Tockica ja imam prazan test bijel😂😂😂
A ove cure druge koje imaju osjecaj da su trudne mogle bi imat+
Jer po ciklusi imamo 3 plusica otprilike pa cekamo😂👍👍👍👍👍❤️
Waooo Nadoo...pa to je jedna veeeelika pluscina,,,,od srca cestitaaam🥰🥰🤗🤗🤗❤
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure, hvala vam puno na svemu! ❤️ Nisam dugo s vama, ali uz vas mi je ovo iščekivanje bilo puno lakše. Ovo mi je treći plus u 9 mjeseci, tako da mi zaželite sreću da sve bude dobro ovaj put. 🙏
LeLa, zašto i ti ne napraviš test?? Bolje je znati na čemu si, a sad će to test sigurno pokazati. 😘
Lilo, ti takodjer. ❤️
Svima ostalima koje će raditi test sada i kasnije želim svu sreću da ugledate svoj PLUSIC! 🙏❤️
Uhhh, ja još ne mogu doći k sebi!
Nado danas osjecam stalno da curim stavila uložak za svaki slucaj. Buduci da mi je prema aplikaciji danas dan M napravit cu sutra eventualno. Ali nemam simptoma cak me nis ne boli a navodno vrkuta smanjuje m bolove pa racunam mozda ni od nje ne boli. Jel clear blue od 25 ili 10?
Takav je i meni bio osjećaj cijelo vrijeme a sinoć sam mislila da ću sigurno procuriti. 🙈
Mislim da je moj Clearblue od 25 ( Clearblue Easy iz Dm-a)
Čekamo i tvoj test sutra. 🤗🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Waooo Nadoo…pa to je jedna veeeelika pluscina,,,,od srca cestitaaam🥰🥰🤗🤗🤗❤
Hvala ti. 🥰🥰🥰 Taman će mi sad super doći tvoja vitaminska bomba. 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Super Nada23 na simptomima👍
Prebacuj se na drugu temu👌👌💕
Bas mi je lijepo bilo družiti se s vama na ovoj temi. ❤️ Doći ćete i vi uskoro na drugu. 🤗🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tockica narucujem firstrespons za drugi ciklus a sad tebe cekam s plusicem😂🥰
Cure, hvala vam puno na svemu! ❤️ Nisam dugo s vama, ali uz vas mi je ovo iščekivanje bilo puno lakše. Ovo mi je treći plus u 9 mjeseci, tako da mi zaželite sreću da sve bude dobro ovaj put. 🙏
LeLa, zašto i ti ne napraviš test?? Bolje je znati na čemu si, a sad će to test sigurno pokazati. 😘
Lilo, ti takodjer. ❤️
Svima ostalima koje će raditi test sada i kasnije želim svu sreću da ugledate svoj PLUSIC! 🙏❤️
Uhhh, ja još ne mogu doći k sebi!
Nado danas osjecam stalno da curim stavila uložak za svaki slucaj. Buduci da mi je prema aplikaciji danas dan M napravit cu sutra eventualno. Ali nemam simptoma cak me nis ne boli a navodno vrkuta smanjuje m bolove pa racunam mozda ni od nje ne boli. Jel clear blue od 25 ili 10?
Takav je i meni bio osjećaj cijelo vrijeme a sinoć sam mislila da ću sigurno procuriti. 🙈
Mislim da je moj Clearblue od 25 ( Clearblue Easy iz Dm-a)
Čekamo i tvoj test sutra. 🤗🍀
haha, radit cu ako ne procurim do sutra :D al buduci da sam stavila uložak za na posao - sve ti je jasno što očekujem :D tako mi je drago radi tebe, falit ces, ali sretna sam i želim ti divnu trudnoću <3 bit će sve u redu!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tockica ja imam prazan test bijel😂😂😂
A ove cure druge koje imaju osjecaj da su trudne mogle bi imat+
Jer po ciklusi imamo 3 plusica otprilike pa cekamo😂👍👍👍👍👍❤️
to nisam bila ja, tako da se ne osjećam prozvano :D :D :D :D. ja se otpočetka ne osjećam trudno, LILO nam je nestala,a od prvog dana to osjeća. ajmo plusić da danas bude duplo dobitan dan :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji