakav plus… 🤗🤗🤗
Čestitam Nado i nadam se da će ovaj put sve uredno i školski. Ja sam ove godine isto imala 2 spontana, tako da te razumijem. Pozitivan test je tek početak stresa… Al kako se veli, treća sreća… Ja vjerujem a obzirom da je ovakva plusčina da će sve biti OK.
Da li si možda kod ovih prijašnjih trudnoća vadila Bhcg? Možda bih mogla napraviti da vidiš da li se pravilno dupla … pa da budeš mirnija do prvog pregleda.
Hvala ti puno. 🥰 Sve razumiješ. Bit će treća sreća, sigurna sam. ❤️ Nisam prije vadila Bhcg, a mislim da neću ni sada. Strpljivo ću čekati prvi pregled i nastojati biti sto pozitivnija. Zadnja T je bila biokemijska i čim sam ugledala plus na 14 i 16 dpo, znala sam da nešto nije bilo ok jer je plus bio bas blijed. Tada sam procurila 7 dana nakon prvog testiranja... Uglavnom, samo pozitivno! 🤗🙏💪
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji