Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    28. Siječanj 2020. 08:15

Cure, hvala vam puno na svemu! ❤️ Nisam dugo s vama, ali uz vas mi je ovo iščekivanje bilo puno lakše. Ovo mi je treći plus u 9 mjeseci, tako da mi zaželite sreću da sve bude dobro ovaj put. 🙏
    LeLa, zašto i ti ne napraviš test?? Bolje je znati na čemu si, a sad će to test sigurno pokazati. 😘
    Lilo, ti takodjer. ❤️
    Svima ostalima koje će raditi test sada i kasnije želim svu sreću da ugledate svoj PLUSIC! 🙏❤️
    Uhhh, ja još ne mogu doći k sebi!

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

28. Siječanj 2020. 08:19

Nada tebi zaista velika sreca jer znam sta si prosla pisala si nam.
    Znaci 10 dpo poceli simptomi?
    Sretno od srca da se ovaj put odrzi🙏🏽❤️
    Koje dane si imala odnos?

Irma90
    28. Siječanj 2020. 08:19

justagirl2201

Imala sam blaaaaaage sjenice i onda procurila…trajalo 2-3 dana…prva 2 dana dosta islo i onda stalo…dns grcevi i cudna neka bol…i dobila trakice pa reko idem popiskit…ocito je biokemijska opet bila…nema dr.objasnjenja….ili??

Justagirl - kakva je situacija?
    Da li je moguće da si T pa imala neko krvarenje samo? Čitala sam da je bilo takvih slučajeva... 
    Mislim da na tvom mjestu bi otišla kod gin. za svaki slučaj...

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

LeLa2807
    28. Siječanj 2020. 08:22

nada23

Cure, hvala vam puno na svemu! ❤️ Nisam dugo s vama, ali uz vas mi je ovo iščekivanje bilo puno lakše. Ovo mi je treći plus u 9 mjeseci, tako da mi zaželite sreću da sve bude dobro ovaj put. 🙏
    LeLa, zašto i ti ne napraviš test?? Bolje je znati na čemu si, a sad će to test sigurno pokazati. 😘
    Lilo, ti takodjer. ❤️
    Svima ostalima koje će raditi test sada i kasnije želim svu sreću da ugledate svoj PLUSIC! 🙏❤️
    Uhhh, ja još ne mogu doći k sebi!

Nado danas osjecam stalno da curim stavila uložak za svaki slucaj. Buduci da mi je prema aplikaciji danas dan M napravit cu sutra eventualno. Ali nemam simptoma cak me nis ne boli a navodno vrkuta smanjuje m bolove pa racunam mozda ni od nje ne boli. Jel clear blue od 25 ili 10?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Malela
    28. Siječanj 2020. 08:24

Nada, iskrene čestitke, ovo je pravi pravcati plus .
    Uživaj u trudnoći i neka sve bude u najboljem redu.

nada23
    28. Siječanj 2020. 08:30

Marinalin

Cestitam🥰🥰🥰🥰🥰
    Ajmo simptome od pocetka😂😂😂

Hvala ti! 🥰🥰🥰
    Smile je bio 12.1 ujutro. Akcijali smo dan prije i taj dan navečer. Mislim da je O bila 13.1.
    Zadnjih godinu dana otkako radimo na bebi, pijem prenatal. 
    Simptome sam sve bilježila u svoj kalendar:
    - 10 dpo- herpes, curenje nosa, lagani menst bolovi
    - 12 - 16 dpo- povišena temp ( oko 37, osjećaj hladnoće/ groznice, menstr bolovi, boli koža ( kao god gripe)
    - 12 dpo- LH test pozitivan
    Iscjedak je prisutan cijelo vrijeme od O, a i bolne cice.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Kod mene debeli minus😂
    Ono jucer lazna uzbuna😂
    Uglavnom danas 10dpo pa tko zna mozda se danas implantira😂
    Idem pozitivno u nadanju👍

Rita88

malamarelica

Ritae, to i ja imam, ali mthfr na 128C, ne ovaj klasicni. Nista mi nisu rekli, svi samo odmahnuli rukom, a zena mi u cekaonici kod doktora prica kako je imala 4 spontana zbog PAI. Taj dan kad sam ja bila dosla je na carski jer joj je dokt konacno dao heparin. Hoces li mi molim te reci koji to folat kupis? Ja pijem Novalac. I koji ti je doktor rekao da pijes aspirin? Jer meni nijedan i ako treba, otici cu kod tog doktora jr sam stvarno ocajna sto me ovdje nitko ne dozivljava

I ja imam na taj 128 ,pijem od Solgara folat bas piše tako pa to traži u ljekarni. A za moj pai je rekla dr da ne uzrokuje tako rane pobačaje ,pa da samo pijem aapirin kad vidim plus,to i sama kupiš u ljekarni al se posavjetuj s dr. Moja frendica je imala isto ko i nas dvije i uspjela je 4 trudnoću iznijeti samo uz heparin,tako da ne znam šta bi ti rekla.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

28. Siječanj 2020. 08:31

Super Nada23 na simptomima👍
    Prebacuj se na drugu temu👌👌💕

Rita88
    28. Siječanj 2020. 08:35

NADA čestitke od srca 🥰
    Lela čekam i tvoj plusici i Lilo isto.
    Osjećam neku pozitivnu,bit ce puno plusica🤗🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.